• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

pragestan nedir ben bilmiyorum. genelde adetten 1 hafta sonra baslayin diyorlar. ALLAH kolaylik versin canim. opuyorumnanaktan

progestan düşüğü engelliyo diyolar ama ben hamile kalamıyorumki geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum ama 8 aydır hamile kalamıyorum Allah hepimize kolaylık versin sabır versin inşallahopuyorumnanaktan

Yok canım birşey olmadı bebek düşünmekten cok sıkıldım bu ay cok ümitliydim tüm belirtileri yaşadım ama yine yoktur kesin olsa şaşarım bu milletin nasıl oluyor onada şaşıyorum

Evet ya millete bakiyorum hemen doguranlar var. bizim bir tanidik 4 yildir evliydi, hamile oldugunu ögrendik cok az bir tedaviyle hemde. bu gün ögrendim ikiz hamileymis.Doktor demis git hic stres yapma bu ay bebgin oluak, olmazsa gel tedaviye basliyalim. Doktorun dedigi cikmis. ayy biz bu kadar tedavi görüyoruz ben artik o kadar kafamada takmiyorum ama yine malesef. :gitme:

progestan düşüğü engelliyo diyolar ama ben hamile kalamıyorumki geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum ama 8 aydır hamile kalamıyorum Allah hepimize kolaylık versin sabır versin inşallahopuyorumnanaktan

AMIN canim ALLAH hepimize kolaylik versin. hic birimizi boynu bükük birakmasin. hepimizi sevindirsin YARADANIM. opuyorumnanaktan

slm arkadaslar adet gecikmesi için doktora gittim öyle böyle bi gecikme değil 23gün fartual verdi 4gündür içiyorum ama adet olmadım çok üzgünüm kızlar adet olmayacakmıyım ben
enfeksiyon kapmışsın dedi fitil verdi ama ilişki sırasında canım çok yanıyor bunun etkisi olabilirmi

kızlar eşim sonuçlarını göstermiş doktoruna eğer eşindede sorun yoksa aşılama önerilebilinir demiş aşılama nasıl yapılır bilmiyorum ama benim daha usg ve hsg çekilmedi onlarda bi olsun doktorum belki aşılama diyebilir.
inş onlardada sorun çıkmaz.

slm arkadaslar adet gecikmesi için doktora gittim öyle böyle bi gecikme değil 23gün fartual verdi 4gündür içiyorum ama adet olmadım çok üzgünüm kızlar adet olmayacakmıyım ben
enfeksiyon kapmışsın dedi fitil verdi ama ilişki sırasında canım çok yanıyor bunun etkisi olabilirmi

canım geçmiş olsun evet enfeksiyon ilişkide yanma ve acı yapar ama merak etme bunların tedavisi kolay sonrada çok dikkat edersin ve inş kurtulursun sakın stres yapma adetinde olur.

ecrin87 acaba şu anlamdamı dedi doktorun çatlamış olgunlaşmış yumurtan yok sende hiç yumurtan yok olarakmı anladın canım benim yumurtan yoksa nasıl adet oluyorsun ya.
bu arada doktorum bana bak bu hormon faso fiso önemli olan yumurta ve beynin yumurtaya verdiği komut bunlar tamamsa her türlü gebelik mümkündür dedi.

Canim üzme kendini ben hic anlamiyorum bir kadinin nasil olurda yumurtasi olmaz. bence bir yanlislik oldu. eyvahedigeldismile

valla bende anlamadım ama b arkadaş açıkladı sagolsun biraz rahatladım asg ve sol yumurtalık tembel oldugu için yumurta çatlayamıyormus canım yaa p.tesi ilaç tedavşsine başlayacam galıba

kızlar eşim sonuçlarını göstermiş doktoruna eğer eşindede sorun yoksa aşılama önerilebilinir demiş aşılama nasıl yapılır bilmiyorum ama benim daha usg ve hsg çekilmedi onlarda bi olsun doktorum belki aşılama diyebilir.

inş.çıkmazda biran önce bebişine kavusursun canım

canım benım bıldıgım farlutal beş gün kullanılıyor sabah akşam bittikten sonra 3 yada 4,günü hasta oluyorsun bazende beşinci günü ben çok kullandım canım sıkma canını bitir önce olursun.benimde akıntım çok dıye doktor fitil vermişti hayılısı canım

ecrin87 acaba şu anlamdamı dedi doktorun çatlamış olgunlaşmış yumurtan yok sende hiç yumurtan yok olarakmı anladın canım benim yumurtan yoksa nasıl adet oluyorsun ya.
bu arada doktorum bana bak bu hormon faso fiso önemli olan yumurta ve beynin yumurtaya verdiği komut bunlar tamamsa her türlü gebelik mümkündür dedi.

ya aslında doktroumu değiştirmeyi düşünüyorum cnaım yaa pek öyle konusmuyorr.bana direk yumurta yok dedi p.tesi tekrar radyolojıde muayne ol gel tedavı ye başlayacaz dedi.yokda niye yok olusmuyormu olusmayacakmı insan bi açıklama yapar dimi.bide özele gidiyorum dünya kadar parada verdim.bide bu doktorum çok kalabalık çokk iyi diye eherkes ona gidiyor.çok yogun sanki hastane tek kadın dogum doktoru o varmıs gibi.şuan bakıyorum belki değiştitirim hastaneyi

Canim asilama cok zor bir sey degil. yumurtlam gününde kocisin evde,ayiptir söylemesi spermlerini bir kaba akitiyor. kabin pilastik olmasina dikkat et, daha sonra onu elinizin icinde sicak tutun hemen doktora gidiyorsunuz o da enjeksiyonun icine cekiyor hani ine yapiliyorsunya onun icine sonrada o ineyi 30 cm lik bir hortuma takiyor önceden senin rahmine bir alet yerlestiriyor o aletin icinden spermleri bosaltiyor. direk rahme iniyor spermler. kolay sayilir. eyvahedigeldismile

Back
X