- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.601
kıs seninde hayalin süpermiş canım ya inşallah canım hayalin gerçek olur en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq:
kıs lokumdan bizede dağıt heeee:roflol::roflol:
slm arkadaşlar nasılsınız size bir şey danışacam incir kürünü umarım icen vardır varsa lutfen benı bilgilendir mi...?
slm arkadaşlar nasılsınız size bir şey danışacam incir kürünü umarım icen vardır varsa lutfen benı bilgilendir mi...?
allah razı olsun canım dillerine sağlık inşallah meleğim gelir artık daha fazla bekletmez :Saruboceq:
Tamam bir pakette sizin yerinize. alis veris merkezindeki, yabancilara dagitirim.Bir sene süüyomus bu lokum dagitma isi yabancilar beni görünce kaciyormus. Yinemi lokum, Yinemi lokum. alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sendende allah razı olsun canım bi tek sen tesekkür ettin walla dua ettim diyorum herkes okuyo biride demiyo allah kabul etsin diyeeee yaaaklava:
Benim bu ay 5 gün gecikti, hiç gecikmezdi. Her gün belirti arayıp durdum kendimde, düşündükçe daha da gecikti belki. Sonra da malum sonuç... Karar verdim, bir hafta geçmeden çatlasam da patlasam da test yok! Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam, kan testinden öğrensem bile gidip o idrar testinden alıcam çift çizgiyi görebilmek için kaydirigubbakcemile3
inşallah bu gece cümlemizin dualarını kabul eder gönlümüze göre verir inşallah canım ya :Saruboceq:
tatlım bi ara incir kürünü ben kullandım ama yarım bırakmak zorunda kalmıştım
rahatsızlandım memlekete gittim derken yarım kaldı yani hayırdır tatlım neden sordun
bu arada hoşgeldin
Bana da ne hikmetse ikizlerim olacak gibi geliyor, Allah söyletti herhalde bilmiyorumkismile İyi geceler kızlar, benim gözlerim kapanıyorrr! Allah'ım bu gecenin hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nesip etsin inşallah! Yatarken size de dua edeceğim.
sendende allah razı olsun canım bi tek sen tesekkür ettin walla dua ettim diyorum herkes okuyo biride demiyo allah kabul etsin diyeeee yaaaklava:
ALLAH kabul etsin. :Saruboceq:
hoşulduk cnm bende kullanıcamda şu şekılde yaptım (Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir)
yalnız kaynadıktan sonra hıc su kalmadı altında ayrıca ac karna ne kadarlık ıcıcez onu bılemedım sen nasıl yaptın yazarsan cok sevınırım ayrıca cok tşkrler.
Bana da ne hikmetse ikizlerim olacak gibi geliyor, Allah söyletti herhalde bilmiyorumkismile İyi geceler kızlar, benim gözlerim kapanıyorrr! Allah'ım bu gecenin hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nesip etsin inşallah! Yatarken size de dua edeceğim.
valla takip ediyodum umutlubirben ve melike hiç birbirlerine yazmıyordu bu mubarek gecede barıştığınıza cok sevindim umutlubirben çook muhterem bi kadınsın allah razı olsun dedin helal olsun sana be çok sevindim alah dualarımızı kabul etsinINSALLAH gönlünden gecenler olur. Hayirli gecelrrrrrrr opuyorumnanaktan
çok sevindim zaten bişey demiyorummaviş canım biz msn de yapıyoz ya ordan görüştük birbenimle oda üzüldü bende durduk yere tamam bu konuyu kapatalım lütfen yazıp durmayın yaaa o zaten özür dilemişti bende ondan diledim bidahada böle bişi olsun istemiyorum o benim kankaaaa tabikii konuşucaz canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?