Gebe kalamayanlar buraya.....

çok iyi yapmıssın bitanem inşallah canım hep beraber anne olucaz kaç yıllık evlisinn sorunun varmııı canım allahım hayırlı bi bebiş versin sanada opuyorumnanaktan

amin canım isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim.21 aylık evliyim eşimin sprem sayısında problem var ve yaşım 29 adamı zorla tahlile götürüyorum bugün ona göre tekrar tedavimiz başlayacak

amin canım isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim.21 aylık evliyim eşimin sprem sayısında problem var ve yaşım 29 adamı zorla tahlile götürüyorum bugün ona göre tekrar tedavimiz başlayacak

hımm canım acil şifalar size şimdiden bizde çok sükür bi problem yok bende temmuz 5 te evlendim bende 23 yasındayım hayırlısı olsun bitanemmm dogru yaa onlara görede zor canım anlamak lazım bitanemmm

evet erkek için daha zor.ama tedavisi olan bişey ve bu çok yaygın bir durum son yıllarda küresel ısınma hormonlu gıdalar ve daha bir çok şey etkiliyor spremleri tabi bizide cola nescafe balık et tavuk bunlar düşürüyor sperm sayısını ve severek yer bunların hepsini benim canavar kocam :)cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 walla dogru söledin canım evet ya son zamanların en büyük sorunu zaten bu canımm kafanı takma bak ben bi kaç sayfa önce yazmıştım arı sütü ve arı poleni çok iyi geliyomusss isterrsen bi deneyinnn

umutlarımın bittiği yerdeyim ... adetime bir hafta kaldı heyeecan başladı yine. relax olmak istiyorum psikolojimi kendi kendime bozuyorum

KIZLAR HEPINIZIN, MEVLIT KANDILI KUTLU OLSUN. YARADANIM BU ÜMITSIZ KALPLERIMIZE ÜMIT VE BIZLEREDE HAYIRLI,SAGLIKLI,BOOOL RIZIKLI BEBISLER NASIP ETSIN. INSALLAH. :Saruboceq::Saruboceq:

umutlarımın bittiği yerdeyim ... adetime bir hafta kaldı heyeecan başladı yine. relax olmak istiyorum psikolojimi kendi kendime bozuyorum

inşallah 1 hafta sonra iyi haberlerini alırız arkadaşım.sorun etmememiz lazım kadınların sürekli bunu düşünmesiyle beyinden gelen bir sıvı spremleri rahimde öldürüyormuş elimizden geldigince relax olmalıyız.şu mübarek günde bir birimiz için dua edelim allah herkesi hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallah

Ayyyyyyyy gecmis olsun gercekten üzüldüm özellikle ikiz düsük yapmana ben ikizleri cook seviyorum. INSALLAH bu sefer her sey yolunda gider bir aksilik yasmazsin. Ben henüz bir düsük bile yapamadim. :gitme: bilmiyorumkismile

amin arkadaslar.... allah herkese hayırlı evlatlar versin. kucağımız boş kalmasın artık ... hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum. dr da artık gelme dedi. kafanı rahatat dedi... 1 yıldır korunmuyorum. klomen kullandım 3 kez.. sağlıklı yumurtalar elde ettik ama (( hayırlısı... herşey için tşkler arkdaslar

merhaba hanımlar bende 4 aydır korunmuyorum daha önce 2 kaybım var ve hala hamile kalamadım birşey danışmak istiyorum sizlere hangi sayfaya yazacağımı bilmedim bu ayda herzamanki gibi hamileyim diye bekledim hatta şöle oldu idrar testi yaptım adetime bir hafta kala sabırsızlıktan çift çizgi çıktı daha sonra iki üç tane daha yaptım hepsi aynı şekilde çift çizgi baştan çok belirgin ama sonrasında hafifleşiyordu çizgiler hatta bazılarında hiç görünmüyo aradan iki üç saat geçtikten sonra kayboldular bende kan testi yaptırdım negatif çıktı. ve en nihayetinde regl oldum ama günümden bir gün önce kaç aydır hiç şaşmıyo aynı gün geliyordu neyse erken oldu diyelim regl şeklimde başka pedim çok az kirleniyo ama wc ye girdiğimde parçalar geliyo (çok afedersiniz arkadaşlar ama bu şekilde anlatmazsam anlaşılır olmayabilir diye düşündüm) ve sancımda çok hep ilk gün sancım olurdu sonrasında kesilirdi sancım bu ay başka acaba düşükmü yapıyorum diye sormaya başladım kendi kendime korkuyorum şimdi eğer düşük yapıyorsam içimde parça falan kalırmı diye düşünmeye başladım sizce neden böle olmuş olabilir acaba üşütmüş oalbilirmiyim lütfen cevap verin bana böle bir şey yaşayan oldumu aranızda

Sende hos geldin canim. Biz zaten kendi kendimize umutlamizi bitirip sonra da en son yapmamiz gereken seyi pisikolojimizi bozuyoruz. ALLAH bizi islah etsin.Ümit versin.Bebis versin. AMIIIN :Saruboceq:

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ben regl olduğum için namazda kılamayacağım içten içe dualarla geçecek zaman sizde dualarınızda benide eksik etmeyin ben bekleyen herkes bebek sahibi olsun diye dua edeceğim başkasına edilen dua daha çabuk kabul olurmuş

Sende hos geldin canim. Biz zaten kendi kendimize umutlamizi bitirip sonra da en son yapmamiz gereken seyi pisikolojimizi bozuyoruz. ALLAH bizi islah etsin.Ümit versin.Bebis versin. AMIIIN :Saruboceq:

amin canım amin.. herkesi. yoksa umut etmek ve her ay hüsran yaşamak zor... Allah yardımcımız olsun. dua edelim hep birbirimiz için

Canim hos geldin.Bende bazen senin gibi oluyorum. Doktora gittigimde asilama icin yok düsük yapmamissin diyor. Yinede sen bir doktora git ALLAH korusun kis falan olabilir canim. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…