• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm melike slm umutlu birben adetliyimya çok sancım var kıvranıyorum ondan pek giremedim bugün üçüncü gün ama delirtti bu ağrı beni

Gecmis olsun canim. Kaynar suyun icine önce yarim limonu at. 5 dakika kaynasin sonrada naneyi kat bir tasim kaynasin. Varsa icine cok azda kekik kat cok iyi gelicektir canim. Birde kendini cok sicak tut. ALLAH sifa versin. Benim kardesim senin gibi olurdu cook üzülürdüm. :çok üzgünüm:

hoşmu geldin demek lazım bilmiyorum kismile
hayırlısı olsun bakalım bacım tşk ederim sen nasılsın

sagol canım nedenir bende bilmiyorum çok üzgünüm sanırım burnum kopucak aglamaktan artık tükendi gözyaslarım bugun iyice düşük yaptım okadar kötüyümki
melegim beni bırakıp gitti...

sagol canım nedenir bende bilmiyorum çok üzgünüm sanırım burnum kopucak aglamaktan artık tükendi gözyaslarım bugun iyice düşük yaptım okadar kötüyümki
melegim beni bırakıp gitti...

çok üzüldüm canım güçlü olmalısın yaş kaç,bizde hiç tutmadı ve benim yaşım 29 zamanım daralıyor :(

çok üzüldüm canım güçlü olmalısın yaş kaç,bizde hiç tutmadı ve benim yaşım 29 zamanım daralıyor :(

22 canım benim yasmak için(saglıki anlamda) melegime çok ihtiyacım vardı senin yas zamanın kısıtlı benimde belki ömrüm kısalıyor...ne oldugunu anlayabilmeleri için dogum yapmalıyım melegim tam gelmişken beni terk etti...

hayırlısını dilemek düşüyor bizede ne yapalım şu mübarek günün yüzü hürmetine bol bol dua edeceğiz birbirimize yüce rabbim seni saglıklı ve hayırlı bir bebekle sevindirsin

22 canım benim yasmak için(saglıki anlamda) melegime çok ihtiyacım vardı senin yas zamanın kısıtlı benimde belki ömrüm kısalıyor...ne oldugunu anlayabilmeleri için dogum yapmalıyım melegim tam gelmişken beni terk etti...

:( canım çok üzüldüm inann söyleyecek söz bulamadım ama sen içini ferah tut tutki melegin sana bir daha tutunsun

kötüyüm çok kötüyüm neden bizde diğerleri gibi hoop diyince olmuyor...ben anlamıyorum...topiginb hemsireleri bunada varmı bir tavsiyeniz???senağlama

üzülme canım yaaa bende iki gündür çok kötüydüm ama simdi iyi sayılırım sende arı polenine basla yada kürlere

üzülme canım böle üzülme iyi düşün ki iyi sonuclar alasınnn tatlımm:lepi:

Back
X