- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.461
merhaba hanımlar bende 4 aydır korunmuyorum daha önce 2 kaybım var ve hala hamile kalamadım birşey danışmak istiyorum sizlere hangi sayfaya yazacağımı bilmedim bu ayda herzamanki gibi hamileyim diye bekledim hatta şöle oldu idrar testi yaptım adetime bir hafta kala sabırsızlıktan çift çizgi çıktı daha sonra iki üç tane daha yaptım hepsi aynı şekilde çift çizgi baştan çok belirgin ama sonrasında hafifleşiyordu çizgiler hatta bazılarında hiç görünmüyo aradan iki üç saat geçtikten sonra kayboldular bende kan testi yaptırdım negatif çıktı. ve en nihayetinde regl oldum ama günümden bir gün önce kaç aydır hiç şaşmıyo aynı gün geliyordu neyse erken oldu diyelim regl şeklimde başka pedim çok az kirleniyo ama wc ye girdiğimde parçalar geliyo (çok afedersiniz arkadaşlar ama bu şekilde anlatmazsam anlaşılır olmayabilir diye düşündüm) ve sancımda çok hep ilk gün sancım olurdu sonrasında kesilirdi sancım bu ay başka acaba düşükmü yapıyorum diye sormaya başladım kendi kendime korkuyorum şimdi eğer düşük yapıyorsam içimde parça falan kalırmı diye düşünmeye başladım sizce neden böle olmuş olabilir acaba üşütmüş oalbilirmiyim lütfen cevap verin bana böle bir şey yaşayan oldumu aranızda
gecmiş olsun canımmmm