• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

opuyorumnanaktan
valla takip ediyodum umutlubirben ve melike hiç birbirlerine yazmıyordu bu mubarek gecede barıştığınıza cok sevindim umutlubirben çook muhterem bi kadınsın allah razı olsun dedin helal olsun sana be çok sevindim alah dualarımızı kabul etsin

Hasa muhteremlik degil. DUA ya icabet etmek ivin dedim. Ya ne kadar iyi niyetlisin ALLAH seninde sikintilarini gidersin canim.

slm kızlar hayırlı geceler iyi kandiller bu gecede dua eden herkesin duaları kabul olur inşallah bende hepimiz için dua ettim inşallah en kısa zamnda bebişlerimize kavuşuruz yaaa inşallah:Saruboceq:

slm kızlar hayırlı geceler iyi kandiller bu gecede dua eden herkesin duaları kabul olur inşallah bende hepimiz için dua ettim inşallah en kısa zamnda bebişlerimize kavuşuruz yaaa inşallah:Saruboceq:

INSALLAH canim bebislerimize kavusuruz, Bende tanidigim tanimadigim herkese DUA ettim. AALAHTAN umut kesilmezmis.seninde MEVLIT KANDILIN KUTLU OLSUN. SANA VE AILENE SAGLIK,MUTLULUK, HUZUR GETIRSIN INSALLAH. AMIIIIN. :Saruboceq:opuyorumnanaktan

kızlar size bişi sölicem.annem geçenlerde biyere gitmiş orada emekli bir ebe varmış.kadın çocuğu olmayanların karınlarına bakıyormuş. çok kişiyi hamile bırakmış.12 yıl çocuğu olmayan kadın ebe baktıktan sonra hamile kalmış.annemde demiş benim kızda 8 aydır istio olmuyo diye. siz bana bırakın öbür ay kızın hamile demiş.ben baktırmaya korkuyom. sizce ne yapayım. hiç duydunuz mu böle bişey.

INSALLAH canim bebislerimize kavusuruz, Bende tanidigim tanimadigim herkese DUA ettim. AALAHTAN umut kesilmezmis.seninde MEVLIT KANDILIN KUTLU OLSUN. SANA VE AILENE SAGLIK,MUTLULUK, HUZUR GETIRSIN INSALLAH. AMIIIIN. :Saruboceq:opuyorumnanaktan

amiiiiiiinnnnnn cnm amiiinnnnnnnnn allah büyük yaa o ol dedimmi olmucak bişi yok yeterki biz umudumuzu kesmeden istemesini bilelim allah sanada ailenle sağlıklı ve olacak bebişinle mutlu bi ömür geçirmeyi nasip etsin cnm AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktan

kızlar size bişi sölicem.annem geçenlerde biyere gitmiş orada emekli bir ebe varmış.kadın çocuğu olmayanların karınlarına bakıyormuş. çok kişiyi hamile bırakmış.12 yıl çocuğu olmayan kadın ebe baktıktan sonra hamile kalmış.annemde demiş benim kızda 8 aydır istio olmuyo diye. siz bana bırakın öbür ay kızın hamile demiş.ben baktırmaya korkuyom. sizce ne yapayım. hiç duydunuz mu böle bişey.

NASIL BAKIYOMUŞ KARNINA ÜSTÜNDEMİ YOKSA ALTTANMI NAPIYOMUŞTA HAMİLE KALIYOMUŞUN ANLAMADIMCADIARZU:sm_confused:

Canim sen daha coook yyeni evlsin acele etme derim. Sen bilirsin yine sonra cok üzlmenden korkarim. Ne bilim herkesede güvenilmiyor. ALLAH korusun enfeksiyon kaparsin. KANDILIN KUTLU OLSUN canim opuyorumnanaktan

NASIL BAKIYOMUŞ KARNINA ÜSTÜNDEMİ YOKSA ALTTANMI NAPIYOMUŞTA HAMİLE KALIYOMUŞUN ANLAMADIMCADIARZU:sm_confused:

karından bakıyomuş.bişey kayıyomuş onu yerine getiriyomuş.eğer olmazsa alttan da bakıyomuş.annemin anlattığına göre yumurtalıkta bişey(annem hatırlayamadı adını) ters dönüyormuş.onu düzeltiyomuş. anneme demişki yumurtlama gününde beni çağırın ben geleyim demiş. o baktıktan sonra hiç kalkmıyacakmışım.1-2 saat sonrada eşimle ilişkiye girecekmişim.

Back
X