- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.901
Ecrincim, özele gittiğin halde aldığın kısa ve yetersiz cevap kötü olmuş..bence kesinlikle seni anlayacak neyin neden olduğunu izah edecek bir doktor bulmalısın..keşke Bursa'da olsaydın çoook harika bir doktorum var..dilerim sorun neden kaynaklanıyorsa kısa zamanda tedavisini olursun inşallah..
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum :
kızlar p.tesi dr'a gittim vajinal ultrason.kan testi sonuç gebelik yok adetim gecikmiş farlutal die bir ilaç yazdı adet söktürücü akşam ilacı alıcaktım ama gerek galmadı hemen adet oldum dr'a gitmemi bekliyomuş adet olmam sanki.perşembe tekrar fidiyorum aşılama yapıcakmış dr'um bakalım bu sefer ne olacak neyse kızlar benim durumum bu inş.sizden hayırlı haberler gelir.
Herkese merhaba...Benim sol yumurtalıgımda kistiğm var ve simdiden hamile kalamama korkusu kapladı içimi. Çok iyi anlıyorum hissettkilerinizi. Ümidimiz kaybetmeyelim ve mümkğn olduğu kadar kendimizi rahatlatmaya çalışalim. Herkese sağlıklar dilerim
canım ben daha önceden dr nihal çetine gidiyordum sonra duydumki tayini çıkmış çok üzülmüştüm çünkü sürekli baştan anlat olmadı her doktora aç insanı psikolojik olarak sarsıyor birde erkek dr olmasın diyordum derken şansıma dr erkek çıktı ismini dün sordum gökhan dedi soyadını bilmiyorum ama gökhan beyin hastasıyım derseniz fiş alırken anlar ve verirler çok iyi biri genc biri anlayışlıda bana usg için gün verildi ayın 24ünde gökhan bey sen adetin 2.günü gel dedi ama ben gün aldım dedim ya sen beni ara bana adetinin 2.gününü söyle ben sana gün ayarlarım usg nide ben çekerim hsg nide ben çekerim falan dedi ohhh dedim içimden acıtmamak için elinden geleni yapıyor hsg yi rahat rahat çektircem dedim.
sanada tavsiye ederim canım ama şansına başka dr da denk gelse problem olmaz çünkü hepsi çok anlayışlı ve çok iyi.
her bölümün doktoru iyi hastayı bilinçlendiriyorlar ben taa büyükçekmeceden kalkıp oraya gidiyorum.
Ecrincim, özele gittiğin halde aldığın kısa ve yetersiz cevap kötü olmuş..bence kesinlikle seni anlayacak neyin neden olduğunu izah edecek bir doktor bulmalısın..keşke Bursa'da olsaydın çoook harika bir doktorum var..dilerim sorun neden kaynaklanıyorsa kısa zamanda tedavisini olursun inşallah..
kızlar daha öncede yukarıda yazdığım gibi birçok aşama ve sonuç hep bir sonraki ayy.ama şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmm inanamıyorum perşembe günü hamile olduğumu öğrendim ama pazartesi tekrar bi kontrol ve tahlil yapıcaz dedi doktor sağlıklımı dışgebelikmi değilmi diye tekrar bakılacakmış.ama duymak bile bizi bizden aldı kızlarrr ne yaptım biliyomusunuz 15 gün soğan suyu içtim ve şimdi hamile olduğumu öğrendim inanamıyorummmmmmmmm...
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum :
hoşgeldin canımm a.s..senin sorunun ne canım
duyuru bende hamıleyım bolumune bırı hamıleyım yazmıs ecrın nıkınde bende sen sandım cok sevındım bırden.kızzzzzzzz inş sende olur sıra butun ısteyenlere ınşşşşşşşşşşşş
melikeciğimm kankim hoşgeldinolumunekankayizsmile hastanız nasıl oldu bitanem umarım iyidir.özledim kız seni.hasta olmussun ama üzülme yaa.buay senin çok stresli geçti zaten takma kafaya canım yaa.birdahaki ay olur inş.ben şu 2gündür çok kötüydüm ama biraz daha iyim canım yaa.perşembe muayne oldum alttan tekrar.doktorumda bana yumurta yok dedi.p.tesi tekrar muayne ol gel sonra tedaviye başlayacagız dedi.ben özel hastaneye gidiyorum ve bana biraz pajalıya patladı bu hastane.doktorum iyi diyeee gittim güyaa.aslında herkes çok iyi diyor ama anlamadım yaa.uzak yererden bile gelen var bu doktora.gerçi doktorda çok kalabalık sankı hastanede başka kadın dogum uzmanı yok gibi herkes ona gidiyor.tamamda kalabalık olması çok hasta muayne edıyor olması oınun ilgisiz davranması gerektirmezki.sinirlerinm çok bozuldu soramadım bileeyumurta nasıl olmayackmı niye yok nasıl olcak diyee.sinirlerim çok bozukdu perşembe hastanede oturdum agldım sinirden.anlayacagın benim yumurtam yokmus.bir kace topiğe yazmıstım kimi sen menopoza girmişsisn tüp bebekden başka şansın yok hemen tüp bebek tedavise başla deyip sonra tabii doktorun karar verir ama bence vakıt kaybetme kımi çocugun olmazfalan filan iştee herkes bişey dedi.bi arkadasda sagolsun beni bıraz rahataltıı.sag ve sol yumurtalıklarımızda binlerce yumurta varmıss.bu yumurtalar hastalıklardan sonra olusup rahme düşermiş ve birleşmeyle ve spremlerin kalıtesıyle çocuk olurmus.fatak ben pko hastası oldugum için bu olasılık biraz düşük çünkü benim yumurtalıklarım tembel oldugu için yumurta olusmuyor olabılırmıs.bnununda çaresei klomen ve benzeri tarza haplarla olabiliyormus.ve ilaçları kullanıp yumurtaar gelşirtirildikten sobrda iğneyle rahimde tutulması ve oluşması saglanıyormus böyle bişeyler dedi bi arkadaş.birazda olsa rahatladım canım.p.tesi tekrar gitcem doktoraa bu seferde ilgisiz alakasız davranırsa değiştiricem doktorumu.şuan hstane araştırıyorum zetn bakalım hayırlısı canım.benim sorunumda buu bakalım hayırlısı artık allah büyüktür yaa gün doğmadan neler doğar dimi.ümidi kesmemek lazım.bugun daha iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum canım .
günaydın canım sadece kistse sorun etme ama bence soğan suyuna başla soğan suyu kistleri yok ediyor diye duymustum bendede var hem sag yumurtamda hemde sol yumurtamda hem ben pko hastasınyım canım 14,günüm soğan suyunu içiyorum.sag ve sol tarafımda devamlı agrım olurdu soğpan suyuna başladıgımdan beri o agrı gitti.p.tesi muayne olcam inş.kaybolmuslardır.
öncelikle çok üzüldüm ama kankiii sende demişssin ya allahtan ümit kesilmez diye sözün bittigi yer bende dün adet oldum diye yazdım biride gözünaydın yazmıs allahım milletin hoşuna geliyo neyse allahımız büyük boşver diyeni sallaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile
valla öyle kanki milleti boşver bence kimi sanki dalga geçiyor sinir oluyorum böyle insanlara yaaa.geçen akşam moralım çok bozukdu hastaneden geldiğim akşam eşimde bana bi kızdı kendi kendine sitres yapıyorsun falan diyee.benide strese sokmaa yaa dur daha başındayız dedi.üzülme falan dedi.zamanla hayırlsı dedi. sonra kendimi toparladım valla.şimdi daha iyim canım.
soğan suyuna adetimin son günü falan başlamıstım galıba canım son günü çok az geliyordu soğan suyu söktü herşeyi agrım falan giti valla bugun 14,canım bi sende dene istersen canım.öpüyorum stres yok sıkma canını.görüşmek üzere iyi tatiller.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?