Gebe Kalmak için neler yapmalıyım?

AAssYA

Bugün Allah rızası için ne yaptın ?
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
168
102
Arkadaşlar merhaba bende 3 ay önce 2 ay boyunca adet düzensizliği oldu 40 günde bir adet oldum.Yıllardır böyle birşey görmemiştim sonrasında soğan kürü uyguladım ve 3aydır düzenli gidiyor..bi kaç gün sonra yine adet dönemim ve ben her adet dönemi öncesi stresi giriyorum acaba başa sarıcakmı diye..Sizlere sormak istediğim şey devamlı olarak desteklemek istiyorum emin olmak adet düzenimden .Bunun için sağlığım içinde yapabilicem başka takviyeler varmı? Sağlığım için hergün limonmu su içiyorum 1 bardak..
hayıt tohumunu içemedim..sürekli hayatıma alabiliceğim ve hormonlarıma ,üreme organlarıma , cinsel istek arttırıcı vs önerilerinizi yazarmısınız? benim gibi birsürü kişi de faydalanmak isticektir kk sayfasında eminim.. teşekkürederim...

bunun için dr a görünmen gerekiyor sana hormon testi falan yapar sonra sonuçlarına göre ilaç tedavisi uygular

Merhaba,

Benimde senelerdir çocuk olmadı.

Almanya’da bir doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra muayene etti.

çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.

X