- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.801
merhaba arkadaşlar :)
meraba cnm hoşgeldiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk tşklr güzel bir siteye benziyor hemen üye oldum sanırım bir çok bayan arkadaşla aynı sorunu yaşıyor olmam çok üzücü bebişim olmuyor benimdemoralim çok bozukkk
((((
hoşbulduk tşklr güzel bir siteye benziyor hemen üye oldum sanırım bir çok bayan arkadaşla aynı sorunu yaşıyor olmam çok üzücü bebişim olmuyor benimdemoralim çok bozukkk
((((
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
melikeeeee kızlar nerdesiniz yaaa moralımçok bozuk yaa kımse yokmuuu[/QUO
cnm moralini yüksek tut..bu yumurtlama olmaması problemi çok büyük bir problem değil..ilaç tedavisiyle yumurta oluşturma ve çatlatma tedavileri uygulanıyor..çözülmeyecek dert değil..stres ve moral bozukluğu da çok etkili biliyorsun..tanıdık bir yerden güzel bir süzme bal bulun polenle karıştır sabahları aç karnına bir çay kaşığı polenle bir tatlı kaşığı balı katıp ye ve yarım saat bişey yeme..yumurta oluşumunu sağlıyormuş..ilaç tedavisine başlasan da cnm buna da devam et..takviye olur hem..bir de çörekotu biliyorsun ölümden başka her derde devaymış hadis i şerife göre..eğer polen konusunda tereddütlüysen çörekotu bal tarçın kürüne bak..herşeyin hayırlısı..
mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben
melikeeeee kızlar nerdesiniz yaaa moralımçok bozuk yaa kımse yokmuuu[/QUO
cnm moralini yüksek tut..bu yumurtlama olmaması problemi çok büyük bir problem değil..ilaç tedavisiyle yumurta oluşturma ve çatlatma tedavileri uygulanıyor..çözülmeyecek dert değil..stres ve moral bozukluğu da çok etkili biliyorsun..tanıdık bir yerden güzel bir süzme bal bulun polenle karıştır sabahları aç karnına bir çay kaşığı polenle bir tatlı kaşığı balı katıp ye ve yarım saat bişey yeme..yumurta oluşumunu sağlıyormuş..ilaç tedavisine başlasan da cnm buna da devam et..takviye olur hem..bir de çörekotu biliyorsun ölümden başka her derde devaymış hadis i şerife göre..eğer polen konusunda tereddütlüysen çörekotu bal tarçın kürüne bak..herşeyin hayırlısı..
amin canım sagol yaa.ultrasyona girdim bomboş bişey yokmafoldumben doktor dediki senden onceki hastanın yumurtası bu dedı ama sende bişey yok korkulcak bişeyde yok dedı.sonra kendi kadın dogum doktoruma gittim gösterdım myumurta yok canım dedı ama p.tesi tekrar muayne ol gel yine yoksa tedavıye başlarız dedi.oturdum doktoru beklerken karsımda bi kadın bi kızı var şimdi birdaha hamıle inş.erkek olur diye konusuyordu çokk üüzldüm yaaa.sinirlerim çok bozuldu tutamadım kendımı hastanede agladım gelen giden bana bakıyor işe geldim agladım kendimi yeni toparladım valla çok kötü oldum yaamafoldumben gelirken baharatcıya ugradım polen tozu duymustum baharatcıda bana arısütü polentozu bal karısımı bı kavonoz bişey verdi bende aldım onu kullanmaya başlayacam.bu arada soğan kürüne devam ediyorum 12,günüm bugun.adaçayı yağıda aldım üstünde acı elma adaçayı yağı yazıyor inş.doğru almısımdır.baharatcı bebklerde kullanılıyorr göbek e ayakları ıstmak için falan dedi.bu akşamda ona başlayacam inş.p.tesi kadar güzel bişylre olur.destek için sagol canım yaa mafoldumben
bende geçen ay klomenle çatlatma iğnesi kullanmışım ama olmadı pazartesi kontrolüm var gene dün vajinamda çok kötü kaşını başladı acaba ilihapmı var hamileliğe engelmi olur ben üsteledikce engeller çıkıyo moralim sıfır :çok üzgünüm:
bende geçen ay klomenle çatlatma iğnesi kullanmışım ama olmadı pazartesi kontrolüm var gene dün vajinamda çok kötü kaşını başladı acaba ilihapmı var hamileliğe engelmi olur ben üsteledikce engeller çıkıyo moralim sıfır :çok üzgünüm:
klomenle niçin kulandın yumurtalık olsusun dıyemı yoksa yumurta çatlasın diyemi.bozma moralini yaa bende bugun çok agladım çok üzüldüm ama şimdi daha iyiim en iyisi fazla takmamak ama oda insanın elinde olan bişey değilki neyse canım takma
Cnm benim 6 yaşında bir kızım var geçen senede 3.5 aylık düşük yaptım küraj sonrası 6 ay korundum sonra 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum olmuyo dokor herhangi bi sorun olmadığını söyledi klomeni niye verdi bilmiyorum rahim filmini en son çektircem baya masraflıymış öğrendiim kadarıyla sanırım pzarteside eşime bakılcak bende ilihaptan korkuyorum yaa ama 15 gün boyunca yumurta takibine giim ben sürekli altan muayne etti hiçmi anlamadı o dokor off offff:çok üzgünüm:
benim de 4 yaşında kızım var..kızım 6 aylıkken kazayla korunduğumuz halde hamile kaldım ve hamile olduğumu öğrendiğim gün üzüntüden ağladım hiç istemedim bebeği napıcam ben diye..neyse ogün de uçakla yolculuk yaptım ve eve gelince nasıl bir kanama oldu..bebek düştü ve malesef kendime çok kızıyorum ama sevindim..şimdi de 1.5 yıldır olmuyor ve niye olmuyor diye kafaya takıyorum ama heralde düşen bebeğime sevindiğim için Allahın bana bir cezası..ki hakediyorum bu cezayı..bundan sonra hiç olmasa da gerçekten ben bu cezayı hakediyorum ama kendim için değil kızımın hiç kardeşi olmayacak diye üzülüyorum..bundan sonra da kafaya takmamaya karar verdim..doktora da gitmicem haziranda tainciyiz sonra eşim askere gidecek..şuan için tedaviyle uğraşmamın bir anlamı yok..olursa olur ben ona inanıyorum..düşen bebeğe korunduğumuz halde hamile kalmıştım demek ki her olacak ve doğacak bebeğin bir günü var..
Cnm benim 6 yaşında bir kızım var geçen senede 3.5 aylık düşük yaptım küraj sonrası 6 ay korundum sonra 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum olmuyo dokor herhangi bi sorun olmadığını söyledi klomeni niye verdi bilmiyorum rahim filmini en son çektircem baya masraflıymış öğrendiim kadarıyla sanırım pzarteside eşime bakılcak bende ilihaptan korkuyorum yaa ama 15 gün boyunca yumurta takibine giim ben sürekli altan muayne etti hiçmi anlamadı o dokor off offff:çok üzgünüm:
hıı anladım canım bende pko hastasıyım doktorum yumurtam olmadıgı söyledi 1,5yıllık evliyim 1aydırda çocuk düşünüyoz ama daha 1ay önce ögrendım pko oldugumıu.benim yumurtalıklarımda kist varmış.ve bugun doktora gittim alttan baktılar banada doktorum YUMURTA YOK GELİŞMEMİŞ DEDİ.BENİM ANLAMADIĞIM BU YUMURTA AYDA BİRMİ GELİŞİYOR NASIL İŞEY ANLAMDIM GİTTİ.P.TESİ TEKRAR ALTTAN BAKCAKLAR.SONRA İLAÇ VERCEKLER İŞTEE.HERŞEYİN HAYIRLISI CANIM .SENİN NE GÜZEL Bİ TANE VZAR KEŞKE BENİMDE OLSAA
kızlar mrb nasılsınıs cicişler aaaaaaaaaaaa bune sessizlik
NBR canım??
ne var yok ne yok
bakamıyorum şu sıralar pek size
yusufburcu ve nilsemden ses soluk var mı??
Sen neler yaptın canım benim??
kız ceylanım nerelerdesin aaaaaaaaaaaaa kız valla aklımdan gectin o sırada msj geldi iyiz çok şükür napalım canım sen nasılsın napıyon tatlımalkisalkisalkis