• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

melikeciğimm kankim hoşgeldinolumunekankayizsmile hastanız nasıl oldu bitanem umarım iyidir.özledim kız seni.hasta olmussun ama üzülme yaa.buay senin çok stresli geçti zaten takma kafaya canım yaa.birdahaki ay olur inş.ben şu 2gündür çok kötüydüm ama biraz daha iyim canım yaa.perşembe muayne oldum alttan tekrar.doktorumda bana yumurta yok dedi.p.tesi tekrar muayne ol gel sonra tedaviye başlayacagız dedi.ben özel hastaneye gidiyorum ve bana biraz pajalıya patladı bu hastane.doktorum iyi diyeee gittim güyaa.aslında herkes çok iyi diyor ama anlamadım yaa.uzak yererden bile gelen var bu doktora.gerçi doktorda çok kalabalık sankı hastanede başka kadın dogum uzmanı yok gibi herkes ona gidiyor.tamamda kalabalık olması çok hasta muayne edıyor olması oınun ilgisiz davranması gerektirmezki.sinirlerinm çok bozuldu soramadım bileeyumurta nasıl olmayackmı niye yok nasıl olcak diyee.sinirlerim çok bozukdu perşembe hastanede oturdum agldım sinirden.anlayacagın benim yumurtam yokmus.bir kace topiğe yazmıstım kimi sen menopoza girmişsisn tüp bebekden başka şansın yok hemen tüp bebek tedavise başla deyip sonra tabii doktorun karar verir ama bence vakıt kaybetme kımi çocugun olmazfalan filan iştee herkes bişey dedi.bi arkadasda sagolsun beni bıraz rahataltıı.sag ve sol yumurtalıklarımızda binlerce yumurta varmıss.bu yumurtalar hastalıklardan sonra olusup rahme düşermiş ve birleşmeyle ve spremlerin kalıtesıyle çocuk olurmus.fatak ben pko hastası oldugum için bu olasılık biraz düşük çünkü benim yumurtalıklarım tembel oldugu için yumurta olusmuyor olabılırmıs.bnununda çaresei klomen ve benzeri tarza haplarla olabiliyormus.ve ilaçları kullanıp yumurtaar gelşirtirildikten sobrda iğneyle rahimde tutulması ve oluşması saglanıyormus böyle bişeyler dedi bi arkadaş.birazda olsa rahatladım canım.p.tesi tekrar gitcem doktoraa bu seferde ilgisiz alakasız davranırsa değiştiricem doktorumu.şuan hstane araştırıyorum zetn bakalım hayırlısı canım.benim sorunumda buu bakalım hayırlısı artık allah büyüktür yaa gün doğmadan neler doğar dimi.ümidi kesmemek lazım.bugun daha iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum canım .

gerçekten uzuldum cnm sıkma canını
madem dr ılgılenmedı ondam baska doktormu yok bosbosuna gıtme oraya bence yınede sen bılırsın
buarada baskalarına da takma kafayı burda herkesın amacı aynı neden oyle demısler bılmem ama zaten bu sıteye moral olsundıye gırmıyomuyuz olumsuz olsada herkes kendı fıkrını soyluyo ama sen takma kafana yınede
bende pko hastasıyım ve hala doktor kontrolıne gıtmedım neyse uzme kendını sen herşeyın hayırlısı
inşallah bıgun hepımıızın bebişleri olurr :Saruboceq:

walla ben dün aksam geldim evime ve hemen sizi actım buraya geldim canım burnumda tüttünüz beee bu ay müjde vermek çok istedim lakin dün adet oldummmm :çok üzgünüm: hayırlısı diyoz baska bişi diyemiyozz:1rolleyes:

oy oy melike gelmiş kız hoşgeldin canım sıkma kendini biz burdayız verirsin müjdeni canım birgün kaydirigubbakcemile5

oy oy melike gelmiş kız hoşgeldin canım sıkma kendini biz burdayız verirsin müjdeni canım birgün kaydirigubbakcemile5

evet canım dün aksam geldik esimin aileside bizde o yüzden ara ara girebiliyorum nasılsın canım görüşmeyeliiiikaydirigubbakcemile5 canımı sıkmamak elde degilki inş.canım bende öle çok istiyorumki müjde vermeyi hayırlısı olsun artık ne yapalımmmohaoldumsmile:içelim:

evet canım dün aksam geldik esimin aileside bizde o yüzden ara ara girebiliyorum nasılsın canım görüşmeyeliiiikaydirigubbakcemile5 canımı sıkmamak elde degilki inş.canım bende öle çok istiyorumki müjde vermeyi hayırlısı olsun artık ne yapalımmmohaoldumsmile:içelim:

canım kendini üzmek sorunu dahada etkiler anlıyorum bu elinde olmayan bişey napalım rabbim yüzümüze bakar misafirin var tamam canım bende iyim verirsin canım sen yeterki inan bitanem bizde anneliği tadacağız birgün :emir_bebek: böle yaramaz bi evladın olsun canım

canım kendini üzmek sorunu dahada etkiler anlıyorum bu elinde olmayan bişey napalım rabbim yüzümüze bakar misafirin var tamam canım bende iyim verirsin canım sen yeterki inan bitanem bizde anneliği tadacağız birgün :emir_bebek: böle yaramaz bi evladın olsun canım

amin bitanem hepimize versin inşallah da tattırsın bizede annelik duygusunu artık yaaaaaa bazen gezerken nerde annesinin elinde bi çocuk görsem acaba bneimde bigün böle kızım oglum olurda bende onlarla gezmeye gidermiyim diye kara kara düşünüyorum bozuluyorum aglıyorummmmmafoldumben kimin ahını aldım alllahım desem çok mu erken olur hiç aklıma gelmezdi hamiş olamayacagımmm:umursamaz:yinede hayırlısı.......:çok üzgünüm:

merhaba kızlar size yardımım dokunabılırmı bılmıyorum ama ben faydasını gordugum ıcın sızlerle paylasmak ıstedım adetlerım duzenlıydı fakat akıntım coktu sanırım iltihapta vardı maydanozu kaynatıp buharına oturdum bende ıse yaradı sımdı hamısım ınsallah darısı sızlerınde basına bırde ben 1ay once doktora gıtmıstım smear testı yaptı hamıle kalmak ıstegımı 4aylık evlı oldugumu stres yapmamak için sorun olup olmadıgını ogrenmek ıstedıgımı soyledım smear testimin sonucu temız cıktı hamılelık ıcınde adetımın 3.gunu gıtmemı soyledı nedenını anlamadım ama gıtmeme gerek kalmadı.bu arada kaynamıs sogan suyunu eskıden cocuk dusurmek ıcın kullanırlarmıs kullanan varsa dıkkat edın kızlar ınsallah rabbım hepınızın gonlunun muradını verır.bide en onemlısı kafaya takmayın bende cok takmıstım en sonunda olursa olur olmazsa olmaz dedım ve oldu ınsallah sorun cıkmaz zor bılıyorum ama sızde deneyın bazı seyler psıkolojık kendınıze ıyı bakın opuyorum hepınızı

merhaba kızlar size yardımım dokunabılırmı bılmıyorum ama ben faydasını gordugum ıcın sızlerle paylasmak ıstedım adetlerım duzenlıydı fakat akıntım coktu sanırım iltihapta vardı maydanozu kaynatıp buharına oturdum bende ıse yaradı sımdı hamısım ınsallah darısı sızlerınde basına bırde ben 1ay once doktora gıtmıstım smear testı yaptı hamıle kalmak ıstegımı 4aylık evlı oldugumu stres yapmamak için sorun olup olmadıgını ogrenmek ıstedıgımı soyledım smear testimin sonucu temız cıktı hamılelık ıcınde adetımın 3.gunu gıtmemı soyledı nedenını anlamadım ama gıtmeme gerek kalmadı.bu arada kaynamıs sogan suyunu eskıden cocuk dusurmek ıcın kullanırlarmıs kullanan varsa dıkkat edın kızlar ınsallah rabbım hepınızın gonlunun muradını verır.bide en onemlısı kafaya takmayın bende cok takmıstım en sonunda olursa olur olmazsa olmaz dedım ve oldu ınsallah sorun cıkmaz zor bılıyorum ama sızde deneyın bazı seyler psıkolojık kendınıze ıyı bakın opuyorum hepınızı

amin canım darısıda bize inşallhata su maydonoz suyunu adetten hemen sonramı öncemi yapmalıyız bide kaç gün yapmalıyızzz

walla ben dün aksam geldim evime ve hemen sizi actım buraya geldim canım burnumda tüttünüz beee bu ay müjde vermek çok istedim lakin dün adet oldummmm :çok üzgünüm: hayırlısı diyoz baska bişi diyemiyozz:1rolleyes:

h.g canım ozlettın bayagı kendını
bende guzel haberler verecektım ama kısmet olmadı bende dun hastalandım
neyse canım artık bıdahakınee dıye dıye nezamana our bılmem hayırlısı kaydirigubbakcemile3

ama soğan suyundan hamile kalanlar olmş acaba nekadar doğru bilgisi olan varmı bende kulanmştm soğan suyu

canım ben sadece eskıden kadınların bebeklerını dusurmek ıcın kullandıklarını bılıyorum bence kullanmadan once ıyıce arastırıın inşallah hıcbırseye gereksınım duymadan hamıs olursunuz

h.g canım ozlettın bayagı kendını
bende guzel haberler verecektım ama kısmet olmadı bende dun hastalandım
neyse canım artık bıdahakınee dıye dıye nezamana our bılmem hayırlısı kaydirigubbakcemile3

bizim cerkeskızı maydonoz kürü yapmış bana ankarada polis arkadsımda demişti lojmanda yapan var sende yap melike diye salak gibi dinlemedimmmm ama simdi yapıcam inşallah sende gel beraber yapalım walla bende dün oldum işte bide benim adetim ilk günü çok agrılı oluyo beliki ondanda oluyodurrrreyvahedigeldismile

sogan suyundan kuzenımın esı hamıle kaldı evet kanıtlanmıs bıse ama
ben o sagan suyunu ıcemedım o nasıl ıcılır yaaa kafamçokkarıştı

walla bende duyunca bi hoş oluyom sogandan tiksinicem diye korkuyom denicemde acaba onu ne zanman yapmalıyız adetten kaç gün sonraaaa

Back
X