- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.781
es , ne kadar zamandir evlisin canim opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi
evt herkez için dualar ediyorum kendim içimde dualar ediyorum
es , ne kadar zamandir evlisin canim opuyorumnanaktan
7 aylık ewliyim 27 yaşındayım...çok fazla beklemenın bi anlamı oldgunu düşünmuorm zaten 7 yıllık bi flört üzerıne ewlendm..:)kader kısmet tabii..En iyisini Allah bilir..çok tesekkur ederim....
canim ben cikiyorum, hayirli geceler kocisle tv izliyicegiz hihoyyythihoyyyt
allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi
ne yapiyim, sürekli calisiyoruz ama sonuc alamiyorz. herife diyorumki elin adamlari karilarini hemen hamile birakiyor sen beni niye birakmiyorsun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben de biktim artik temel atma törenlerinden hep temel atiyoruz ama insa edemiyoruz :gitme::çok üzgünüm:
selam arkadaşlar nasılsınız ?