Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Döngümün 11 günü beyaz akıntım var adet sonram suan sizce beyaz akıntım var çamaşırım ıslak beyaz sulu yapışkan iki gündür midem bulanıyor ama sabah degıl gün aşırı hamile olabilir miyim
Döngümün 11 günü beyaz akıntım var adet sonram suan sizce beyaz akıntım var çamaşırım ıslak beyaz sulu yapışkan iki gündür midem bulanıyor ama sabah degıl gün aşırı hamile olabilir miyim
Olabilir benimde hamile olduğumu öğrenmeden önce yumurtlamam bittiği halde adetime kadar yoğun beyaz akıntım vardı. Mide bulantısı bir belirti değil genelde 6 7. Haftadan sonra ortaya çıkıyor o tarz şeyler. Şuan yaşayabileceğiniz belirtiler akıntı adet olacak gibi kasık bel ağrısı ve belki yorgunluk uyku hali olabilir. Gecikmenizde test yapın gönlünüzce olsun