- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.961
Kiz melike hos geldin seni topikte görmek ne güzel. Adet olmaana üzüldüm. Ben hanüz olmadim ama hic ümidim yok. Neyse hakkimizdan hayirlisi canim. bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar size yardımım dokunabılırmı bılmıyorum ama ben faydasını gordugum ıcın sızlerle paylasmak ıstedım adetlerım duzenlıydı fakat akıntım coktu sanırım iltihapta vardı maydanozu kaynatıp buharına oturdum bende ıse yaradı sımdı hamısım ınsallah darısı sızlerınde basına bırde ben 1ay once doktora gıtmıstım smear testı yaptı hamıle kalmak ıstegımı 4aylık evlı oldugumu stres yapmamak için sorun olup olmadıgını ogrenmek ıstedıgımı soyledım smear testimin sonucu temız cıktı hamılelık ıcınde adetımın 3.gunu gıtmemı soyledı nedenını anlamadım ama gıtmeme gerek kalmadı.bu arada kaynamıs sogan suyunu eskıden cocuk dusurmek ıcın kullanırlarmıs kullanan varsa dıkkat edın kızlar ınsallah rabbım hepınızın gonlunun muradını verır.bide en onemlısı kafaya takmayın bende cok takmıstım en sonunda olursa olur olmazsa olmaz dedım ve oldu ınsallah sorun cıkmaz zor bılıyorum ama sızde deneyın bazı seyler psıkolojık kendınıze ıyı bakın opuyorum hepınızı
Ayyyyyy ne güzel yaaa gözün aydin. INSALLAH bir gün bizde böyle müjdeli hebrleri sizlerle paylasiriz.canim ALLAH tamamina erdirsinn bize DUA etmeyi unutmayinn. opuyorumnanaktan
kızlar günaydınlar ben bugün yokum zati sizinde koçişler yanınızda söze gidiorum cok sevdiğim kardeşim hatta kardeşimdende öte canımın sözüne gidiorum biraz oynuyayım kurtlarımı dökeyim gelirim :teytey:kızlart arkadaşımın mutlu olması için doğa edin
aslında canım sorunyok allaha şükür benim canım sıkkın ondan acısı cıkıyo cok şükür koçiş öle değil off ya canım cok sıkılıyo yarında evde olmıcam koçiş yanlız kalacak evde anlıcan sevgililer günü ayrıyız benin cok yakın arkadaşımın sözü var onun yanında olmam lazım boşver sıkmıyayım senide![]()
Kiz melike hos geldin seni topikte görmek ne güzel. Adet olmaana üzüldüm. Ben hanüz olmadim ama hic ümidim yok. Neyse hakkimizdan hayirlisi canim. bilmiyorumkismile
Tabiki, melike icin demiyorum herifin koynundan cik,Cünkü melikenin dokunulmazligi var. ayyyyy yazik kocisine kürlerde yediremiyicek, herifi kudurtamiyicak. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
ne oldu kısssss ne yazmıssın anlamadımmmmm
Kiz adetlisin ya onun icin diyorum dokunulmazligin var.Herifin koynuna girmezsin diye düsündüm. Günah oldugu icin. Yakinda bende senin gibi dokunulmazligim olucak. Adet belirtilerim basladi malesef. Hakkimizdan hayirlisi. Elbet bir gün bizde bebislerimizi kucagimiza alicagiz. INSALLAH eyvahedigeldismile
kızlar mrb adet oldum ya ama cok erken ya 10 gün varya daha önce böle olmadı off ya bu ayda tüp bebek tedavisi kaldı heralde ya kızlar tedavi için adetin kacıncı günü gitmek şart offya kafam coooookkkkkkkkkkk karışık :bbo:
Canim hakkindan hayirlisi olsun. benim bildigime göre adetin 3 günü basliyor .
off ya canım cok sıkıldı evet canım hakkımda hayırlı olsun sen nasılsın canım günün nasıl gecti