Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi rahatlatınız teşekkür ederimÖncelikle madem yeni evlisiniz keşke korusaydiniz, ikincisi o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan insanlar varkı şükredin halinize hemencik kalmissiniz allahın size bir lütfü, üçüncüsü de ltfn çevrenizin ne dediğine kulak asmayin evliliğin tadi bebekle daha güzel çıkar inanın bana. Allah sagsaglim kucağınıza almayi nasip etsin
Ilk defa kendi kendimi teselli edemiyorum çok üzülüyorum hiç bişeyden zevk almıyorum. Hamile olmasam şöyle olurdu böyle olurdu diyorum hepZor bir psikoloji , ben daha hamile kalmadan bu dediklerini yasıyorum üç yıllık da Evliyim , bir düşük yaptım. Hamile iken ben de hala kararsızdım aynı senin dediklerin beynimi yiyordu ve daha da fazlası vardı bende , düşmese şu gün kucağımdaydı dediğim de çok oldu . Yokluğu bu saatten sonra üzer seni , kalbini ferahlat , herşey senin istediğin gibi olacsk çünkü o senin Bebeğin , zorluklar elbette olacsk ama sanırım sevgisi bastırır heyşeyi , Allah sağlıkla tamamına erdirsin , milletin sözüne bakma sen, çocuk yokken çıkmıyor illa ki Evliliğin TADI
yaaa canımm bnmm yapma bolee hayırlsısını dılee sıkma canını hamıleleıgınn tadınıı cıkarrr mıllete kalırsanda bızde ge kaldık 9 aylık evlıyımm 6 aydırda bebeıs ıstıyoruzz yas26 ama mıllette bakmasenn canımsınn ya ye ıc gezzz kısatlama kendın hamılesınn dıyedee kaynanada tavızz verme bence fazlaaa kımseye vermee esınede bırsey dme henuzz atarsınn ustunndennn bakkkEvlenir evlenmez hamile kaldım bunun pişmanlığını yaşıyorum. Çevremde herkes evliliğin tadını çıkarsaydın diyor çok etkileniyorum
En yakınım bile sizin için çok erken diyor. Çevrenin etkisinde kalıyorumanladığım kadarıyla etrafın sözlerini fazla takıp etkilerinde kalıyosunuz. takmayın lütfen, o kişiler iyiliğimizi düşünseler öyle şeyler söylemezlerdi.. bi tanıdığımın hamile olduğunu öğrenicem ve aa neden yaptın onu evliliğin tadını çıkarsaydın mı dicem. bu neyi değiştirebilir ki. ister tadını çıkarır ister hamile kalır ben tebriğimi eder çekilirim.. düşünce ve ifade özgürlüğünü nezaketsizlikle karıştırmamak lazım ama bu insanlar onu yapıyor.
ama ne ifade edebilir ki bu sizin için. içinizde bi hayat var. böyle düşünün
kalma etkıdeee bosverr ya en guzeell yasdaa bebekk sahıbı olacaksınn bundan guzell duyguu varmııEn yakınım bile sizin için çok erken diyor. Çevrenin etkisinde kalıyorum
En yakınım bile sizin için çok erken diyor. Çevrenin etkisinde kalıyorum