• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba hanımlar bende 4 aydır korunmuyorum daha önce 2 kaybım var ve hala hamile kalamadım birşey danışmak istiyorum sizlere hangi sayfaya yazacağımı bilmedim bu ayda herzamanki gibi hamileyim diye bekledim hatta şöle oldu idrar testi yaptım adetime bir hafta kala sabırsızlıktan çift çizgi çıktı daha sonra iki üç tane daha yaptım hepsi aynı şekilde çift çizgi baştan çok belirgin ama sonrasında hafifleşiyordu çizgiler hatta bazılarında hiç görünmüyo aradan iki üç saat geçtikten sonra kayboldular bende kan testi yaptırdım negatif çıktı. ve en nihayetinde regl oldum ama günümden bir gün önce kaç aydır hiç şaşmıyo aynı gün geliyordu neyse erken oldu diyelim regl şeklimde başka pedim çok az kirleniyo ama wc ye girdiğimde parçalar geliyo (çok afedersiniz arkadaşlar ama bu şekilde anlatmazsam anlaşılır olmayabilir diye düşündüm) ve sancımda çok hep ilk gün sancım olurdu sonrasında kesilirdi sancım bu ay başka acaba düşükmü yapıyorum diye sormaya başladım kendi kendime korkuyorum şimdi eğer düşük yapıyorsam içimde parça falan kalırmı diye düşünmeye başladım sizce neden böle olmuş olabilir acaba üşütmüş oalbilirmiyim lütfen cevap verin bana böle bir şey yaşayan oldumu aranızda

gecmiş olsun canımmmm

sen de Nilüfer tarafındasın yani..ama anladıiniğım kadar ile Bursa'yı pek sevmemişsin..aslında Bursa güzel şehirdir..ben burda doğdum büyüdüm belki ondan..senin ne kadar da olsa memleketinin yerini tutmaz tabi..inşallah ısınırsın Bursa'ya..kime gidiyorsun dr? ve kaç yaşındasın?
AHMET YILMAZA GİDİYORUM 21 YASINDAYIM VE ÇOK MEMNUNUM DOKTORUMDAN çok iyyi bi doktor çok ilgili telefon edip soruyor nasılsınız diye

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ben regl olduğum için namazda kılamayacağım içten içe dualarla geçecek zaman sizde dualarınızda benide eksik etmeyin ben bekleyen herkes bebek sahibi olsun diye dua edeceğim başkasına edilen dua daha çabuk kabul olurmuş

inşallah canımmm ben ediyorum senin gibi kalbi temiz arkadaslarım içinn seninde kandilin mübarek olsun bitanemmm

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ben regl olduğum için namazda kılamayacağım içten içe dualarla geçecek zaman sizde dualarınızda benide eksik etmeyin ben bekleyen herkes bebek sahibi olsun diye dua edeceğim başkasına edilen dua daha çabuk kabul olurmuş

bende her böyle kandilde mübarek günde illa regl olurum şimdide öyleyim müslümanların birbiri için ettigi dua kabul olurmuş arkadaşlar önemli olan temiz yürekle dua etmek allah bir an önce dualarımız kabul eder inşallah

slm melike slm umutlu birben adetliyimya çok sancım var kıvranıyorum ondan pek giremedim bugün üçüncü gün ama delirtti bu ağrı beni

hoşbuldum canım allah isteyen herkese içindede bana nasip etsin anne olmayı ne zamandır istiyorsunuz varmı bir problem

Bende artik bir problem yok canim.Önceleri vardi ben kücük bir ameliyt gecirdim simdi hic bir problemimiz yok. Önceki problemim de hamile kalmama engel degilmis. ALLAH vermeyince vermiyor.mafoldumben:çok üzgünüm:

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuss

sevgilimakarna 1985h hoşgeldiniz kandılınız mübarek olsunn.

dualarımdasınız canlarımm

Aynen bende malesef adetliym canim. Yinede DUA etmemize engel degil.:Saruboceq:opuyorumnanaktan

KIZLAR HEPINIZIN, MEVLIT KANDILI KUTLU OLSUN. YARADANIM BU ÜMITSIZ KALPLERIMIZE ÜMIT VE BIZLEREDE HAYIRLI,SAGLIKLI,BOOOL RIZIKLI BEBISLER NASIP ETSIN. INSALLAH. :emir_bebek::emir_bebek: :Saruboceq::Saruboceq:

AMİN CANIM AMİNNNN.

BU GECE HERKES DUA ETSİNN.:Saruboceq::Saruboceq:

İNŞ.HEPİMİZİN BEBİŞLERİ OLURR

Back
X