- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.861
pragestan nedir ben bilmiyorum. genelde adetten 1 hafta sonra baslayin diyorlar. ALLAH kolaylik versin canim. opuyorumnanaktan
Yok canım birşey olmadı bebek düşünmekten cok sıkıldım bu ay cok ümitliydim tüm belirtileri yaşadım ama yine yoktur kesin olsa şaşarım bu milletin nasıl oluyor onada şaşıyorum
progestan düşüğü engelliyo diyolar ama ben hamile kalamıyorumki geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum ama 8 aydır hamile kalamıyorum Allah hepimize kolaylık versin sabır versin inşallahopuyorumnanaktan
AMIN canim ALLAH hepimize kolaylik versin. hic birimizi boynu bükük birakmasin. hepimizi sevindirsin YARADANIM. opuyorumnanaktan
mrb kızlar naıslısnız moraller nasıl.bu arada herkese hayırlı cumalar
Sanada merhaba, iyim sen nasilsin. morellerde ortalamanin altinda. sanada hayirli cumalar canim. kaydirigubbakcemile5
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq:
dün çok kötürydüm ama bugün iyiyim canım sagol.dğn doktorum yumurta yok dedi diye çok üzüldüm ama iyiyim
slm arkadaslar adet gecikmesi için doktora gittim öyle böyle bi gecikme değil 23gün fartual verdi 4gündür içiyorum ama adet olmadım çok üzgünüm kızlar adet olmayacakmıyım ben
enfeksiyon kapmışsın dedi fitil verdi ama ilişki sırasında canım çok yanıyor bunun etkisi olabilirmi
Canim üzme kendini ben hic anlamiyorum bir kadinin nasil olurda yumurtasi olmaz. bence bir yanlislik oldu. eyvahedigeldismile
kızlar eşim sonuçlarını göstermiş doktoruna eğer eşindede sorun yoksa aşılama önerilebilinir demiş aşılama nasıl yapılır bilmiyorum ama benim daha usg ve hsg çekilmedi onlarda bi olsun doktorum belki aşılama diyebilir.
inş onlardada sorun çıkmaz.
slm arkadaslar adet gecikmesi için doktora gittim öyle böyle bi gecikme değil 23gün fartual verdi 4gündür içiyorum ama adet olmadım çok üzgünüm kızlar adet olmayacakmıyım ben
enfeksiyon kapmışsın dedi fitil verdi ama ilişki sırasında canım çok yanıyor bunun etkisi olabilirmi
ecrin87 acaba şu anlamdamı dedi doktorun çatlamış olgunlaşmış yumurtan yok sende hiç yumurtan yok olarakmı anladın canım benim yumurtan yoksa nasıl adet oluyorsun ya.
bu arada doktorum bana bak bu hormon faso fiso önemli olan yumurta ve beynin yumurtaya verdiği komut bunlar tamamsa her türlü gebelik mümkündür dedi.
kızlar eşim sonuçlarını göstermiş doktoruna eğer eşindede sorun yoksa aşılama önerilebilinir demiş aşılama nasıl yapılır bilmiyorum ama benim daha usg ve hsg çekilmedi onlarda bi olsun doktorum belki aşılama diyebilir.
inş onlardada sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?