Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bende sizdenim her ay büyük ümitlerle bekleyiş sonra adet günüme bir hafta kaladan başlayarak testler vs. ama sonuç hüsran bu ayda büyük bir ümitle bekliyorum herşeyi yaptım çok çalıştım ama hayırlısı diyelim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah....

mrb amin canım inş.en kısa zamnada kavusursun bebişine

inşallah allah bıgun hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eder inşallahhhh :Saruboceq:

heheh allah senı ne etmesın
inşallah hamış kalmıssın dır ya bızdegecen haftaa ogun calıstık ve gecıktım yaa ondan bu hafta kocişe izin vermedım hanı ne olur ne olmaz dıye kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahhh ahhhhhhhhh canim calismakla olsaydi, simdiye kadar bizlerin 4 düz dogurmasi gerekirdi canim. üzüntünü paylasiyorum ALLAH rast getirsin :Saruboceq:
cok calismissiniz yani temeli saglam attinizzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız okadar işkence çektırılır mı adama heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

ne yapiyim, sürekli calisiyoruz ama sonuc alamiyorz. herife diyorumki elin adamlari karilarini hemen hamile birakiyor sen beni niye birakmiyorsun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben de biktim artik temel atma törenlerinden hep temel atiyoruz ama insa edemiyoruz :gitme::çok üzgünüm:

inşalla bu ay 23 de başlıcaz ben iki yıllık evliyim 2 senedirde istioz ama olmadı inşallah bu ay bebeğim bana gelcek cok heycanlıyım canım ilk denemem olcak

canim ALLAH rast getirsin. bebek sonucu alana kadar,kimselere bir sey söyleme istersen hani hadisi serifte de HAYIRLI ISLERINIZI GIZLI YAPIN sonra söyleyin.tam hatirlamiyorum amamealen böyleydi heralde. ne diyim canim ALLAH isinizi,gücünüzü rast getirsin. :Saruboceqpuyorumnanaktan

arkdaşlar mrb.ben bişey sorcam yaa ben 2haftadır soğan suyu içiyorum şimdi incir kürüne başlamak istiyorum 2dini aynı anda yapsam bi sorun olurmu acaba bi bilgisi olan varmı

canım ben soğan suyunu içiyorum 2haftadır ama yumurtalıklarım çalıssın diye incir kürüne başlamak istiyorum 2sini bir kullansam bişey olurmu acaba.bide bu soğan suyunu kaç ay içmek gerekiyor bi fikrin varmı canım.bilgi verirsen sevinirim opuyorumnanaktan

:sinifsinif:ecrin, nasilsin kizz,, canim ibrahim saracoglu demistiki iki kürü birden yapmayin. iki kür arasinda en az bir hafta gecsin sonra yeni küre baslayin. bu kürleri o tavsiye ettigine göre onun dediklerini dinle derim. affffffff afffff caresizlik ne kötü bir seyyyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…