Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 14 gun sonra canım kanda baktırırsan evde yapılan testlerde 3 4 gun daha beklemen gerekebılırMerhaba arkadaşlar
Yumurtlamadan tahmini ne kadar sonra gebelik anlaşılır?
onlar ya dayanamayan yada tesadufen kanda ogrenenlerdır canım bırazda vucudun beta hcg hormonunu salgılamasıyla alakalı hızlı salgılanırsa erken ogrenırsın kanda yuksek sevıyeye ulastıgında ıdrarla atılmaya baslar o zamanda evdekı ucuz testlerle ogrenebılırsınBat a 5 gün var canım. Hayret ediyorum sitede okudukça, sekiz gün önceden ögrenenler oluyor:)
Bende heycendan ve meraktan bayılcam bata 3 gün var bekliyorum heyecanla
Ya gecen aylarda bisrü belirtim vardı hepsi psikolojikmiş bu ay yok sanki pek bi belirti hissetmiyorum Allaha havale ettim kendimi inşallah hamileyimdirBelirtin var mi canim
canım ben bata 4 gün kala öylesine test yapmıştım baya silik bi çizgi çıkmıştı. sonra iki gün kala yaptım daha da koyulaşmıştı. sonra dijital test yaptım bat günü, onda da pozitifi gördüm hatta yaklaşık 2-3 hafta önce döllendiğini dolayısıyla yaklaşık 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. yani ilk silik çizgiye göre hesaplarsam yumurtlamadan 11 gün sonra belli olmuştu bendeBat a 5 gün var canım. Hayret ediyorum sitede okudukça, sekiz gün önceden ögrenenler oluyor:)
Benim de bata 5 gün var, iki gündür çamur gibi akıntı geliyor ara ara. yerleşme kanaması mı emin olamadım. bekleyip göreceğiz 5 gün sonunda bakalım :)Bat a 5 gün var canım. Hayret ediyorum sitede okudukça, sekiz gün önceden ögrenenler oluyor:)
canım ben bata 4 gün kala öylesine test yapmıştım baya silik bi çizgi çıkmıştı. sonra iki gün kala yaptım daha da koyulaşmıştı. sonra dijital test yaptım bat günü, onda da pozitifi gördüm hatta yaklaşık 2-3 hafta önce döllendiğini dolayısıyla yaklaşık 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. yani ilk silik çizgiye göre hesaplarsam yumurtlamadan 11 gün sonra belli olmuştu bende
Benim de bata 5 gün var, iki gündür çamur gibi akıntı geliyor ara ara. yerleşme kanaması mı emin olamadım. bekleyip göreceğiz 5 gün sonunda bakalım :)
sağol canım gerçi erken öğrenmenin de kendine göre dezavantajları varmış şimdi anlıyorum yarın randevum var inşallah keseyi görcez sonra kalp atışı için beklicez bakalım. inşallah sen de hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırsınNasip etmis rabbim sana. Ne kadar güzel canim. Kucagina da alirsin inşallah. Darisi bize:)
sağol canım gerçi erken öğrenmenin de kendine göre dezavantajları varmış şimdi anlıyorum yarın randevum var inşallah keseyi görcez sonra kalp atışı için beklicez bakalım. inşallah sen de hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırsın