Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canım ya bende sizleri özledim misafirim var nete giremiyordum bu hafta hep böle olucak malesef artık bu akşam dayanamadım bi fırsatını bulup kaçtım geldim kk ya :roflol:

çok iii yaptın gülümm hap gel canımmm nasıl gidiyo hayat bakalım bi yaramazlık yok inşallahhh bende yarın gezicem yaa buraya takılıp kalıyommm artık gezicem tozucamm wallaaakaydirigubbakcemile2

GALIBA CNM BAKALIM BIR ALIYIM DENIYIM NE OLCAK INSALLAH GEREK KALMAZDA :Saruboceq:

kızlar sohbet çok güzel ama ben çok yorgunum size iyi geceler yarın fırsatını bulursam grş inşallah k.i.b hayırlısıyla inşallah güzel haberler almak dileğiyle bol hamişli geceler günler inşallah iyi geceler kızlar

amin canım mutlaka gel beklerizz özletme kendini bu kadar allaha menaet ol kandilinde mübarek olsunnn bol bol dua et hem kendin için hemde bizim içinnnn:Saruboceq::lepi:

Muhamad tarafından yapılan geniş bir deneyden sözediliyor. Buna göre spermde kalite ve hareket eksikliği sorunu yaşayan 99 çiftin yarısına arı sütü veriliyor. Diğerlerine normal tedavi uygulanıyor. 2 Aylık bir süre sonunda, arı sütü kullananlar arasında 23 hamilelik, diğer grupta ise 7 hamilelik gerçekleşiyor. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı Sütü kullanımı gebelik oranını 3 kata kadar artıran basit ve etkin bir çözümdür.

Son düzenleme:
Arı Sütü ve Polen kullanımı Hamile kalma, gebe bırakma (fertility-infertility) yönünden sorunlu aile bireyleri için denenmesi önemle tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır. Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor

günaydınnnn herkesin kandili mübarekk duaları kabul olsun benim gibi oruc tutan arkadslarımında orucu kabul olsun inşallah bugün bol bol dua edelim allahım burda bebiş isteyen tüm kalbi temiz anne adaylarına kendileri gibi tatlii bi bebiş nasip etsinde solan yüzlerini güldürsün inşallahhhopuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

prlanta hamıleymıs cok sevındım sanada gnydın kız nasılsın.polen ben ballan karıstırıp yıorum esımede yedırıorum..duanızı eksık etmeyın bugun

prlanta hamıleymıs cok sevındım sanada gnydın kız nasılsın.polen ben ballan karıstırıp yıorum esımede yedırıorum..duanızı eksık etmeyın bugun

o kim canım çok sevindim darısıda hayırlısyla bize olsun topragımmm bu arada odamı polen kullanmışş amin canım inşallah bu ay mart ayı kucagımız hayırlısıyla hayırlı bi bebişle dolar benimde sol kasıgım acayip agrıyooo sanırım yumurtluyommm:lepi:

bılmem ondan haberım yok.kasık agrısımı oluor yumurtlama oldugu zamn.ben hıc anlamıorum yumurtlama zamanımı normalde akıntı olur derler bende olmuor.adet olacagım gunden bır gun once oluor akıntı:)frekans bozuklugum var galıba

canım gecen dr hanımda dedi yumurtama günlerin 14 15 16 günler diye bugünde 14.günüm ama inanki dayanılacak gib degil nasıl batıyoo yaaaa uffffffffffakannehir senin adetlerin düzenlimi esracımmm

evet duzenlı 25 gunde bır oluorum hep.

hımm sende daha erkenmiş benim düşükten sonra çok düzensizdi doktorum adet düzenleyici ve yumrta olgunlaştırıcı hap verdi onu kullanıyoda az biraz düzene girdi şükürler olsun benim 32 gün sürüyo canım ne zaman adet tarihin kendini nasıl hissediyosun pekiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…