- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.481
evet bende duydum banada yakın sayılır orası ama ne bilim esim erkek dr izin vermiyyo canım sen buralımısın bu aradaa
bende adetliyim kızlar benim içinde dua edin
evet annemler adanalı aslen ben burda doğdum burda büyüm çigdem hanıma git o da orda ve iyiymiş arkadaşımın doktoru ordan biliyorum
slm melike slm umutlu birben adetliyimya çok sancım var kıvranıyorum ondan pek giremedim bugün üçüncü gün ama delirtti bu ağrı beni
dualarım seninle bitanem duuu ikindiyi kılıp geleyimm canım sen kendine dikkat et yeterkiii
bende aslen adanalıyım buraya gelin geldim ben bankacıydım çıktım esimde polissss
allah kabul etsin ne güzel yaaa
biz tam hemşeriyiz desene sugarım
merhaba hanımlar tam yırttım derken aranıza tekrar döndüm nasılsınız?
merhaba hanımlar tam yırttım derken aranıza tekrar döndüm nasılsınız?
hoşmu geldin demek lazım bilmiyorum kismile
hayırlısı olsun bakalım bacım tşk ederim sen nasılsın
hoşgeldin canıma.s. ii sen nasılsınnn
sagol canım nedenir bende bilmiyorum çok üzgünüm sanırım burnum kopucak aglamaktan artık tükendi gözyaslarım bugun iyice düşük yaptım okadar kötüyümki
melegim beni bırakıp gitti...
çok üzüldüm canım güçlü olmalısın yaş kaç,bizde hiç tutmadı ve benim yaşım 29 zamanım daralıyor
22 canım benim yasmak için(saglıki anlamda) melegime çok ihtiyacım vardı senin yas zamanın kısıtlı benimde belki ömrüm kısalıyor...ne oldugunu anlayabilmeleri için dogum yapmalıyım melegim tam gelmişken beni terk etti...
kötüyüm çok kötüyüm neden bizde diğerleri gibi hoop diyince olmuyor...ben anlamıyorum...topiginb hemsireleri bunada varmı bir tavsiyeniz???senağlama
22 canım benim yasmak için(saglıki anlamda) melegime çok ihtiyacım vardı senin yas zamanın kısıtlı benimde belki ömrüm kısalıyor...ne oldugunu anlayabilmeleri için dogum yapmalıyım melegim tam gelmişken beni terk etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?