• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

sen neler yapıyon yavrum
kıslar napıyorlar??
Ben bua ayda klomen kullandım iğnemi vuruldum
bakalım ne olcak Rabbim hakkımızdan hayırlısını versin artık

sen neler yapıyon yavrum
kıslar napıyorlar??
Ben bua ayda klomen kullandım iğnemi vuruldum
bakalım ne olcak Rabbim hakkımızdan hayırlısını versin artık

canım inşallah bu ay yüzün güler inan ama hiç negetif düşünme rabbim yüüne bakar sana dünyalar güzeli evlat verir bitanem nilse canım işe başladı oyüzden pek giremio burcuda iyidir msjlarını okudum canım müjdeyi verirsin :Saruboceq::Saruboceq:

mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben

melikeeeee kızlar nerdesiniz yaaa moralımçok bozuk yaa kımse yokmuuu

coook gecmis olsun canim. o nasil bir problemdir bilmiyorum INSALLAH tez zaman da bütün dertlerine care bulursun AMIINNNNN :Saruboceq:bilmiyorumkismile

cnm muhtemelen öncelikle kist için tedaviye başlarsın sonrasında klomene başlarsın cnm sonra yumurta takibiyle bakılır yumurtana çou arkadaş bitkisel kürler uyguluyo mesela bal tarçın çörek otu kullanan ve hamile kalan çok arkadaş var bende başlıcam bu ay sen daha yeni başlamışsın hiç endişelenme cnm ben 8 aydır uraşıyorum inşallah sen ben kadar beklemezsin bir an önce hamile kalırsın cnm

bilgi için sagol canım.bende 1hafta yumurta takınbı yaptılar işte ama yumurta yokmus malesef anlamadım gitti.p.tesi belli olcak p.tesi ilaç yazılcak tekrar kontrolden sonra ben 12gündür soğan suyu içiyorum bugunde arısütü poeln bal aldım baharatcıdan bi kavonoz onu kullnamay başlayacam yumurtalıklar içinde iyimiş bu karısım bakalım sonrada incir kürüne başlarım inş.evet daha 1ayım.inş.hepimiz en kısa zamnada bizlerede annelik duygusunu taddırır.:Saruboceq:

esinte, na haber kiz. ya burasi cook sessiz cook, bizim dertlerimiz ne zaman biticek ben de bu günlerde cok stresliyim. adetim yaklastikca cok üzülüyorum. özellikle gecelri uyuyamiyorum. 12 de yataga gitsem 3 kadar uyanik kaliyorum ondan sonrada sik sik uyaniyorum affffffffffffffffff ALLAHIM se bizi bu cililerden kurtar.

ecrin canim, üst üste kürler yapma sakin ol. tedavin belliki biraz uzun sürücek. sende bir kürü bitirip öbürüne basla. bak ALLAH korusun bu kürlerde yanlis kullanildigin da baska problemlerde cikariyormus. dikkatli, sakin ve stressiz ol daha sen cok yeni evlisin. boshayallersmile

bilgi için sagol canım.bende 1hafta yumurta takınbı yaptılar işte ama yumurta yokmus malesef anlamadım gitti.p.tesi belli olcak p.tesi ilaç yazılcak tekrar kontrolden sonra ben 12gündür soğan suyu içiyorum bugunde arısütü poeln bal aldım baharatcıdan bi kavonoz onu kullnamay başlayacam yumurtalıklar içinde iyimiş bu karısım bakalım sonrada incir kürüne başlarım inş.evet daha 1ayım.inş.hepimiz en kısa zamnada bizlerede annelik duygusunu taddırır.:Saruboceq:

canım mevzuya hop diye dalmış olacağım ama senin rahatsızlığın pko dediğimiz polikistik over ve ya polikistik over sendromu
bunun olması için usg de yumurtalıkta bir çokminik yumurtacık olması gerekir bunlara cüce yumurta da derler ve gelişemezler
gelişemedikleri içinde adetin 3. günü bakılan hormonlardan kesin tanısı konulur
bu tahlilde lh hormonu fsh hormonundan fazladır
Bir de 21. gün progestron hormonu yumurtlama olup olmadığını gösterir.
bir çok hastada hiç belirti vermezken bu hastalık kimisinde
adet düzensizliği (yumurta tam gelişemediği için)
kilo alımı (hormon dengesizliği ve şeker direnci yüz<ünden)
tüylenme (yine hormon dengesizliği yüzünden)
gibi semptomları yani belirtileri vardır
Ben de pkoluyum
ama bende sadece usg görüntüsü ve hafif derece de hormon dengesizliği var
9 ay korunmayıp bebiş olmayıonca klomen diye yumurta geliştirici ilaca başladık cevap verdim yumurtalarım gelişti iğne ilede çatlatıldı ama hala tek kişiyim
pko bilmeyen için oldukça basit görünen bir hastalık
fakat inferilete sebeblerinin başında gelir
ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur.
Bu arada yumurta adetin ilk günü oluşmaya başlar ve 14. güne kadar gelişir genellikle hızına bağlıdır
Tam anlamaıyla geliştikten sonra çatlar ve döllenmeye hazır hale gelir
döllenmezse 14 gün sonra adet kanaması başlar
ve tekrar yumurta oluşumu başlar
genellikle bir ay tek yumurtalık diğer ay öteki yumurtalık çalışır
bazen her iki yumurtalıkta yumurta oluşabilir ancak sadece bir taraftaki çatlar.

benim kadar kolay, kolay kimse hani tabir vardirya. anira anira aglamamistir. ne oldu ne degisti inanin kizlar, cok üzülmekle hic birsey elde edilmiyor. ben hayatim da cok kötü günlerde gecirdim. her türlü hakarete mahruz kaldim.bebek sorunum hepsini kenara itti. ne yapalim elden bir sey gelmiyor. :sinifsinif:

benim kadar kolay, kolay kimse hani tabir vardirya. anira anira aglamamistir. ne oldu ne degisti inanin kizlar, cok üzülmekle hic birsey elde edilmiyor. ben hayatim da cok kötü günlerde gecirdim. her türlü hakarete mahruz kaldim.bebek sorunum hepsini kenara itti. ne yapalim elden bir sey gelmiyor. :sinifsinif:

canım ya inşallah allah sana öyle güzel bi bebek verir de bu acılarını unutturur seni o kadar iyi anlıyorum ki:Saruboceq:

merhaba kızlar biz bugün eşimle dr a gittik eşim sperm verdi sonuçlarını öğrendim ama dr henüz görmedi aranızda bilen varsa bi yorumlasın
1ccde 70 milyon
normal hareketli&#37;45
anormal hareketli%10
hareketsiz%45
normal görünüm%60
anormal görünüm%40
bende alttan muanyene oldum biraz canım acıdı ama sonuç güzel progesteron ve serbest testesteron testi yapıldı sonuçlarımı 4 martta alıcam bu arada dr um çok iyi biri 30 dk benle çok güzel ilgilendi erkek dr lar gerçekten çok anlayışlı oluyor bende tte yüksek ama dr um bana aman bunlar fasa fiso önemli olan yumurta ve yumurtanın çatlaması onuda hallederiz gebeliğini sağlarız falan dedi moralim yerine geldi valla.

esinte, na haber kiz. ya burasi cook sessiz cook, bizim dertlerimiz ne zaman biticek ben de bu günlerde cok stresliyim. adetim yaklastikca cok üzülüyorum. özellikle gecelri uyuyamiyorum. 12 de yataga gitsem 3 kadar uyanik kaliyorum ondan sonrada sik sik uyaniyorum affffffffffffffffff ALLAHIM se bizi bu cililerden kurtar.

canım biter elbet sabrın sonu selamet bebeğim gecer adet zamanı olur aynısı bendede oluyo bebek olmayana kadarda devam edewr bitanem napalım başa gelen cekilir iyilik ne olsun bende adetin gelmesini bekliom bşran önce gelse bende tedavime başlasam hiç bu kadar adetimi gelmesini beklememiştim az kaldı canım benim sen napıyon

canım biter elbet sabrın sonu selamet bebeğim gecer adet zamanı olur aynısı bendede oluyo bebek olmayana kadarda devam edewr bitanem napalım başa gelen cekilir iyilik ne olsun bende adetin gelmesini bekliom bşran önce gelse bende tedavime başlasam hiç bu kadar adetimi gelmesini beklememiştim az kaldı canım benim sen napıyon

Ne yapiyim canim, ayni seyler dünya telsi bitmiyor, bitmiyicekte. sizlerden bir müjdeli haber bekliyorum,opuyorumnanaktan

canım hani derler ya gün doğmadan neler doğar ben o söze cok inanıyorum ve hayatımı öyle yaşıyom canım cok umutsuzsun sizde neden olmuyo bebiş:uhm:

Canim aslinda artik bir nedeni de kalmadi. Cünkü ben gecen sene kücük bir ameliyat gecirdim biraz problemim varmis onu düzeltti cokta önemli degilmis. simdi gic bir problemim yok amaa her ay hüsrana ugruyorum. 4 kez asilama oldum 2 si ameliyattan önce, 2. ciside ameliyattan sonra malesef tik yok. :gitme::çok üzgünüm:

Back
X