- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.401
hımm sende daha erkenmiş benim düşükten sonra çok düzensizdi doktorum adet düzenleyici ve yumrta olgunlaştırıcı hap verdi onu kullanıyoda az biraz düzene girdi şükürler olsun benim 32 gün sürüyo canım ne zaman adet tarihin kendini nasıl hissediyosun pekiii
arkadaşlar ben de tedavi görüyorum gonal f tedavisi daha önce 4 kez düşük yaptım ikiz gebelikti 5,5 aylık geçen ay tedavi gördüm çatlatma iğnesi vuruldum. ama tutmadı. inşallah bu ay tutar ha bu arada pko hastasıyım ALLAH bu kandil gününde dualarımızı kabul eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız.
günaydın arkadaşlar HERKESE HAYIRLI KANDILLER.
bu akşam hepiniz için bol bol dua etcem kızlar.inş.hepimizin bebişleri olurrr.
bu arada esracıgım pırlanta arkadasımıza çok sevindimm.darısı bizim başımıza inş..
arkadaşlar ben de tedavi görüyorum gonal f tedavisi daha önce 4 kez düşük yaptım ikiz gebelikti 5,5 aylık geçen ay tedavi gördüm çatlatma iğnesi vuruldum. ama tutmadı. inşallah bu ay tutar ha bu arada pko hastasıyım ALLAH bu kandil gününde dualarımızı kabul eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız.
kankiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnn
günaydın kankiii.geldim geldimm.kandılın mubarek olsun canım.
orucunda kabul olsun canımm.bende dua etcem kankı hepimiz için şu mübarek gündee rabbim duyar sesimizi inş.canım.bizde anne oluruzzz.:Saruboceq::Saruboceq:
5 martta adet tarıhım.10gun oncesınden belım vede goguslerım agrır suan ıcın bısı yok
günaydın kankiii.geldim geldimm.kandılın mubarek olsun canım.
orucunda kabul olsun canımm.bende dua etcem kankı hepimiz için şu mübarek gündee rabbim duyar sesimizi inş.canım.bizde anne oluruzzz.:Saruboceq::Saruboceq:
benimde 15 mart gibi canım hayırlısı olsun topragım napalım adanamda hava nasıl canımm burda gece yagmur basladı sabah durdu aklinialirimsmile
yagmur yagdı sımdı hava gusel
tadı hiç fena değil içilmeyecek bişey değil bence denemelisin mutlaka canımsezencimm tadı nasıl canım yaaa ufff böle kürleri hep dinliyom ve okuyom sadece hiç icraata gecemiyom midem kaldırmıyooo okurken bile zorlanıyommmmakannehir
tadı hiç fena değil içilmeyecek bişey değil bence denemelisin mutlaka canım
arkadaslar 4 yıllık evlıyım 9 ay dır korunmuyorum 2 aydır dr kontrolundeyım parlodel folbıol ve crinone jel kullanıyom adetım 2 gun gectı beta hcg bakıldı 2 cıktı acaba jelmı gecıktırdı adete hıcbı belırtıde yok kafayı yıcem
kankiiimmm gelmişşş oleyyyyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt evet kankicim oruc tuttum seninde orucun kabul olsun kandilin mübarek olsun allahım acil şifa versinn herkese hayırlı bol bebişler nasip eylesinnnnn inşallahhhhhh:lepi: olumunekankayizsmile
amin canım amin inş.:Saruboceq:
arkadaslar 4 yıllık evlıyım 9 ay dır korunmuyorum 2 aydır dr kontrolundeyım parlodel folbıol ve crinone jel kullanıyom adetım 2 gun gectı beta hcg bakıldı 2 cıktı acaba jelmı gecıktırdı adete hıcbı belırtıde yok kafayı yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?