Gebe kalamayanlar buraya.....

Ecrincim, özele gittiğin halde aldığın kısa ve yetersiz cevap kötü olmuş..bence kesinlikle seni anlayacak neyin neden olduğunu izah edecek bir doktor bulmalısın..keşke Bursa'da olsaydın çoook harika bir doktorum var..dilerim sorun neden kaynaklanıyorsa kısa zamanda tedavisini olursun inşallah..

CANIM BENİM BENDE BURSALIYIM ÖNEREBİLECEĞİN DOKTOR VARMI SENİN DOKTORUN KİM BAKİMMM:kedi:

kızlar daha öncede yukarıda yazdığım gibi birçok aşama ve sonuç hep bir sonraki ayy.ama şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmm inanamıyorum perşembe günü hamile olduğumu öğrendim ama pazartesi tekrar bi kontrol ve tahlil yapıcaz dedi doktor sağlıklımı dışgebelikmi değilmi diye tekrar bakılacakmış.ama duymak bile bizi bizden aldı kızlarrr ne yaptım biliyomusunuz 15 gün soğan suyu içtim ve şimdi hamile olduğumu öğrendim inanamıyorummmmmmmmm...

Herkese merhaba...Benim sol yumurtalıgımda kistiğm var ve simdiden hamile kalamama korkusu kapladı içimi. Çok iyi anlıyorum hissettkilerinizi. Ümidimiz kaybetmeyelim ve mümkğn olduğu kadar kendimizi rahatlatmaya çalışalim. Herkese sağlıklar dilerim

günaydın canım sadece kistse sorun etme ama bence soğan suyuna başla soğan suyu kistleri yok ediyor diye duymustum bendede var hem sag yumurtamda hemde sol yumurtamda hem ben pko hastasınyım canım 14,günüm soğan suyunu içiyorum.sag ve sol tarafımda devamlı agrım olurdu soğpan suyuna başladıgımdan beri o agrı gitti.p.tesi muayne olcam inş.kaybolmuslardır.

anladım canım sagol yaa.bende bi gideyim olmazsa oraya p.tesi bi muayne olayım bakalım ne diyeck doktor hn.aslında bende erkek doktorların daha çok ilgilendiği duydum canım bayan doktorlardan daha iyilermiş daha çok ilgileniyorlarmış.ama erkek doktora gitmeye utanıyorum yaaa:kedi: ama en iyi erkek doktor galıbaa.cesaretimi toplamam lazım .ne kadar para verdin canım hastaneye.sagol canımm

haklısın canım yaaa hem dünybnın parsını alıyorlar hem fazla ilgienmiyorlar anlamadsım gitti yaa kalabalık diye diyecem ama ne kadar kalabalık olursa olsun doktorun seninle ilgilenmsi lazım güya gittiğim doktor çok iyi çok uzak yerlerden gelenler varmıs.gerçekten çok hastası var doktorun ama ne bilimyaa ilk muaynemde memnun kalmıstım ama şmdi bana direk yumurtan yok p.tesi muayne ol gel tedaviye başlayacaz.yumurta yokda niye yok olmazmı olurmu bi açıklama yapsan yaa bende sorcaktım soramadan başka birini muayne etmeye başladı nasıl sorayım ki.kendime yeni bi hastane bulmam lazım yaa sagol canım

senin adına çok sevindim canım.HAYIRLISI OLSUN BİTANEM.darısı bizim başımıza inş.:CüvCüv: inş.en kısa zamnada bebişine kavusursun canım opuyorumnanaktan

melikeciğimm kankim hoşgeldinolumunekankayizsmile hastanız nasıl oldu bitanem umarım iyidir.özledim kız seni.hasta olmussun ama üzülme yaa.buay senin çok stresli geçti zaten takma kafaya canım yaa.birdahaki ay olur inş.ben şu 2gündür çok kötüydüm ama biraz daha iyim canım yaa.perşembe muayne oldum alttan tekrar.doktorumda bana yumurta yok dedi.p.tesi tekrar muayne ol gel sonra tedaviye başlayacagız dedi.ben özel hastaneye gidiyorum ve bana biraz pajalıya patladı bu hastane.doktorum iyi diyeee gittim güyaa.aslında herkes çok iyi diyor ama anlamadım yaa.uzak yererden bile gelen var bu doktora.gerçi doktorda çok kalabalık sankı hastanede başka kadın dogum uzmanı yok gibi herkes ona gidiyor.tamamda kalabalık olması çok hasta muayne edıyor olması oınun ilgisiz davranması gerektirmezki.sinirlerinm çok bozuldu soramadım bileeyumurta nasıl olmayackmı niye yok nasıl olcak diyee.sinirlerim çok bozukdu perşembe hastanede oturdum agldım sinirden.anlayacagın benim yumurtam yokmus.bir kace topiğe yazmıstım kimi sen menopoza girmişsisn tüp bebekden başka şansın yok hemen tüp bebek tedavise başla deyip sonra tabii doktorun karar verir ama bence vakıt kaybetme kımi çocugun olmazfalan filan iştee herkes bişey dedi.bi arkadasda sagolsun beni bıraz rahataltıı.sag ve sol yumurtalıklarımızda binlerce yumurta varmıss.bu yumurtalar hastalıklardan sonra olusup rahme düşermiş ve birleşmeyle ve spremlerin kalıtesıyle çocuk olurmus.fatak ben pko hastası oldugum için bu olasılık biraz düşük çünkü benim yumurtalıklarım tembel oldugu için yumurta olusmuyor olabılırmıs.bnununda çaresei klomen ve benzeri tarza haplarla olabiliyormus.ve ilaçları kullanıp yumurtaar gelşirtirildikten sobrda iğneyle rahimde tutulması ve oluşması saglanıyormus böyle bişeyler dedi bi arkadaş.birazda olsa rahatladım canım.p.tesi tekrar gitcem doktoraa bu seferde ilgisiz alakasız davranırsa değiştiricem doktorumu.şuan hstane araştırıyorum zetn bakalım hayırlısı canım.benim sorunumda buu bakalım hayırlısı artık allah büyüktür yaa gün doğmadan neler doğar dimi.ümidi kesmemek lazım.bugun daha iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum canım .

günaydın canım .yok kız benım yumurtam bile yokk mafoldumben nerde keşke inş.bizde kalırız hamilee

öncelikle çok üzüldüm ama kankiii sende demişssin ya allahtan ümit kesilmez diye sözün bittigi yer bende dün adet oldum diye yazdım biride gözünaydın yazmıs allahım milletin hoşuna geliyo neyse allahımız büyük boşver diyeni sallaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile

hayırlı olsun bitanem darısı tüm bebeiş isteyen anne adaylarına olsun inş.sogan suyunu adetten sonra mı baslıyosunnn bu aradazemuszemus

valla öyle kanki milleti boşver bence kimi sanki dalga geçiyor sinir oluyorum böyle insanlara yaaa.geçen akşam moralım çok bozukdu hastaneden geldiğim akşam eşimde bana bi kızdı kendi kendine sitres yapıyorsun falan diyee.benide strese sokmaa yaa dur daha başındayız dedi.üzülme falan dedi.zamanla hayırlsı dedi. sonra kendimi toparladım valla.şimdi daha iyim canım.

soğan suyuna adetimin son günü falan başlamıstım galıba canım son günü çok az geliyordu soğan suyu söktü herşeyi agrım falan giti valla bugun 14,canım bi sende dene istersen canım.öpüyorum stres yok sıkma canını.görüşmek üzere iyi tatiller.opuyorumnanaktan

evet canım sana katılıyorum boşver biz bize yeteriz moral vermekte sogan suyuna gelince bilmem ama denemek istiyorum yaa içemem diye korkuyorum tiksinirim sogan yiyemem bidaaa diyede korkuyorummmeyvahedigeldismile boşver esinide kendinide strse sokupta baska hastalıklara neden olmayın herseyin bası moral be kankiii napalım hersey olacagına varır ee bende yumurta var kist yok hani bende düşükten sonra hamile kalamadım ee ben napimmmlmaz:böle düşünüp benide üzmeeee:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…