Gebeligini yeni ogrenenler ;)

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.889
7.079
Ben gebeligimi yeni ogrendim su an sat a gore 4 haftaligim adet olmam gereken gun hcg degerim 102 cikti, referans araligi 0-5 arasi yaziyodu tahlil kagidinda...
Pek bi belirtim yok pztesi jinekologa gidecegim su an sadece aile hekimime kaydimi yaptirdim, gerekli bilgilendirmeleri yaptilar.
Heyecan icindeyim ne olacak ne bitecek sizlerde durum nasil?..

hayırlı olsun :) bende ilk öğrendiğimde hiçbir belirti taşımıyordum ama 6.haftaya girdiğim günden beri bulantı,kusma,iştahsızlık,yorgunluk,uyku ne ararsan başladı :)
inşallah senin öyle olmaz. saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız bebeklerimizi :)

hayırlı olsun :) bende ilk öğrendiğimde hiçbir belirti taşımıyordum ama 6.haftaya girdiğim günden beri bulantı,kusma,iştahsızlık,yorgunluk,uyku ne ararsan başladı :)
inşallah senin öyle olmaz. saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız bebeklerimizi :)
İlk defa haftasou bulantı şikayetı yasadım , onun harıcı su an ıyıyım ıstahsızlıgı saymazsak tabı :KK70:

S.a arkadaşlar Bende Normalde hesaplamama göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ama cuma günü doktora gittiğimde Kan tahlilinden sonra Bthgc 778,4 cıktı doktor bana 4,5 haftalık hamilesin dedi pazartesi gel demişti gidemedim çarşamba gitceğim şimdide kandaki değere göre 5 haftalık hamileyim sizlerde böle bişey oldumu ayrıca tüm yeni anna adaylarııda tebrik ederim Allah isteyen herkese Nasip etsin İnşallah..

S.a arkadaşlar Bende Normalde hesaplamama göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ama cuma günü doktora gittiğimde Kan tahlilinden sonra Bthgc 778,4 cıktı doktor bana 4,5 haftalık hamilesin dedi pazartesi gel demişti gidemedim çarşamba gitceğim şimdide kandaki değere göre 5 haftalık hamileyim sizlerde böle bişey oldumu ayrıca tüm yeni anna adaylarııda tebrik ederim Allah isteyen herkese Nasip etsin İnşallah..
erken yumurtlama olmuş olabilir ya da son adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilirsin canım, bir hafta önden geriden gelmesi normal bir durum.

Kizlar benim 1 eylul adet olmam gerekiyordu.31 inde hcg 91 cikti.gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim.henuz adet olmadim tedirginim acikcasi iki kez idrar testi yaptim resimleri yuklu acaba bu ay da ayni seyi yasarmiyim henuz doktor gitme cesaret bulamadim sizce ayni sey olurmu

Eklentiler

• IMG805.jpg
    IMG805.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 406
  • IMG805.jpg
    IMG805.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 354
Benim De eylülün 1inde adet olmam gerekiyordu ancak merakımdan duramadım tabii 31 ağustosta iki test yaptım ikisinde de ikinci çizgi belirdi.1 eylülde Dr a gittim çıkan değer 536, 37 pztsi ikinci muayenem var inşallah keseyi görebileceğiz

Merhaba kızlar bütün anne adaylarinin bebisi hayırlı olsun.Henüz mutlu haberi alamayanlar da üzülmesinler tez zamanda dileklerine kavusurlar insallah:) Ben de gebeliğini yeni ögrenenlerdenim cumartesi ve pazar test yaptim ikisinde de cok belirgin bir şekilde çift çizgiyi gördüm pazartesi de muayene icin doktora gittim fakat malum devlet hastanesi, ilgisiz ve çemkiren bi doktorla karşılaşınca sadece kan tahlili yaptirmak istiyorum dedim çıktım. Tahlil sonucuna göre hcg >1000.0 cikti :)5 haftalik hamileyim. Bugün sehir dışında özel doktora gideceğim inşallah iyi bebişin iyi haberlerini alırım

Kizlar benim 1 eylul adet olmam gerekiyordu.31 inde hcg 91 cikti.gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim.henuz adet olmadim tedirginim acikcasi iki kez idrar testi yaptim resimleri yuklu acaba bu ay da ayni seyi yasarmiyim henuz doktor gitme cesaret bulamadim sizce ayni sey olurmu
canım benım ılk ogrendıgımde ıkıncı cızgım cok sılıktı ve hcg degerım 102 idi, bence hamılesın su an.. kimyasal olsa zaten kanaman olurdu, bence bır doktora gıt emın olmak ıcın..

merhaba ben de test kan testi yaptırdım salı günü 720 çıktı cumartesi gel keseyi görebiliriz dedi telaşlı ve endişeliyim

Benim De eylülün 1inde adet olmam gerekiyordu ancak merakımdan duramadım tabii 31 ağustosta iki test yaptım ikisinde de ikinci çizgi belirdi.1 eylülde Dr a gittim çıkan değer 536, 37 pztsi ikinci muayenem var inşallah keseyi görebileceğiz
5. haftada keseyı gorursun canım ben 4+4 te ıken gordum nokta kadardı, sonra 5+5 te yenıden gıttım 11 mm olmuştu bır dahada gıtmedım, ıkı hafta sonra yenıden gıdecegım ınsallah bebegımı ve kalp atısını duyacagım :KK66:

canım benım ılk ogrendıgımde ıkıncı cızgım bcok sılıktı ve hcg degerım 102 idi, bence hamılesın su an.. kimyasal olsa zaten kanaman olurdu,

bence bır doktora gıt emın olmak ıcın..

gittim gitttim canim bugun tekrar baktirdim hcg 601 cikti cok mutluyum icim rahatladi bira Da osa :))

Kızlar bugün idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım oda pozitif xıktı de gidicem ama şu an bir halt anlamadım bi baksanıza yaa yardımmm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 326
Kızlar bugün idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım oda pozitif xıktı de gidicem ama şu an bir halt anlamadım bi baksanıza yaa yardımmm
5 yada 6 haftalık hamilesin sanırım hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cok teşekkür ederim kızlar yaa heyecanlandım yarın dr gidicem bugün idareten gittim dr dedi bir hafta bekle idrara sıkış daha net belli olur dedi

X