- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.941
adetine 10 gun kala başlıyacaksın 15 gün iceceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetine 10 gun kala başlıyacaksın 15 gün iceceksin
kızlar geliom yoksunuz yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
meliikeeeeeeeeeeeeee nerdesin
yoooooooo burdayız canım nbrrrrrrrrrrrrr
Ee bak yine yoksun:uhm:
ohh be nasılsın güzelim yarın 14 şubat
evet yazmsıtım sanırım bütün herkesin seninde 14 subat sevgililer günün kutlu olsun canım iii walla adet oldum işte biraz üzgündüm ama şimdi ehh işte annemler geliyomuş adanadan onları bekliyoz kocişde görevden geldi işte kayınvalidemlerde burda biliyosunnn hediyen hazırmı ben saat aldımm gerci kocişime ne alsam az wallaaaa çünkü onu çok ama çok seviyorummmmmmolumunekankayizsmile
iy güzel hediye almışsın ben hiç birşey almadım aramız limoni canım bende kutlarım senin diğer arkadaşalrın bak güzel ailenle vakit geçirmek biraz kafan dağılır:hulya:
evet canım öle olucak hayırdır inşallah kötü bişi yoktur inş.ne oldu yaaaaa yapma boşver alttan alın su heriflerin walla ben diyomki kocişe eger tartısmaya baslarsak hemen gel bana sarıl öp sev beni kedi gibi olurum diyommmmm :kedi::asigim:
kızlar daha öncede yukarıda yazdığım gibi birçok aşama ve sonuç hep bir sonraki ayy.ama şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmm inanamıyorum perşembe günü hamile olduğumu öğrendim ama pazartesi tekrar bi kontrol ve tahlil yapıcaz dedi doktor sağlıklımı dışgebelikmi değilmi diye tekrar bakılacakmış.ama duymak bile bizi bizden aldı kızlarrr ne yaptım biliyomusunuz 15 gün soğan suyu içtim ve şimdi hamile olduğumu öğrendim inanamıyorummmmmmmmm...