- 16 Kasım 2014
- 13
- 12
- 8
- Konu Sahibi LaraSu3580
-
Merhaba,Hayırlısı olsun canım şimdiden, dediklerimi uygula ve olumsuz düşünenleri dinleme keyfine bak.
Benim baska sorunum daha var, bilginiz varsa yardimci olur musunuz? Kimse yardimci olmuyor forum daSoğan kürü her kadın için çok faydalı. 14 gun uygulayın. Korkmayın ben 11 gün sadece akşamları uyguladım.
Ben de hayatımda 1 defa yaşadım adet öncesi lekelenmeyi. Hamilelik testi yaptım ama negatifti. 2-3 gün sonra da adet oldum zaten normal zamanında. 2 ay sonra hamile kaldım. Bazen olabiliyor böyle.Benim baska sorunum daha var, bilginiz varsa yardimci olur musunuz? Kimse yardimci olmuyor forum da
Pembe lekelerim var, adetimede 6 gun var. konuda actim hatta
Her ay kendi kendimize psikolojik hamile moduna sokuyoruz resmenBen de hayatımda 1 defa yaşadım adet öncesi lekelenmeyi. Hamilelik testi yaptım ama negatifti. 2-3 gün sonra da adet oldum zaten normal zamanında. 2 ay sonra hamile kaldım. Bazen olabiliyor böyle.
Her ay kendi kendimize psikolojik hamile moduna sokuyoruz resmen( kasiklarimda agrilarim gecmedi hala. Adetten bu kadar once agrimazdi hic
Havalar soğuduğu için üşütmüş de olabilirsin. Benim adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu, ama bir türlü olmadım. Olması gereken günden 3 gün sonra betahcg 1274 çıkmıştı. Adet öncesi baktırsam 300- 400lerde çıkacakmış demek ki.
inşallah gönlündeki gibi olur canım ya. Ben yenidoğan hemşiresi olan ablama sormuştum kahverengi leke gördüğümde. gebesindir ondan dedi. ama değildim. yani olabilir deMasallahdarisi bize insallah
Bende bat a bi kac gun kala dayanamayip test yaptirirm gibi :)
Ayni gunu bekliyoruz desene :)Ah bu lekelenmeler bende de bugün oldu adete 6 gün olmasına rağmen
Ayni gunu bekliyoruz desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?