- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.421
kankiii bugün çok dua edelim tamammıııııııkaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kankiii bugün çok dua edelim tamammıııııııkaydirigubbakcemile5
tamam canım hepimiz için dua edelim inş.dualrımız kabul olur canımm.
iyiyim canım hastalıgımı bekliyorumm.dünn karnım çokk şişti miğdemde bulanıyorduu.
kendime idrar testi yaptım negatif çıkcagını biliyordum ama yinede yaptım sonuc tabıkıde negatiff. :roflol:kendime çok güldüm ama sonra çok üzüldüm canım yaa mafoldumben
acaba 2 çizgiyi görcekmiyim diyee.ama görcem inş.allahın izniylee.
bu arada arısütü polen sayfasını okudum birazz.güzeelll
evet canım bende buldum getirdim inşallah arkadslara bi faydası dokunur yaa kankiii üzülme yaaa inanki hepimizin ortak noktası bu degilmi hepimizin tek dilegi bu degilmi sankii olucak inşallah öle düşün sende benimde dün moralim cok bozuktu allahtan öle hayırlı bi eş vermişki rabbim bana şükürler olsun öle ilgilendikii o yüzden onu dahada cok seviyorum Şeniz olucak kankii olucak içime doguyo ikimizde hamiş olucaz allahımın izniyle bol bol dua edelim annemde rahatsızmış bugünde ona kafa yordum annemde hep der kızım dua et yeri göğü tutan duadır diyee canım arkadsım benimmolumunekankayizsmile![]()
bunlarda eceyle ecrinnopuyorumnanaktan
bu mubarek günün hatırına canaı hakkım dualarımızı abul eder inşallah. tüm bebiş isteyenlerin bebişini kcağına almayı nasip eylesin. bu duyguyu herkese yaşamayı nasip eylesin.
bu mubarek günün hatırına canaı hakkım dualarımızı abul eder inşallah. tüm bebiş isteyenlerin bebişini kcağına almayı nasip eylesin. bu duyguyu herkese yaşamayı nasip eylesin.
kankii nerdesin ben namazımı kılıp geliyom tamammı görüşürüz gelinceee
geldim canım allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin arkadaşım..deyenince yazarsın..duaların kabul olsun inşallah..hepimizin..amin.tamam canım denicem senin içinnnnn şimdi orucum acayımda aksam bi yapayım yazarım sana gülümmmkaydirigubbakcemile5
sen de Nilüfer tarafındasın yani..ama anladıiniğım kadar ile Bursa'yı pek sevmemişsin..aslında Bursa güzel şehirdir..ben burda doğdum büyüdüm belki ondan..senin ne kadar da olsa memleketinin yerini tutmaz tabi..inşallah ısınırsın Bursa'ya..kime gidiyorsun dr? ve kaç yaşındasın?sezen10ben aslen balıkesrliyim bursada ertuğrulkentte oturuyorum
Allah kabul etsin arkadaşım..deyenince yazarsın..duaların kabul olsun inşallah..hepimizin..amin.
slm kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
tşk ederim çok şükür sizler nasılsınız.internette araştırırken buldum sizi anne olmak istiyorum derken sizi buldum :)