Gebe kalamayanlar buraya.....

gecmiş olsun canımmmm

AHMET YILMAZA GİDİYORUM 21 YASINDAYIM VE ÇOK MEMNUNUM DOKTORUMDAN çok iyyi bi doktor çok ilgili telefon edip soruyor nasılsınız diye

inşallah canımmm ben ediyorum senin gibi kalbi temiz arkadaslarım içinn seninde kandilin mübarek olsun bitanemmm

bende her böyle kandilde mübarek günde illa regl olurum şimdide öyleyim müslümanların birbiri için ettigi dua kabul olurmuş arkadaşlar önemli olan temiz yürekle dua etmek allah bir an önce dualarımız kabul eder inşallah

slm melike slm umutlu birben adetliyimya çok sancım var kıvranıyorum ondan pek giremedim bugün üçüncü gün ama delirtti bu ağrı beni

hoşbuldum canım allah isteyen herkese içindede bana nasip etsin anne olmayı ne zamandır istiyorsunuz varmı bir problem

Bende artik bir problem yok canim.Önceleri vardi ben kücük bir ameliyt gecirdim simdi hic bir problemimiz yok. Önceki problemim de hamile kalmama engel degilmis. ALLAH vermeyince vermiyor.mafoldumben:çok üzgünüm:

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuss

sevgilimakarna 1985h hoşgeldiniz kandılınız mübarek olsunn.

dualarımdasınız canlarımm

Aynen bende malesef adetliym canim. Yinede DUA etmemize engel degil.:Saruboceqpuyorumnanaktan

KIZLAR HEPINIZIN, MEVLIT KANDILI KUTLU OLSUN. YARADANIM BU ÜMITSIZ KALPLERIMIZE ÜMIT VE BIZLEREDE HAYIRLI,SAGLIKLI,BOOOL RIZIKLI BEBISLER NASIP ETSIN. INSALLAH. :Saruboceq::Saruboceq:

AMİN CANIM AMİNNNN.

BU GECE HERKES DUA ETSİNN.:Saruboceq::Saruboceq:

İNŞ.HEPİMİZİN BEBİŞLERİ OLURR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…