gebe kalmadan önceki adet döngüsü bebeğin doğum tarihini değiştirir mi?

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
gebe kalmadan önceki adet döngüsü bebeğin doğum tarihini değiştirir mi?..evet arkadaşlar telefonuma bir program indirdim gebelikle alakalı.adet günüm 28 gün seçersem 2 mayıs 24 gün seçersem 28 nisan çıkıyor bebeğin beklenen doğum tarihi..böyle birşey varmı gerçekten de merak ettim .etkilermi adet döngüsü?:KK64:

bebeğin doğum tarihi anne karnındaki gelişimle alakalı olarak değişiyor diye biliyorum.:emir_bebek:
ultrasyon kağıdındaki de her kontrolde ileri geri günler veriyor.:KK55:
ben bir yıllık adet günlerimi yazıp gitmiştim bebek düşündüğümde doktora düzensiz sayılmaz düzenli bile geldi demişti, üç beş günlük ileri geri adet tarihini düzensiz saymıyorlar sanırım.

bebeğin doğum tarihi anne karnındaki gelişimle alakalı olarak değişiyor diye biliyorum.:emir_bebek:
ultrasyon kağıdındaki de her kontrolde ileri geri günler veriyor.:KK55:
ben bir yıllık adet günlerimi yazıp gitmiştim bebek düşündüğümde doktora düzensiz sayılmaz düzenli bile geldi demişti, üç beş günlük ileri geri adet tarihini düzensiz saymıyorlar sanırım.

teşekkürler cevabın için rukrukiye...fazla hesap kitap yapınca insan şaşırıyor ve sabırsılanıyor yaa.en iyisi zamana bırakmak grek sanırım :)

X