Gebe kalamayanlar buraya.....

5 martta adet tarıhım.10gun oncesınden belım vede goguslerım agrır suan ıcın bısı yok

arkadaşlar ben de tedavi görüyorum gonal f tedavisi daha önce 4 kez düşük yaptım ikiz gebelikti 5,5 aylık geçen ay tedavi gördüm çatlatma iğnesi vuruldum. ama tutmadı. inşallah bu ay tutar ha bu arada pko hastasıyım ALLAH bu kandil gününde dualarımızı kabul eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız.

günaydın arkadaşlar HERKESE HAYIRLI KANDILLER.
bu akşam hepiniz için bol bol dua etcem kızlar.inş.hepimizin bebişleri olurrr.

bu arada esracıgım pırlanta arkadasımıza çok sevindimm.darısı bizim başımıza inş..

hıc merak etme tez zamnda olur.dunde burayayazmıstım pko hastasıydı kuzenım oldu 1.yılında.bal corek otu tarcın ye

sızlerede hayırlı kandıller.dualarımız ınş kabul olur.evet ınş darısı bızede olur :))))

amin canım amin.inş.olur canım bende pkoluyumm

öncelikle sende aramıza hoşgeldin canımma.s. çok gecmiş olsun allahım hayırlı saglıklı bi bebiş versin sanada yüzünü güldürsün bitanemmmopuyorumnanaktan

kankiiimmm gelmişşş oleyyyyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt evet kankicim oruc tuttum seninde orucun kabul olsun kandilin mübarek olsun allahım acil şifa versinn herkese hayırlı bol bebişler nasip eylesinnnnn inşallahhhhhh :lepi: olumunekankayizsmile

arkadaslar 4 yıllık evlıyım 9 ay dır korunmuyorum 2 aydır dr kontrolundeyım parlodel folbıol ve crinone jel kullanıyom adetım 2 gun gectı beta hcg bakıldı 2 cıktı acaba jelmı gecıktırdı adete hıcbı belırtıde yok kafayı yıcem

öncelikle hoşgeldin tatlımma.s. daha 2 gün gecmiş biraz daha beklemen iii olur çünkü erken belki gec döllenme olmustur canım stres yapma kendini üzmeeeopuyorumnanaktan

amin canım amin inş.:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…