Gebe kalamayanlar buraya.....

çok sagol canım bende bi araştırayım teşkkürler biraz rahatladım bakalım inş.hepimiz en kısa zmanada hamıle kalırız.çevremdeki insanlardanda bıktım artık hergördüklerinde bebiş yokmu diyor soranlardan nefret ediyorruum

soranlara Allah izin verirse o da olacak dersin moralini bozma...sonuçta senin elinde mi yani..Allah herşeyin hayırlısını hayırlısıyla versin...

KIZLAAR Ovulasyon testi alıp kullanan var mı..tek test mi..her eczanede satılıyor mu..nasıl yapılıyor alıp yumurtlama gününü öğrenen var mı bilgisi olan cevaplayabilir mi LÜTFEEN ..çokmsoru sordum biliyorum ama napiimmkafamçokkarıştı

canım ben iki ay kullandım.. büyük eczanelerde var yoksa da getitirtiyorlar.. ben kaset tipi olanları kullandım şeklide kullanımı da sonuç okumasıda aynı gebelik testi gibi ancak ben bunu doktora gitmeden kullanmıştım doktoruma söliyince hata yapmışsın dedi ovilasyon testi iyice strese sokar bilinç altını pisikolojik olarak o yüzden hiç olmaz dedi bende o nedenle artık kullanmıyorum. doktorum günaşırı cinsel ilişki yeterli dedi...

bi sen yanlızdın heralde topikte olduguna gore hehehe
nerdesın kız kactınmı
nevar ne yok

evdeydi koçiş kız cuma günü başaladı taki pazar akşamına kadar yedi beni aaaaaaaaaaaa ben bu ay hamiş kaırsam şaşırmayın aaaaaaaaaa iyim canım ne olsun evdeyim yalnızım kız namaz kılmaya gitmiştim bak sen yoksunklava:

kiz masallah, masallah bu ay tavan yapmissiniz, alt yapi calismalaraniz yogun gecmis kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…