- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.441
çok iyi yapmıssın bitanem inşallah canım hep beraber anne olucaz kaç yıllık evlisinn sorunun varmııı canım allahım hayırlı bi bebiş versin sanadaopuyorumnanaktan
amin canım isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim.21 aylık evliyim eşimin sprem sayısında problem var ve yaşım 29 adamı zorla tahlile götürüyorum bugün ona göre tekrar tedavimiz başlayacak
evet erkek için daha zor.ama tedavisi olan bişey ve bu çok yaygın bir durum son yıllarda küresel ısınma hormonlu gıdalar ve daha bir çok şey etkiliyor spremleri tabi bizide cola nescafe balık et tavuk bunlar düşürüyor sperm sayısını ve severek yer bunların hepsini benim canavar kocam :)cokacimcoook
umutlarımın bittiği yerdeyim ... adetime bir hafta kaldı heyeecan başladı yine. relax olmak istiyorumpsikolojimi kendi kendime bozuyorum
tşk ederim çok şükür sizler nasılsınız.internette araştırırken buldum sizi anne olmak istiyorum derken sizi buldum :)
umutlarımın bittiği yerdeyim ... adetime bir hafta kaldı heyeecan başladı yine. relax olmak istiyorumpsikolojimi kendi kendime bozuyorum
KIZLAR HEPINIZIN, MEVLIT KANDILI KUTLU OLSUN. YARADANIM BU ÜMITSIZ KALPLERIMIZE ÜMIT VE BIZLEREDE HAYIRLI,SAGLIKLI,BOOOL RIZIKLI BEBISLER NASIP ETSIN. INSALLAH.:Saruboceq::Saruboceq:
hoşbuldum canım allah isteyen herkese içindede bana nasip etsin anne olmayı ne zamandır istiyorsunuz varmı bir problemHos geldin aramiza canim. Bizde bebek istiyoruz INSALLAH hep beraber hamis kaliriz.:Saruboceq: opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben de tedavi görüyorum gonal f tedavisi daha önce 4 kez düşük yaptım ikiz gebelikti 5,5 aylık geçen ay tedavi gördüm çatlatma iğnesi vuruldum. ama tutmadı. inşallah bu ay tutar ha bu arada pko hastasıyım ALLAH bu kandil gününde dualarımızı kabul eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız.
hoşbuldum canım allah isteyen herkese içindede bana nasip etsin anne olmayı ne zamandır istiyorsunuz varmı bir problem
Sende hos geldin canim. Biz zaten kendi kendimize umutlamizi bitirip sonra da en son yapmamiz gereken seyi pisikolojimizi bozuyoruz. ALLAH bizi islah etsin.Ümit versin.Bebis versin. AMIIIN :Saruboceq:
merhaba hanımlar bende 4 aydır korunmuyorum daha önce 2 kaybım var ve hala hamile kalamadım birşey danışmak istiyorum sizlere hangi sayfaya yazacağımı bilmedim bu ayda herzamanki gibi hamileyim diye bekledim hatta şöle oldu idrar testi yaptım adetime bir hafta kala sabırsızlıktan çift çizgi çıktı daha sonra iki üç tane daha yaptım hepsi aynı şekilde çift çizgi baştan çok belirgin ama sonrasında hafifleşiyordu çizgiler hatta bazılarında hiç görünmüyo aradan iki üç saat geçtikten sonra kayboldular bende kan testi yaptırdım negatif çıktı. ve en nihayetinde regl oldum ama günümden bir gün önce kaç aydır hiç şaşmıyo aynı gün geliyordu neyse erken oldu diyelim regl şeklimde başka pedim çok az kirleniyo ama wc ye girdiğimde parçalar geliyo (çok afedersiniz arkadaşlar ama bu şekilde anlatmazsam anlaşılır olmayabilir diye düşündüm) ve sancımda çok hep ilk gün sancım olurdu sonrasında kesilirdi sancım bu ay başka acaba düşükmü yapıyorum diye sormaya başladım kendi kendime korkuyorum şimdi eğer düşük yapıyorsam içimde parça falan kalırmı diye düşünmeye başladım sizce neden böle olmuş olabilir acaba üşütmüş oalbilirmiyim lütfen cevap verin bana böle bir şey yaşayan oldumu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?