- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.821
sen neler yapıyon yavrum
kıslar napıyorlar??
Ben bua ayda klomen kullandım iğnemi vuruldum
bakalım ne olcak Rabbim hakkımızdan hayırlısını versin artık
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
melikeeeee kızlar nerdesiniz yaaa moralımçok bozuk yaa kımse yokmuuu
cnm muhtemelen öncelikle kist için tedaviye başlarsın sonrasında klomene başlarsın cnm sonra yumurta takibiyle bakılır yumurtana çou arkadaş bitkisel kürler uyguluyo mesela bal tarçın çörek otu kullanan ve hamile kalan çok arkadaş var bende başlıcam bu ay sen daha yeni başlamışsın hiç endişelenme cnm ben 8 aydır uraşıyorum inşallah sen ben kadar beklemezsin bir an önce hamile kalırsın cnm
selam arkadaşlar keyifler nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir yusufburcu melikeecesu nerdesiniz yaaaaaakannehir
bilgi için sagol canım.bende 1hafta yumurta takınbı yaptılar işte ama yumurta yokmus malesef anlamadım gitti.p.tesi belli olcak p.tesi ilaç yazılcak tekrar kontrolden sonra ben 12gündür soğan suyu içiyorum bugunde arısütü poeln bal aldım baharatcıdan bi kavonoz onu kullnamay başlayacam yumurtalıklar içinde iyimiş bu karısım bakalım sonrada incir kürüne başlarım inş.evet daha 1ayım.inş.hepimiz en kısa zamnada bizlerede annelik duygusunu taddırır.:Saruboceq:
ne olsun . biraktigin gibi senden ne haber. tedavin nasil gidiyor. :gitme:
benim kadar kolay, kolay kimse hani tabir vardirya. anira anira aglamamistir. ne oldu ne degisti inanin kizlar, cok üzülmekle hic birsey elde edilmiyor. ben hayatim da cok kötü günlerde gecirdim. her türlü hakarete mahruz kaldim.bebek sorunum hepsini kenara itti. ne yapalim elden bir sey gelmiyor. :sinifsinif:
esinte, na haber kiz. ya burasi cook sessiz cook, bizim dertlerimiz ne zaman biticek ben de bu günlerde cok stresliyim. adetim yaklastikca cok üzülüyorum. özellikle gecelri uyuyamiyorum. 12 de yataga gitsem 3 kadar uyanik kaliyorum ondan sonrada sik sik uyaniyorum affffffffffffffffff ALLAHIM se bizi bu cililerden kurtar.
canım biter elbet sabrın sonu selamet bebeğim gecer adet zamanı olur aynısı bendede oluyo bebek olmayana kadarda devam edewr bitanem napalım başa gelen cekilir iyilik ne olsun bende adetin gelmesini bekliom bşran önce gelse bende tedavime başlasam hiç bu kadar adetimi gelmesini beklememiştim az kaldı canım benim sen napıyon
Ne yapiyim canim, ayni seyler dünya telsi bitmiyor, bitmiyicekte. sizlerden bir müjdeli haber bekliyorum,opuyorumnanaktan
canım hani derler ya gün doğmadan neler doğar ben o söze cok inanıyorum ve hayatımı öyle yaşıyom canım cok umutsuzsun sizde neden olmuyo bebiş:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?