gebe kalmak için kurler

nameemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
89
4
32
Kızlar gebe kalmak için kurler nelerdir bu sitede en çok incir kuru duydum detayını bilmiyorum bilen varsa soğan kurunu kullanıyorum

Aci elma yağı var aktarlarda, onu alıyorsun bir pamukla tampon yapıyorsun. Eğer intihapın varsa hepsini söküp alıyor. Ben öyle yapmıştım ama önce doktor tabi. İncir kürüde nette yazıyor ve google amca bu konuda size yardım edecektir. Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.

Öyle şeylere inanmayın, doktora gidip kontrolünüzü olun yeterli. Çok kafaya takmayınca ve umursamayınca oluyor genelde,çevremde gördüğüm kadarıyla.

Bu konular hakkinda gebelik bolumundekilere de danisabilirsin. Orada da aktif topikler var. Oncelikle doktora gittin m, bir sorun mu var? Neden dogrudan kur dusundun? Merak ettim..

Amin inşallah temiz çıktım bu ay bu kezde şeker yukselmiş 3 ay sonraya gün verdiler şekerden 2.5 senedir bıktım hastanelerden her ay bir son kisi biter tupler tıkanır tupler açılır rahım duvarı kalınlaşır o biter adet bozulur sorun bitmiyor neden direk aşılama yapmazlar olsaydı doğal yolla 3 senedir olurdu

Aşılama yapsalar da onlarda kurtursa bende bıktım her ay gidip gelmekten Ankara da direk aşılama yapacak hastahane yok mu

Amin inşallah temiz çıktım bu ay bu kezde şeker yukselmiş 3 ay sonraya gün verdiler şekerden 2.5 senedir bıktım hastanelerden her ay bir son kisi biter tupler tıkanır tupler açılır rahım duvarı kalınlaşır o biter adet bozulur sorun bitmiyor neden direk aşılama yapmazlar olsaydı doğal yolla 3 senedir olurdu

Anladim cnm baya sıkıntılı bir surec gecirmissin. Umarim hersey gonlune gore olur. Kurlerinde hazirlanma sekli var bildigim kadariyla. Saracoglunun kendi sitesinde varmis ordan bak istersen bir de. Hakkibda hayirlisi olsun

Amin inşallah eşimde bende doğal yoldan umudu kestim eşim sigarayı bırakmıştı geri başladı bozuk tahlil veriyim diye bozuk olunca doğal yolu imkansız gorsunler aşılama yapsınlar diyor birde ikiz oluyormuş olursada 2. Çocuğuda aynı eziyeti çekmiyelim diyor

Yani tam olarak sorun sizdemi?
Belkide eşinizdedir.
Bizde sorun eşimde çıkmış idi.Eşime keçi boynuzu kürünü uyguladım.Tabi doktorun verdiği ilaçlarda vardı.
İbrahim saraçoğlunun kürleri var.Sanırım soğan küründen sonra incir kürü yapılıyordu.
Tabiki en önemlisi DUA.
Allah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin.

Arkadaslar esimin sperm sayisi ve canli ileri hareketli spermleri cok azdi. Keciboynuzu kuru yaptik degerler 2 ayda 3 katina cikti. Doktor bile inanamadi. Yalniz hala hamile kalamadim sanirim baska bir sebep var. Gerci doktor hic bir sebep bulamiyor ama neyse.

Eşimde sorun yokmuş şekil bozukluğu vardı sigarayı bırakınca şekil vozukluğuda düzeldi sayısıda ileriye hareketi de düzeldi sonucunda normospermi yazıyordu

Kızlar gebe kalmak için kurler nelerdir bu sitede en çok incir kuru duydum detayını bilmiyorum bilen varsa soğan kurunu kullanıyorum
Cnm sorun ne ona göre Kür başlamalısın sorun sperm mi yumurta mi düzensizlik mi yumurtlayama mı?ya da sebepsiz infertilite mi

Rahim duvarında kalınlaşma vardı düzeldi adet duzensizliğim var
O zaman adaçayı hayıt kürü dene en az 3-6 ay etkisini kesin görürsün sabah bir bardak kaynar suya bir tıtam adaçayı ağzı Kabalı 3-5 dk demle iç akşam da hayıt tohumu kaynar suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu biraz ez içine kat ağzı kapalı 15 dk demle süz regl 2-12 arası cnm:KK66:

X