- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.921
melikeciğimm kankim hoşgeldinolumunekankayizsmile hastanız nasıl oldu bitanem umarım iyidir.özledim kız seni.hasta olmussun ama üzülme yaa.buay senin çok stresli geçti zaten takma kafaya canım yaa.birdahaki ay olur inş.ben şu 2gündür çok kötüydüm ama biraz daha iyim canım yaa.perşembe muayne oldum alttan tekrar.doktorumda bana yumurta yok dedi.p.tesi tekrar muayne ol gel sonra tedaviye başlayacagız dedi.ben özel hastaneye gidiyorum ve bana biraz pajalıya patladı bu hastane.doktorum iyi diyeee gittim güyaa.aslında herkes çok iyi diyor ama anlamadım yaa.uzak yererden bile gelen var bu doktora.gerçi doktorda çok kalabalık sankı hastanede başka kadın dogum uzmanı yok gibi herkes ona gidiyor.tamamda kalabalık olması çok hasta muayne edıyor olması oınun ilgisiz davranması gerektirmezki.sinirlerinm çok bozuldu soramadım bileeyumurta nasıl olmayackmı niye yok nasıl olcak diyee.sinirlerim çok bozukdu perşembe hastanede oturdum agldım sinirden.anlayacagın benim yumurtam yokmus.bir kace topiğe yazmıstım kimi sen menopoza girmişsisn tüp bebekden başka şansın yok hemen tüp bebek tedavise başla deyip sonra tabii doktorun karar verir ama bence vakıt kaybetme kımi çocugun olmazfalan filan iştee herkes bişey dedi.bi arkadasda sagolsun beni bıraz rahataltıı.sag ve sol yumurtalıklarımızda binlerce yumurta varmıss.bu yumurtalar hastalıklardan sonra olusup rahme düşermiş ve birleşmeyle ve spremlerin kalıtesıyle çocuk olurmus.fatak ben pko hastası oldugum için bu olasılık biraz düşük çünkü benim yumurtalıklarım tembel oldugu için yumurta olusmuyor olabılırmıs.bnununda çaresei klomen ve benzeri tarza haplarla olabiliyormus.ve ilaçları kullanıp yumurtaar gelşirtirildikten sobrda iğneyle rahimde tutulması ve oluşması saglanıyormus böyle bişeyler dedi bi arkadaş.birazda olsa rahatladım canım.p.tesi tekrar gitcem doktoraa bu seferde ilgisiz alakasız davranırsa değiştiricem doktorumu.şuan hstane araştırıyorum zetn bakalım hayırlısı canım.benim sorunumda buu bakalım hayırlısı artık allah büyüktür yaa gün doğmadan neler doğar dimi.ümidi kesmemek lazım.bugun daha iyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum canım .
gerçekten uzuldum cnm sıkma canını
madem dr ılgılenmedı ondam baska doktormu yok bosbosuna gıtme oraya bence yınede sen bılırsın
buarada baskalarına da takma kafayı burda herkesın amacı aynı neden oyle demısler bılmem ama zaten bu sıteye moral olsundıye gırmıyomuyuz olumsuz olsada herkes kendı fıkrını soyluyo ama sen takma kafana yınede
bende pko hastasıyım ve hala doktor kontrolıne gıtmedım neyse uzme kendını sen herşeyın hayırlısı
inşallah bıgun hepımıızın bebişleri olurr :Saruboceq: