- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.841
Canim aslinda artik bir nedeni de kalmadi. Cünkü ben gecen sene kücük bir ameliyat gecirdim biraz problemim varmis onu düzeltti cokta önemli degilmis. simdi gic bir problemim yok amaa her ay hüsrana ugruyorum. 4 kez asilama oldum 2 si ameliyattan önce, 2. ciside ameliyattan sonra malesef tik yok. :gitme::çok üzgünüm:
ecrin canim, üst üste kürler yapma sakin ol. tedavin belliki biraz uzun sürücek. sende bir kürü bitirip öbürüne basla. bak ALLAH korusun bu kürlerde yanlis kullanildigin da baska problemlerde cikariyormus. dikkatli, sakin ve stressiz ol daha sen cok yeni evlisin. boshayallersmile
benim kadar kolay, kolay kimse hani tabir vardirya. anira anira aglamamistir. ne oldu ne degisti inanin kizlar, cok üzülmekle hic birsey elde edilmiyor. ben hayatim da cok kötü günlerde gecirdim. her türlü hakarete mahruz kaldim.bebek sorunum hepsini kenara itti. ne yapalim elden bir sey gelmiyor. :sinifsinif:
merhaba kızlar biz bugün eşimle dr a gittik eşim sperm verdi sonuçlarını öğrendim ama dr henüz görmedi aranızda bilen varsa bi yorumlasın
1ccde 70 milyon
normal hareketli%45
anormal hareketli%10
hareketsiz%45
normal görünüm%60
anormal görünüm%40
bende alttan muanyene oldum biraz canım acıdı ama sonuç güzel progesteron ve serbest testesteron testi yapıldı sonuçlarımı 4 martta alıcam bu arada dr um çok iyi biri 30 dk benle çok güzel ilgilendi erkek dr lar gerçekten çok anlayışlı oluyor bende tte yüksek ama dr um bana aman bunlar fasa fiso önemli olan yumurta ve yumurtanın çatlaması onuda hallederiz gebeliğini sağlarız falan dedi moralim yerine geldi valla.
Günaydın kuzum olumunekankayizsmile Arkadaşta reklam yapıyor her yere aynı şeyleri yazmışallah allah ilginç geldi profilinde bekar yazıyor...
allah allah ilginç geldi profilinde bekar yazıyor...alsanaalsanasmile
ecrin87 canım biz vakıf gureba hastanesine gidiyoruz devlet hastanesi her bölümün doktoru çok iyi bak mesala dün doktorum benle 30 dk ilgilendi hem muayene etti hemde neyin ne olduğunu anlattı eşimde doktorundan memnun.
hiç çekinmeden tavsiye edebilirim.
mafoldumben yok yok yok olacağına dair umut bile yok artıkmerahaba mecul, nasilsin kiz sende bir sey yokmu???
mafoldumben yok yok yok olacağına dair umut bile yok artık
Yok canım birşey olmadı bebek düşünmekten cok sıkıldım bu ay cok ümitliydim tüm belirtileri yaşadım ama yine yoktur kesin olsa şaşarım bu milletin nasıl oluyor onada şaşıyorumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oldu kiz korkutma beni canim. kötü birsey mi oldu???
kızlar bende doktordan geldim prpgestan verdi sabah 1 akşam 2şer tane içicem 21 şubatta başlıcam birde mantar varmış bende fitille krem verdi mantar gebeliğe engel değilmiş hatta gebelikte daha çok ilerlermiş öle dedi doktorum bal tarçın çörek otuna başlıcam 5 şubatta adet oldum geç kalmış sayılırmıyım bu kür için
kızlar bende doktordan geldim prpgestan verdi sabah 1 akşam 2şer tane içicem 21 şubatta başlıcam birde mantar varmış bende fitille krem verdi mantar gebeliğe engel değilmiş hatta gebelikte daha çok ilerlermiş öle dedi doktorum bal tarçın çörek otuna başlıcam 5 şubatta adet oldum geç kalmış sayılırmıyım bu kür için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?