- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.741
canim, tüp bebek isini ne yaptiniz??? sen kac senelik evliydin??eyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim, tüp bebek isini ne yaptiniz??? sen kac senelik evliydin??eyvahedigeldismile
kız niye ağrıyo inciltinmi kendini canım ben koçanın yerinde olsam alsanaalsanasmile
canım ben kactım görüşürüz yerimseniben[/QUO
ok görüsürüz. bende cikicam birazdan, türkiyedeki ailemle msn de konusuyorum. hemde yaziyorum. görüsürüz. hihoyyytÇok üzgünüm çoook
kızlar bende sizdenim her ay büyük ümitlerle bekleyiş sonra adet günüme bir hafta kaladan başlayarak testler vs. ama sonuç hüsranbu ayda büyük bir ümitle bekliyorum herşeyi yaptım çok çalıştım ama hayırlısı diyelim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah....
kızlar bende sizdenim her ay büyük ümitlerle bekleyiş sonra adet günüme bir hafta kaladan başlayarak testler vs. ama sonuç hüsranbu ayda büyük bir ümitle bekliyorum herşeyi yaptım çok çalıştım ama hayırlısı diyelim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah....
evdeydi koçiş kız cuma günü başaladı taki pazar akşamına kadar yedi beni aaaaaaaaaaaa ben bu ay hamiş kaırsam şaşırmayın aaaaaaaaaa iyim canım ne olsun evdeyim yalnızım kız namaz kılmaya gitmiştim bak sen yoksunklava:
bizde malesef tik yoktu ben biraz rahatsizdim kocis kedi gibi pesimden dolandi ama maleseff bu gece kurtulusum yok acaba, nerye kacsam eyvahedigeldismilealsanaalsanasmile
kız okadar işkence çektırılır mı adama heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
inşalla bu ay 23 de başlıcaz ben iki yıllık evliyim 2 senedirde istioz ama olmadı inşallah bu ay bebeğim bana gelcek cok heycanlıyım canım ilk denemem olcak
melike kiz nerelerdesin gel artik özledik seniiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
cnm yumurtalık yok olur mu belki yumurta yok demek istedi...yumurtalık herkeste var benim bildiğim...dili sürştü belki ...belki de olur ya bazen doktorlar yorgunluktan ne dediklerini bilmezler..sen sormadın mı nasıl yani yumurtalık yok diye..hiç moralini bozma soğan suyuna devam et..