Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar daha adetime 4 gün var Beta hcg 26.13 çıktı yani gebelik başlangıcım var fakat dünden beri sağ tarafımda her adım attığımda ağrı var. Bu normal mi korkuyorum çünkü. Iki kaybım var daha önceden
benim 17.haftam hala ağrılarım var ağrı illa ki kötü bir olayın göstergesi değil ama yine de dikkatli olmak lazım hemen bir doktora görünmekte fayda var hayırlı olsun :)
benim 17.haftam hala ağrılarım var ağrı illa ki kötü bir olayın göstergesi değil ama yine de dikkatli olmak lazım hemen bir doktora görünmekte fayda var hayırlı olsun :)
Sağol canım ya Rabbim senin de yavrunu bağışlasın. Doktora gittim rapor verdi hemen. Adetim bu cuma diğer hafta cuma keseyi görürsek heyet raporu vereceğim dedi. Daha önce iki kaybım var o Yüzden riskli bu hamileliğim. Dinlenmek istiyorum sürekli.
kızlar daha adetime 4 gün var Beta hcg 26.13 çıktı yani gebelik başlangıcım var fakat dünden beri sağ tarafımda her adım attığımda ağrı var. Bu normal mi korkuyorum çünkü. Iki kaybım var daha önceden
Canım öncelikle hayırlı olsun Bebeğin. Canım senin değerin çok güzel çıkmış şimdi rahim büyüyor ya ondan ağrıyor sakın stres yapma ve çok yorma kendini :)
Benimde inanılmaz boyutta adet sancilarimında üstünde sancilarim var. Düşük riski m olduğunu söyledi doktorum. Sürekli yatıyorum. Sağım a soluma döndüğümde bile zorlanıyorum. Doktor normal dedi. Ancak çok korkuyorum inşallah sağlıkla bebislerimiz bizle birlikte olurlar