- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.561
hadi inşallah gelmiycek tatlım kırmızılar alkisalkisalkis:sm_cool:
canım ya evde test mutlaka vardır nolur bi test yap tatllım ya çok merak ediyorum sonucu:uhm:
yok sekerım test evde
yapmıyacam cnm bır kac gun daha beklıyecem
ya sagı tarafım bır agrıp bole gergın gıbı anlamadım gıttı
ne goguslerım agrıo ne sırtım
Arkadaslarrr kanal 7 yi izledim.Cok güzel dua lar etti. Bende hemsize hemde kendime, hemde yillarca cocugu olmadiklari icin, hakerete ugrayan, baosanmanin esigine gelen, bizden bile haberi olmayan yillardir bebek hasreti cekenler icinde DUA ettim.YARABBII DUA LARIMIZI KABUL EYLE.BIZLERI IMANSIZ, ÜMITSIZ, COCUKSUZ EYLEME. AMIIIN. :Saruboceqpuyorumnanaktan
ben bile garip bi heycan yaptım canım ya hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah tatlım:Saruboceq:
Arkadaslarrr kanal 7 yi izledim.Cok güzel dua lar etti. Bende hemsize hemde kendime, hemde yillarca cocugu olmadiklari icin, hakerete ugrayan, baosanmanin esigine gelen, bizden bile haberi olmayan yillardir bebek hasreti cekenler icinde DUA ettim.YARABBII DUA LARIMIZI KABUL EYLE.BIZLERI IMANSIZ, ÜMITSIZ, COCUKSUZ EYLEME. AMIIIN. :Saruboceqpuyorumnanaktan
dun gece bugun yalvardım ALLAHIMA hayırlı saglıklı bır bebek nasıp et bu mubarek gunde dıye ınsallah kabul olur
anlamadıgım sey ne hamıle belırtısı ne adet belırtısı var bende
sadece akıntım var sut kesıgı gıbı
rahım bolgemde gergın bole rahat degılım
canım kk da o kadar garip durumlarla karşılaştım ki o yüzden belirtilere takılma canım inşallah meleğin seninledir
bana gelişmelerden haber ver olurmu tatlım
esinteyi de çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla onunda meleği gelmiştir :Saruboceq:
umutlubirben kıs bi mesaj yazdın kayboldun ortadan gelde iki lafın belini kıralım
miz, miz senden basliyarak YARADANIM hepimizi sirayla hayirlisiyla güldürsün. TATLI SAGLIKLI, BOOOL BOOL RIZIKLI BEBISLER NASIP ETSIN. AMIIIIIIINNNNNNN Ne güzel olur yaaaaaaa
Benim bu ay 5 gün gecikti, hiç gecikmezdi. Her gün belirti arayıp durdum kendimde, düşündükçe daha da gecikti belki. Sonra da malum sonuç... Karar verdim, bir hafta geçmeden çatlasam da patlasam da test yok! Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam, kan testinden öğrensem bile gidip o idrar testinden alıcam çift çizgiyi görebilmek için kaydirigubbakcemile3
Yok burdayim canim. Siin icin geldim.Nasilsin durumun nasil. YARADANIM seninde tüm sikintilarini gidersin canim. AMIIIIN opuyorumnanaktan
Benim bu ay 5 gün gecikti, hiç gecikmezdi. Her gün belirti arayıp durdum kendimde, düşündükçe daha da gecikti belki. Sonra da malum sonuç... Karar verdim, bir hafta geçmeden çatlasam da patlasam da test yok! Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam, kan testinden öğrensem bile gidip o idrar testinden alıcam çift çizgiyi görebilmek için kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?