- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.381
evet canım ya bende sizleri özledim misafirim var nete giremiyordum bu hafta hep böle olucak malesef artık bu akşam dayanamadım bi fırsatını bulup kaçtım geldim kk ya :roflol:
inşallah adet olmazsın kıs bebişin seninledir alkisalkisalkis
mız mızcım canım erkekler için arı sütü bayanlar içinde arı poleni tavsiye ediliyo yani arastırmalar bunların çok faydalı oldugunu sölemiş yalnız yumurtlama dönemine kadar yicekmişssin adetin ilk gününden baslayıp sonra bırakılacakmışşş:lepi:
GALIBA CNM BAKALIM BIR ALIYIM DENIYIM NE OLCAK INSALLAH GEREK KALMAZDA :Saruboceq:
kızlar sohbet çok güzel ama ben çok yorgunum size iyi geceler yarın fırsatını bulursam grş inşallah k.i.b hayırlısıyla inşallah güzel haberler almak dileğiyle bol hamişli geceler günler inşallah iyi geceler kızlar
günaydınnnn herkesin kandili mübarekk duaları kabul olsun benim gibi oruc tutan arkadslarımında orucu kabul olsun inşallah bugün bol bol dua edelim allahım burda bebiş isteyen tüm kalbi temiz anne adaylarına kendileri gibi tatlii bi bebiş nasip etsinde solan yüzlerini güldürsün inşallahhhopuyorumnanaktan:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
prlanta hamıleymıs cok sevındım sanada gnydın kız nasılsın.polen ben ballan karıstırıp yıorum esımede yedırıorum..duanızı eksık etmeyın bugun
bılmem ondan haberım yok.kasık agrısımı oluor yumurtlama oldugu zamn.ben hıc anlamıorum yumurtlama zamanımı normalde akıntı olur derler bende olmuor.adet olacagım gunden bır gun once oluor akıntı:)frekans bozuklugum var galıba
canım gecen dr hanımda dedi yumurtama günlerin 14 15 16 günler diye bugünde 14.günüm ama inanki dayanılacak gib degil nasıl batıyoo yaaaa uffffffffffakannehir senin adetlerin düzenlimi esracımmm
evet duzenlı 25 gunde bır oluorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?