• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim aslinda artik bir nedeni de kalmadi. Cünkü ben gecen sene kücük bir ameliyat gecirdim biraz problemim varmis onu düzeltti cokta önemli degilmis. simdi gic bir problemim yok amaa her ay hüsrana ugruyorum. 4 kez asilama oldum 2 si ameliyattan önce, 2. ciside ameliyattan sonra malesef tik yok. :gitme::çok üzgünüm:

canım olur üzme kendini bak en azında umudun var na her an sürpriz olabilir belkide bu ay süprizzzzz

ecrin canim, üst üste kürler yapma sakin ol. tedavin belliki biraz uzun sürücek. sende bir kürü bitirip öbürüne basla. bak ALLAH korusun bu kürlerde yanlis kullanildigin da baska problemlerde cikariyormus. dikkatli, sakin ve stressiz ol daha sen cok yeni evlisin. boshayallersmile

ay nebilim yaaa her duydugum seyi yapmaya çalısıyorum yaaa.dün çok agladım sinirime ama şimdi biraz daha iyim canım.bakalım ben soğan kürü bitsin ondan sonra başlayacam incir kürüne.dün akşam adaçayı yağı kullandım az bişey birazda yatmadan bal yedım normalde çok üşüyen bi insanin ayaklarım ve ellrım sürekli demir gibidir ama bu sabah ateşler içindeyim yanıyorr.niye böyleoldu anlamadım .

YAVRUCEYLAN1
bilgi için sagol canım.ALLAH RAZI OLSUN.rahatladım.bende pko oldugumu yeni 1ay önce ögrendım ve1aydır bbeiş düşünmeye başladık.bende kilo yok ama hafif tüyenme ve adet düzensizliği var.tahlıllerım temiz çıktı doktorum normal dedi.p.tesi muaynemden sonraa ila yazcak doktorum belkide klomen yazar bilemem.neyse tekrtar sagol bilgi için.opuyorumnanaktan

benim kadar kolay, kolay kimse hani tabir vardirya. anira anira aglamamistir. ne oldu ne degisti inanin kizlar, cok üzülmekle hic birsey elde edilmiyor. ben hayatim da cok kötü günlerde gecirdim. her türlü hakarete mahruz kaldim.bebek sorunum hepsini kenara itti. ne yapalim elden bir sey gelmiyor. :sinifsinif:

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım haklısın valla.:Saruboceq:

merhaba kızlar biz bugün eşimle dr a gittik eşim sperm verdi sonuçlarını öğrendim ama dr henüz görmedi aranızda bilen varsa bi yorumlasın
1ccde 70 milyon
normal hareketli%45
anormal hareketli%10
hareketsiz%45
normal görünüm%60
anormal görünüm%40
bende alttan muanyene oldum biraz canım acıdı ama sonuç güzel progesteron ve serbest testesteron testi yapıldı sonuçlarımı 4 martta alıcam bu arada dr um çok iyi biri 30 dk benle çok güzel ilgilendi erkek dr lar gerçekten çok anlayışlı oluyor bende tte yüksek ama dr um bana aman bunlar fasa fiso önemli olan yumurta ve yumurtanın çatlaması onuda hallederiz gebeliğini sağlarız falan dedi moralim yerine geldi valla.

canım mrb umarım hakkınızda hayırlsıı olur bitanem.bişey sorcam yaa hangi hastaneye gidiyorsun yazarsan sevinirm doktorundanda memnunmusun canım

bu arada kızlar bişey daha diycem normalde kendimi hiç ısıtamayan biriyimdir ellerim ve ayaklarım her zaman demir gibidir.dün bahartcıdan adacayı yağı aldım bide kavonazda arsıütü polen bal aldım dün sabah 1kaşık akşam bi kaşık yedım.yatarkenden adaçayı yağınısürdüm.şimdi ise ateşler içinde yanıyorumm elim ayagım herzaman demir gibi olan ben şimdi yanıyorrrropuyorumnanaktan

canlarım arkadaşlarım hepinize günaydınlar nasılsınız bakalım
ben 2 gündür izinliydim eşime vakit ayırdım biraz ben yokken yavruceylanım vee offff arkadaşlarımız beni sormuş iyiyim kızlar ve hala tekim inşaallah bu ay yüzümüzü güldürürüz :emir_bebek:

ecrin87 canım biz vakıf gureba hastanesine gidiyoruz devlet hastanesi her bölümün doktoru çok iyi bak mesala dün doktorum benle 30 dk ilgilendi hem muayene etti hemde neyin ne olduğunu anlattı eşimde doktorundan memnun.
hiç çekinmeden tavsiye edebilirim.

ecrin87 canım biz vakıf gureba hastanesine gidiyoruz devlet hastanesi her bölümün doktoru çok iyi bak mesala dün doktorum benle 30 dk ilgilendi hem muayene etti hemde neyin ne olduğunu anlattı eşimde doktorundan memnun.
hiç çekinmeden tavsiye edebilirim.

anladım canım bende özele gidiyorumm.bi doktor çok iyi diyee oda çok yogun oluyor çok sıra beklıyorum.çalıstıgım için biraz sorun oluyorr.hem birazda pahalıya patladı bana değiştirsemmi acaba.p.tesi bi muayne olaymda sonra bopuyorumnanaktanakarım artık.bilgi için sagolcanım .

kızlar bende doktordan geldim prpgestan verdi sabah 1 akşam 2şer tane içicem 21 şubatta başlıcam birde mantar varmış bende fitille krem verdi mantar gebeliğe engel değilmiş hatta gebelikte daha çok ilerlermiş öle dedi doktorum bal tarçın çörek otuna başlıcam 5 şubatta adet oldum geç kalmış sayılırmıyım bu kür için

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oldu kiz korkutma beni canim. kötü birsey mi oldu???
Yok canım birşey olmadı bebek düşünmekten cok sıkıldım bu ay cok ümitliydim tüm belirtileri yaşadım ama yine yoktur kesin olsa şaşarım bu milletin nasıl oluyor onada şaşıyorum

kızlar bende doktordan geldim prpgestan verdi sabah 1 akşam 2şer tane içicem 21 şubatta başlıcam birde mantar varmış bende fitille krem verdi mantar gebeliğe engel değilmiş hatta gebelikte daha çok ilerlermiş öle dedi doktorum bal tarçın çörek otuna başlıcam 5 şubatta adet oldum geç kalmış sayılırmıyım bu kür için

pragestan nedir ben bilmiyorum. genelde adetten 1 hafta sonra baslayin diyorlar. ALLAH kolaylik versin canim. opuyorumnanaktan

cnm bu küre galiba adetle birlikte başlanıyor diye biliyorum ama sen yine de kürü yapanlaradan da sor....ama başla sonuçta zararı yok..çok da geç kalmış sayılmazsın..prpgestan ne yumurta geliştirici mi..

Back
X