Gebelik en erken regl baslamasından sonra kacıncı gün belli olur

papatyaesra

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
337
286
Selam kızlar

Gebelik en erken regl baslamasından sonra kacıncı gün belli olur? Sizin kacıncı gün belli oldu ?
Herkesin döngüsü farklı benim 26 gün oluyor yani 4 haftalık bile olmadan ögrenebilir miyim acaba? :KK37:
Gerci ben 26.günü bile bekleyemiyorum 16. gündeyim :oops:
Kacıncı gün testlere başlamalıyım :mad:

en saglıklısı adet geçtikten sonra yapmak ama insan malesef sabredemiyor :KK12: ben adet olacagım güne kadar sabretmiştim ve çift çizgiyi 5 dk içerisinde gördüm. Allah herkese nasip etsin inşallah. forumda bşr arkadas yazmıştı adeti 3 gün geçmesine ragmen silik çizgi görmüş fakat kan testinde adet olmadıgı çıkmış. o yüzden silik çizgide fazla umutlanmamak lazım fikrimi sorarsanız en iyisi adet gününü beklemek ve kan testi yaptırmak

Insallah hamilesindir. Bende yarin test alicam sabirsizlaniyorum, senle sat ayniydi yanlis hatirlamiyorsam. 5 mayisi bekleyemiyorum..
3en gec 5 mayista olmam gerek
bugun en cok uyudugum gun pazar oldugu icin belki cikar dedim once hicbirsey yoktu 15 dk sonra yine aynı.. yarim saat sonra siliik bir cizgi.. 15 dk dan sonra gecersizdir diyorlar ya bir de 3 liralik testlerden yaptim puff

3 liralık testle adet Günü'nde çıkan sonucum buydu benim Inşallah sizde hamilesinizdir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 208
Papatya esra senin belirtiler neler? ay cok heyecan yaptim cikamiyom forumdan

hic belirtim yok

[pixOTE="LadyDrn, post: 40687221, member: 675145"]bende 3 liralık testlerden yapmıştım birazcık daha sabretmelisin :) var mı belirti falan[/QUOTE
hic belirtim yok
cepten giriyorum net cok yavas

Ben elimi karnimin ustune koydugumda ve esorfmanimin ic camasirimin sikmasindan rahatsiz oluyorum simdiden. Goguste hassasiyet, karnimda hep guruldama sesleri, midede rahatsizlik ( bulanti degil) uzulme sinirlenme aglama modlari, sakarlik ve gozlerde tuhaf gorme bozukluklari ( belki cok okumaktan) bir de icimdeki ses bebegin var oldugu hissi.

Ben elimi karnimin ustune koydugumda ve esorfmanimin ic camasirimin sikmasindan rahatsiz oluyorum simdiden. Goguste hassasiyet, karnimda hep guruldama sesleri, midede rahatsizlik ( bulanti degil) uzulme sinirlenme aglama modlari, sakarlik ve gozlerde tuhaf gorme bozukluklari ( belki cok okumaktan) bir de icimdeki ses bebegin var oldugu hissi.
Aa bende de var oyle seyler
mide guruldamasi agri şişkinlik, ani sinirlenme aglama, göğüs ici hassasiyeti, ve bebek hissi :KK6::rolleyes::emir_bebek:

X