• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim sen daha coook yyeni evlsin acele etme derim. Sen bilirsin yine sonra cok üzlmenden korkarim. Ne bilim herkesede güvenilmiyor. ALLAH korusun enfeksiyon kaparsin. KANDILIN KUTLU OLSUN canim opuyorumnanaktan

seninde kandilin kutlu olsun canım. bizim akrabanın çok yakın arkadaşı. o da ebe. ben çok şahit oldum diyo.kime baktıysa hamile kaldı diyo. napcam bilmiyom.

babaannem ve halamın da karınları bakıldıktan sonra hamile kalmışlar. bize çekmişsindir diyolar. baktır bakalım bişey kaybetmezsin diyolar. herkes baktırmamdan yana. aslında ebe olması biraz içimi rahatlatıyo. ebe olmasa asla kabul etmem.

babaannem ve halamın da karınları bakıldıktan sonra hamile kalmışlar. bize çekmişsindir diyolar. baktır bakalım bişey kaybetmezsin diyolar. herkes baktırmamdan yana. aslında ebe olması biraz içimi rahatlatıyo. ebe olmasa asla kabul etmem.

valla cnm sen bilirsin ebymiş sonucta yanlış bişi yapmaz herelde :sm_confused:

tedavi gördüm bi dönem ameliyat oldum ama sonuç alamadım tüp bebk dio doktor şiimdide ama ssk dan yararlanmam için 23 yaşını doldurmam gerekio ama benim yaşım21 o yüzden yaptırmam şuan için zor bilirsin belki tüp bebk baya pahalımafoldumben

tedavi gördüm bi dönem ameliyat oldum ama sonuç alamadım tüp bebk dio doktor şiimdide ama ssk dan yararlanmam için 23 yaşını doldurmam gerekio ama benim yaşım21 o yüzden yaptırmam şuan için zor bilirsin belki tüp bebk baya pahalımafoldumben

hayırlısı olsun canım. canını hiç sıkma yaşın daha çok küçük. ayrıca tıp çok ilerledi artık. belkide bi mucize olur tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalsırsın. bu hayırlı gecede dualarım seninle.

hayırlısı olsun canım. canını hiç sıkma yaşın daha çok küçük. ayrıca tıp çok ilerledi artık. belkide bi mucize olur tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalsırsın. bu hayırlı gecede dualarım seninle.

saol cnm yaa bende bol bol dua ediyorum ba ay bitkisel kür denemeye başladım bakalım hayırlısı bide500 yasin okutmamı önerdiler onuda yaokuttum bakalım hayırlısı allah her isteyene veriir inşallah:Saruboceq:

saol cnm yaa bende bol bol dua ediyorum ba ay bitkisel kür denemeye başladım bakalım hayırlısı bide500 yasin okutmamı önerdiler onuda yaokuttum bakalım hayırlısı allah her isteyene veriir inşallah:Saruboceq:

amin canım. bunu yaşamayan bilemez. etrafındaki herkes çocuk sorar. sanki sen istemiyormuşsun gibi davranırlar. hadi yap sende artık oturup durma diyolar bana. yapıyorum olmuyor diyorum bende.her ay umut her adet gününde hayalkırıklığı. normal zamanında gelince insan çok üzülmüyorda ama gecikince hayallar kurmaya başlıyorsun ama sonucu hep hayal kırıklığı oluyor. allahım inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz. bizi o duygudan mahrum etmez canım..

Back
X