Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk yasadigim belirti sicak basmasiydi canim halsizlik ve atess bi anda basiyodu bi anda geciyodu sonra hamile oldugumu ogrendim allah gonlune gore versin seninde insallahgebelik belirtilerinde sıcak basmasını yasayanlar?????
Ilk yasadigim belirti sicak basmasiydi canim halsizlik ve atess bi anda basiyodu bi anda geciyodu sonra hamile oldugumu ogrendim allah gonlune gore versin seninde insallah
peki baska belirtin varmiydi cnmBenim de en belirgin belirtim ateş basmasıydı.Sürekli elimi yüzümü yıkıyordum.
Ne zamana göre ilk . Döllenme den sonra mı adet geciktikten sonra miIlk yasadigim belirti sicak basmasiydi canim halsizlik ve atess bi anda basiyodu bi anda geciyodu sonra hamile oldugumu ogrendim allah gonlune gore versin seninde insallah
canim ya gebelik testini ne zaman nasil yaptinIlk yasadigim belirti sicak basmasiydi canim halsizlik ve atess bi anda basiyodu bi anda geciyodu sonra hamile oldugumu ogrendim allah gonlune gore versin seninde insallah
peki baska belirtin varmiydi cnm
Adet gunume 5 gun kala yaptim ve idrarda iki cizgiyi gordum silikte olsa benim biraz ikinci cizgiyi yakalamam erken oldu canimcanim ya gebelik testini ne zaman nasil yaptin
Anladim cnmAdet gunume 5 gun kala yaptim ve idrarda iki cizgiyi gordum silikte olsa benim biraz ikinci cizgiyi yakalamam erken oldu canim
Senin ne kadar var adet gunune belirtiler nasil ?Anladim cnm
Canm benim 3 gundr geciyo ama cesaret edemiyrm test yapmaya ne diyosun yapayim mi testiSenin ne kadar var adet gunune belirtiler nasil ?
Yap tabi canim diyorum ya ben 5 gun kala gordum idrarda 3 gun gunun gecmis senin bide yap tabi bak bende heyecanlandimCanm benim 3 gundr geciyo ama cesaret edemiyrm test yapmaya ne diyosun yapayim mi testi
Yap tabi canim diyorum ya ben 5 gun kala gordum idrarda 3 gun gunun gecmis senin bide yap tabi bak bende heyecanlandim
canim yarin sabah uyanir uyanmaz yapayim demi. ne dersinnn???Yap tabi canim diyorum ya ben 5 gun kala gordum idrarda 3 gun gunun gecmis senin bide yap tabi bak bende heyecanlandim
Artik sabahi bekleme varsa aksamda cikar artik zaten cnmcanim yarin sabah uyanir uyanmaz yapayim demi. ne dersinnn???
Boyle beklemektense bence sonucu ogrenmek daha iyi amacanim inan korkuyorum yaa cesaretim yok sence