Gebeliğin ilk ayında genital lazer zararlı mı ?

zillican

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
52
1
96
bayanlar, sanırım 16 günlük hamileyim. kan testinde öyle çıktı. 10 gün sonra daha net olurmuş.. yaklaşık 2 yıldır genital bölgeme lazer epilasyon yaptırıyorum. 2 gün önce hamile olduğumu bilmiyordum ve seansa girdim. acaba zararı olmuşmudur?? böyle bir olay yaşayan varmı acaba??

bundan sonra yaptırmazsın ara vereceksin ,çok fazla zararı olacağını sanmıorum daha çok yeni içini ferah tut.

sağol canım inşallah bişey olmamıştır...internetten net bir bilgiyede ulaşmadım..yaptırdığım merkezde bişey olmaz dediler ama..benzer bir olay yaşayan varsa lütfen yazsın..

çok merak ediyorum...yokmu benzer bişey yaşayan???

bende lazere gidiyordum hamileliğini öğrendiğin anda lazeri kesmen gerektiğini söylediler yapan bayan doktordu oda aynı şeyi söylemişti bişey olduğunu sanmıyorum ama doktoruna mutlaka bilgi ver ...

ben yaşayan biri olarak yazmıştım zaten,hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren genitale yaptırmadım ama diğer bölgelere yaptırdım,doktorum izin verdi merak etme yani

teşekkürler yorumun için..demek istediğim şuydu..sende hamile olduğunu bilmeden seansa girdinmi_? çünkü benim için sürpriz bir gebelik oldu...bilmeden 4. hafta seansa girdim..korkum ondan..inşallah birşey olmamıştır....

Ben de bebek istiyorum ve bu yüzden iki doktorla konuştum,lazere gidiyorum şimdiden bırakayım mı diye.Bu görüştüğüm doktorlardan biri üniversitede doçent.O bana şimdi bırakma hamile kaldığında bırakırsın,lazerin bebeğe zararı olduğu kanıtlanmadı dedi.Diğer doktorumda lazere git hamile kaldığında bırakırsın, doğumdan sonra da devam edersin dedi.Ben önlem olarak lazeri hemen bırakmayı düşünüyordum.Bir arkadaşım 1,5 aylıkken hamile kaldığını öğrenmişti,lazere gidiyordu o dönem.Çok şükür çok sağlıklı bir bebeği oldu.Hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

inşallah..teşekkürler bilgileriniz için..

hamile olduğunu bilmediğin dönemde gittiysen kesinlikle bişey olmaz doktorun sitesinde okudum özellikle süpriz hamilelikte anneler ben buay şu ilacı içmiştim alkol almıştım çok sigaralı ortamlarda bulunmuştum vs. diye endişeleniyor ama sana bebek adet gecikmesi sinyalini verdikten sonra ve gebeliğin kesinlikleştikten sonra yaptıkların önemli ondan öncesini doğa zaten inanılmaz bir şekilde koruyor diyor endişe etme bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah :90:

sağol papatya içimi rahatlattın..hangi doktorun sitesi?

sağol canım..şimdi bakcam siteye...

Canım hamileligin hayirli olsun. Bir arkadasima doktor ilk ayda ya hep ya hic kurali vardir demisti. Yani birsey dokunduysa zaten dusuk oluyor, doga kanunlari bu konuda cok kati. Tabii her dusugun nedeni boyle dis etkenler degil ama bir hap ictiniz, rontgen cektirdiniz veya baska bisey oldu eger 4. haftadan sonra kaldiysa o bebek etkilenmemis demekmis. Etkilense zaten elenirmis. Cok sert bir kural ama senin durumunda icini ferahlatmali. Bebegin seninle ve endiselenip bosuna uzulme. Tekrar hayirli olsun.

sağol nevetna...sevindim valla..sizlerden gelen yorumlar baya bi içimi rahatlattı...

konunun üzerinden çok geçmiş ama bir şey oldu mu merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…