- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
- Konu Sahibi yeni minnak
Gebeliğe hazırlıkta ek takviye gıdalar kullanıyormusunuz ? Yaş bat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde folik asit kullanıyorlar hiç bir sıkıntı yoksa 3 ay içinde hamile kaliyorlarGebeliğe hazırlıkta ek takviye gıdalar kullanıyormusunuz ? Yaş bat
Genelde folik asit kullanıyorlar hiç bir sıkıntı yoksa 3 ay
Banada birisi önerdi daha yeni c life diye bi.macun ilk ay ikinci ay hamile kalan çok var arastir istersenÖyle tabi de macun tarzı gıdalar vs
Anladım teşekkür ederimBanada birisi önerdi daha yeni c life diye bi.macun ilk ay ikinci ay hamile kalan çok var arastir istersen
Ben Clife macunla hamile kaldım pko vardı tedaviyle olmadı macunla çok şükür olduÖyle tabi de macun tarzı gıdalar vs
Ne kadar kullandın bu macunu ben bu ay aşılama olacağım bu ayda olmazsa bırakacağım tedaviyi ve bu macunu kullanacağımBen Clife macunla hamile kaldım pko vardı tedaviyle olmadı macunla çok şükür oldu
2 ay kullandım. Adetle başlayıp yumurtlama görene kadar yiyorsun inşallah aşılaman tutarda buna gerek kalmazNe kadar kullandın bu macunu ben bu ay aşılama olacağım bu ayda olmazsa bırakacağım tedaviyi ve bu macunu kullanacağım
Teşekkür ederim umarım bu sefer olur daha fazla yorulmadan2 ay kullandım. Adetle başlayıp yumurtlama görene kadar yiyorsun inşallah aşılaman tutarda buna gerek kalmaz![]()
Inşallah Rabbim büyüktür sağlıkla gelsinTeşekkür ederim umarım bu sefer olur daha fazla yorulmadan