Gebe kalamayanlar buraya.....

Belkıııııııı ınanırdımmm aŞkı hıÇ bılmesemmm bu aŞk degıl savastı sankııııııı galıbı sennnnnn sebebıde sennnnnnnnn........herkesın 14 subat sevgılıler gÜnÜ kutlu olsunnnn 2010 anne adaylarııııı canım arkadaslarımmm benımmmmm....................

ohh be nasılsın güzelim yarın 14 şubat

evet yazmsıtım sanırım bütün herkesin seninde 14 subat sevgililer günün kutlu olsun canım iii walla adet oldum işte biraz üzgündüm ama şimdi ehh işte annemler geliyomuş adanadan onları bekliyoz kocişde görevden geldi işte kayınvalidemlerde burda biliyosunnn hediyen hazırmı ben saat aldımm gerci kocişime ne alsam az wallaaaa çünkü onu çok ama çok seviyorummmmmmolumunekankayizsmile

iy güzel hediye almışsın ben hiç birşey almadım aramız limoni canım bende kutlarım senin diğer arkadaşalrın bak güzel ailenle vakit geçirmek biraz kafan dağılır:hulya:

iy güzel hediye almışsın ben hiç birşey almadım aramız limoni canım bende kutlarım senin diğer arkadaşalrın bak güzel ailenle vakit geçirmek biraz kafan dağılır:hulya:

evet canım öle olucak hayırdır inşallah kötü bişi yoktur inş.ne oldu yaaaaa yapma boşver alttan alın su heriflerin walla ben diyomki kocişe eger tartısmaya baslarsak hemen gel bana sarıl öp sev beni kedi gibi olurum diyommmmm :kedi::asigim:

aslında canım sorunyok allaha şükür benim canım sıkkın ondan acısı cıkıyo cok şükür koçiş öle değil off ya canım cok sıkılıyo yarında evde olmıcam koçiş yanlız kalacak evde anlıcan sevgililer günü ayrıyız benin cok yakın arkadaşımın sözü var onun yanında olmam lazım boşver sıkmıyayım senide

Aramiza hos geldin. hamis olduguna cok sevindim. ALLAH tamamina erdirsin. darisi basimizaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…