- 25 Mayıs 2015
- 7
- 3
- 38
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim gibi şikayeti olan varmı merak ediyorum.Şuanda 17 haftalık hamileyim hamileligimin 7-8. haftasında karnım cok fazla şişti sanki 6 aylık hamile gibi görünmeye başladım daha 2. ayda.
Çok sükür bulantı yada kusma problemim olmadı hiç ama
Yedigim herşey içtigim su bile gaz yapar durumda sürekli geğirmek gibi bi sorunum var artık aç kende tokkende durum böyle bagırsak faliyetim durmus durumda neredeyse 3-4 günde bir tuvaleti ancak kullanıyorum doktoruma söyledim düzelir dedi 10 aydır pek bişey düzelmedi.
Şuana kadar sadece 1,5 kilo aldım
Bu aydan sonra karnım bebek yüzünden de büyümeye başlıycak nasıl olacak bilmiyorum.
Benim gibi problem yaşayan varmı yada bu problemlere faydası dokunacak cözümü olan
Çok sükür bulantı yada kusma problemim olmadı hiç ama
Yedigim herşey içtigim su bile gaz yapar durumda sürekli geğirmek gibi bi sorunum var artık aç kende tokkende durum böyle bagırsak faliyetim durmus durumda neredeyse 3-4 günde bir tuvaleti ancak kullanıyorum doktoruma söyledim düzelir dedi 10 aydır pek bişey düzelmedi.
Şuana kadar sadece 1,5 kilo aldım
Bu aydan sonra karnım bebek yüzünden de büyümeye başlıycak nasıl olacak bilmiyorum.
Benim gibi problem yaşayan varmı yada bu problemlere faydası dokunacak cözümü olan