• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

banada cevap verin ya

canım benım bıldıgım farlutal beş gün kullanılıyor sabah akşam bittikten sonra 3 yada 4,günü hasta oluyorsun bazende beşinci günü ben çok kullandım canım sıkma canını bitir önce olursun.benimde akıntım çok dıye doktor fitil vermişti hayılısı canım

canım benım bıldıgım farlutal beş gün kullanılıyor sabah akşam bittikten sonra 3 yada 4,günü hasta oluyorsun bazende beşinci günü ben çok kullandım canım sıkma canını bitir önce olursun.benimde akıntım çok dıye doktor fitil vermişti hayılısı canım
fitilin adı neydi canım nasıl kullanıyordun

ya aslında doktroumu değiştirmeyi düşünüyorum cnaım yaa pek öyle konusmuyorr.bana direk yumurta yok dedi p.tesi tekrar radyolojıde muayne ol gel tedavı ye başlayacaz dedi.yokda niye yok olusmuyormu olusmayacakmı insan bi açıklama yapar dimi.bide özele gidiyorum dünya kadar parada verdim.bide bu doktorum çok kalabalık çokk iyi diye eherkes ona gidiyor.çok yogun sanki hastane tek kadın dogum doktoru o varmıs gibi.şuan bakıyorum belki değiştitirim hastaneyi

canım bak ben devlet hastanesine gidiyorum doktorum benle çok güzel sohbet etti hatta kendimi özel muayenesinde gibi hissettim evet sıra beklemek çok zor devletinde böyle birşeyi var ama değiyor inan alttan muayene etti bana muayene ederken şunları söyledi rahmin çok iyi düz bebek çok ii gelişir ancak çatı dar ama problem değil sezeryanla onuda hallederiz gebe kalırsan sıkıntı yok dedi.
sonra bende tte yüksek sorun değil önemli olan yumurtalık ve sperm dedi onlarada bakalım konuşuruz yine dedi telini bile verdi sormak istediğin birşey için istediğin gibi arayabilirsin dedi.

Canim asilama cok zor bir sey degil. yumurtlam gününde kocisin evde,ayiptir söylemesi spermlerini bir kaba akitiyor. kabin pilastik olmasina dikkat et, daha sonra onu elinizin icinde sicak tutun hemen doktora gidiyorsunuz o da enjeksiyonun icine cekiyor hani ine yapiliyorsunya onun icine sonrada o ineyi 30 cm lik bir hortuma takiyor önceden senin rahmine bir alet yerlestiriyor o aletin icinden spermleri bosaltiyor. direk rahme iniyor spermler. kolay sayilir. eyvahedigeldismile

anladım canım teşekkür ederim inş tüplerimde açıktırda aşılamayla hallederiz bu işizemuszemus

canım bak ben devlet hastanesine gidiyorum doktorum benle çok güzel sohbet etti hatta kendimi özel muayenesinde gibi hissettim evet sıra beklemek çok zor devletinde böyle birşeyi var ama değiyor inan alttan muayene etti bana muayene ederken şunları söyledi rahmin çok iyi düz bebek çok ii gelişir ancak çatı dar ama problem değil sezeryanla onuda hallederiz gebe kalırsan sıkıntı yok dedi.
sonra bende tte yüksek sorun değil önemli olan yumurtalık ve sperm dedi onlarada bakalım konuşuruz yine dedi telini bile verdi sormak istediğin birşey için istediğin gibi arayabilirsin dedi.

güya benimki özel dünyanın parasını verdim 3saat doktor gelsibn diye bekliyorum.birsürü para cevap sadece yumurta yok.p.tesi gel o kadar sinir oldum yaa doktorunun ismi ne canım belki bende giderim

güya benimki özel dünyanın parasını verdim 3saat doktor gelsibn diye bekliyorum.birsürü para cevap sadece yumurta yok.p.tesi gel o kadar sinir oldum yaa doktorunun ismi ne canım belki bende giderim
canım ben daha önceden dr nihal çetine gidiyordum sonra duydumki tayini çıkmış çok üzülmüştüm çünkü sürekli baştan anlat olmadı her doktora aç insanı psikolojik olarak sarsıyor birde erkek dr olmasın diyordum derken şansıma dr erkek çıktı ismini dün sordum gökhan dedi soyadını bilmiyorum ama gökhan beyin hastasıyım derseniz fiş alırken anlar ve verirler çok iyi biri genc biri anlayışlıda bana usg için gün verildi ayın 24ünde gökhan bey sen adetin 2.günü gel dedi ama ben gün aldım dedim ya sen beni ara bana adetinin 2.gününü söyle ben sana gün ayarlarım usg nide ben çekerim hsg nide ben çekerim falan dedi ohhh dedim içimden acıtmamak için elinden geleni yapıyor hsg yi rahat rahat çektircem dedim.
sanada tavsiye ederim canım ama şansına başka dr da denk gelse problem olmaz çünkü hepsi çok anlayışlı ve çok iyi.
her bölümün doktoru iyi hastayı bilinçlendiriyorlar ben taa büyükçekmeceden kalkıp oraya gidiyorum.

bende 23 ocak ta çatlatma iğnesi yaptırdım ve progestan kullandım bugün 12 şubat halen regl olmadım testte yaptırmadım korkudan sizce bu kadar süre iyiymi ama bende adet düzensizliği hep var ama ne zaman bu ilaçları kullansam 35,günde olurdum lüütfen yorum yapın

kiz melike, sen yoksun bu sitenin tadida yok canim. sen varken, ben 1 gün acmasam formu öteki gün yazilari okumaktan gözüm agiriyordu, simdi ise arkadaslarin benim yazdiklarim 2 günde 4 5 sayfayi gecmiyor kizzzzzzz bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

şimdi bende okuyom siz ne yazmıssınız diye canım kanki ecrin cok saolun canım ben yokken bile beni özlemişsiniz şimdi okudum cok duygulandım walllaaboshayallersmilea.s.

mrb kızlar ben geldim şimdi hataneden muayne oldum yumurtlama olmuyıormuş.yumurta yokmus yanı.p.tesi tekrar muaye olcam sonra tedavıye başlayacaz doktor ilaç falan yazcak bakaılım hayırlısı moralım çokk bozuk yaa sinirletim boşaldı nasıl yumurtlama olmaz yaa mafoldumben

melikeeeee kızlar nerdesiniz yaaa moralımçok bozuk yaa kımse yokmuuu

geldim kankiiiiiiii yoksunnnnn ne oldu yaaaaaaaolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar keyifler nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir yusufburcu melikeecesu nerdesiniz yaaaaaakannehir

burdayım canım geldim daha yeni hemen actım okuyodum bende şimdi topigi çok saol acıkkk üşüttüm hatta bugün adet oldum hiç iyi degilimmmmmmm:umursamaz:

Back
X