- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.761
:sinifsinif:ecrin, nasilsin kizz,, canim ibrahim saracoglu demistiki iki kürü birden yapmayin. iki kür arasinda en az bir hafta gecsin sonra yeni küre baslayin. bu kürleri o tavsiye ettigine göre onun dediklerini dinle derim. affffffff afffff caresizlik ne kötü bir seyyyyy.
bende de moral sifir. icimde bir hüzün var bazen agliyorum bazen de iyi sayilirim ama bebek fikri hic aklimdan cikmiyor canim.bilmiyorumkismile ne kadar caresizis dimi ???
ecrin tam 21 gün sürmesi gerekiyormus kürler. cünkü o zaman zarfinda yumurta olgun oluyormus. o nun gibi birseyler söyledi o gün tv de, yani illa ki 21 gün kürü uygulaman gerekirmis canim. zemuszemus
kiz melike, sen yoksun bu sitenin tadida yok canim. sen varken, ben 1 gün acmasam formu öteki gün yazilari okumaktan gözüm agiriyordu, simdi ise arkadaslarin benim yazdiklarim 2 günde 4 5 sayfayi gecmiyor kizzzzzzz bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
ben 5 yillik evliyim hic korunmadim 3 yildir ama özellikle 2 yildir cok istiyorum 4 kere aslilama oldum. artik kederimin ne kadar büyük oldugunu tahmin edersin. YARABBIIIII duy sesimi. bana ve arkadaslarima, özellikle uzun zamandir bebek hasreti cekenlere tez zamanda hayirli, saglilikli bebekler nasip et. ALLAHIM sana siginiyoruz. :Saruboceq:
canim ALLAH rast getirsin. bebek sonucu alana kadar,kimselere bir sey söyleme istersen hani hadisi serifte de HAYIRLI ISLERINIZI GIZLI YAPIN sonra söyleyin.tam hatirlamiyorum amamealen böyleydi heralde. ne diyim canim ALLAH isinizi,gücünüzü rast getirsin. :Saruboceqpuyorumnanaktan
mrb arkadaslar..ben vajınusmusu yenı yendım...çocuk istıoruz..ancak adetim düzensiz seyırettıği için yumurtlama gunumu hesaplayamıyorum...göğüslerın hassas olduğu ağrıdığı gunlerde yumurtlama olabılcecegını okumuştum..buna dayanarak deneme yaptım ama sızce bu bilgi doğrumudur?sizlerın yumurtlama gunlerınde vucudunuzda ne gbı degısıklıkler yasıyorsunuz...bilgilendirirsenız sevinirim
canim öncelikle hos geldin. sorun icinde,genellikle adetin 13, 14 veya 15 sinde patlar. bu senin kac günde bir adetli olmana bagli.eger düzenli oluyorsan bu günlerin birinde patlar. belirtileri ise sanki böbregin agiriyormus gibi, hafif bir sanci, birde konu renkli kalin bir akinti gelir bundan anliyabilirsin. ben bunlari biliyorum canim. kaydirigubbakcemile5
es, tabiki sen iiskiye girmen icin o günleri bekleme.cünkü spermler 1 günle 7 gün arasi yumurtayla bulusuyorlar,yani o güne sartlanma sana tavsiyem bebek sahibi olmak icin kendini cok kaptirma. hayllerin ne kadar büyük olursa sonuc negatif ciktiginda da üzüntüsüde o kadar büyük oluyor canim. eyvahedigeldismile
haklısın..psıkolojık acıda rahat olmak lasım....ben daha yenı yenı ilşkı yasadgm için tanımaya çalısıorum kendımı....sonrasında Allah nasıp ederse olur zaten ...hüsrana uğramamak için akısına bırakmak lasım sanırım....ya tutarsa dıyelim ozaman ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?