Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyyyyy ne güzel yaaa gözün aydin. INSALLAH bir gün bizde böyle müjdeli hebrleri sizlerle paylasiriz.canim ALLAH tamamina erdirsinn bize DUA etmeyi unutmayinn. opuyorumnanaktan

Benim bildigim sogan suyu, adet baslangicindan,1 hafta sonra baslaniliyor. ne bilim ya düsünüyorum da ALAH nasip etmezse ne yapsan nafile heralde. ben gecen sene ameliyattan önce sogan suyunu ictim. simdidemi icsem acaba. kafamçokkarıştı

Ayyyyyy ne güzel yaaa gözün aydin. INSALLAH bir gün bizde böyle müjdeli hebrleri sizlerle paylasiriz.canim ALLAH tamamina erdirsinn bize DUA etmeyi unutmayinn. opuyorumnanaktan

inşalllah canım benim etmezmiyim hiç her an dualarımdasınız:Saruboceq: rabbim kimsenin kucagını bos koymasın ben inanıyorum rabbim isteyene istediğini veriyo sizede verecek hıc kendınızı uzmeyın stres yapmayın olacak inşallah:1hug:

kızlar günaydınlar ben bugün yokum zati sizinde koçişler yanınızda söze gidiorum cok sevdiğim kardeşim hatta kardeşimdende öte canımın sözüne gidiorum biraz oynuyayım kurtlarımı dökeyim gelirim :teytey:kızlart arkadaşımın mutlu olması için doğa edin

Umarim arkdasin hayati boyunca mutlu olur. Bizim yasadiklarimizi yasamaz. opuyorumnanaktanzemuszemus

Tabiki, melike icin demiyorum herifin koynundan cik,Cünkü melikenin dokunulmazligi var. ayyyyy yazik kocisine kürlerde yediremiyicek, herifi kudurtamiyicak. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

yok bitanem ne sıkması yaaaa aksam ailem geldi tekrara yazamadım sana kusura bakmaa

ne oldu kısssss ne yazmıssın anlamadımmmmm

Kiz adetlisin ya onun icin diyorum dokunulmazligin var.Herifin koynuna girmezsin diye düsündüm. Günah oldugu icin. Yakinda bende senin gibi dokunulmazligim olucak. Adet belirtilerim basladi malesef. Hakkimizdan hayirlisi. Elbet bir gün bizde bebislerimizi kucagimiza alicagiz. INSALLAH eyvahedigeldismile

hımmm hyaırlısı olsun canım ne yapalım yaaaaaaaa

kızlar mrb adet oldum ya ama cok erken ya 10 gün varya daha önce böle olmadı off ya bu ayda tüp bebek tedavisi kaldı heralde ya kızlar tedavi için adetin kacıncı günü gitmek şart offya kafam coooookkkkkkkkkkk karışık :bbo:

Canim hakkindan hayirlisi olsun. benim bildigime göre adetin 3 günü basliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…