Gebeliğinde sorun yaşayanlar/sorunlu bulunan gebelikler/sonlandırılması istenen gebelikler

nurgulkurtcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
1.045
538
34
Mrb ben 13+6 haftalik gebeyim. 11. haftamda bebegimde kistik higroma saptandi. 12. Haftamda CVS yaptirdim suan sonucumu bekliyorum. Doktorlar gebeligi sonlandirmami istiyor. Başına buna benzer bisey gelen var mi nolur yardim edin bi akıl verin :KK43:

Cok uzuldum arkadasim senin adina, ben ayni sikintiyi yasamiyorum ama benim de farkli bir durumum var. Sadece sana destek icin yazmak istedim. Allah yardimcin olsun sabir ve guc kuvet versin. Insallah hersey yoluna girer. Unutmayalim ki her sey allahtan.metanetli olmamiz lazim. Biz dayanikli ve guclu olalim ki yavrularizda oyle olsun...

Cok uzuldum arkadasim senin adina, ben ayni sikintiyi yasamiyorum ama benim de farkli bir durumum var. Sadece sana destek icin yazmak istedim. Allah yardimcin olsun sabir ve guc kuvet versin. Insallah hersey yoluna girer. Unutmayalim ki her sey allahtan.metanetli olmamiz lazim. Biz dayanikli ve guclu olalim ki yavrularizda oyle olsun...

Amin insaAllah..Cok tesekkur ederim rabbim sizinde yardimciniz olsun :KK43:

X