Gebelik haftasi sorunsali

acareftelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
90
2
39
Merhaba kizlar;
Ben en son 18 ocak tarihinde regl oldum ve yaptigim test sonuçlarına göre hamileyim.Allah herkese nasip etsin.
Pazar gunu doktora gittiğimde yani 22 ŞUBAT da alttan yapılan muayene sonucu 2 haftalik gebe oldugum kesenin oluştuğu ve kese boyunun 6.3 mm oldugu söylendi.
sizce bu hafta hesaplamasi dogru mu?

Merhaba kizlar;
Ben en son 18 ocak tarihinde regl oldum ve yaptigim test sonuçlarına göre hamileyim.Allah herkese nasip etsin.
Pazar gunu doktora gittiğimde yani 22 ŞUBAT da alttan yapılan muayene sonucu 2 haftalik gebe oldugum kesenin oluştuğu ve kese boyunun 6.3 mm oldugu söylendi.
2 haftalık hamile olamazsın canım... yanlış söylemiş

Merhaba kizlar;
Genel hesaba göre 5.haftadasın yani son adet başlangıcından hesaplıcaksın canım aramıza hoşgeldin sağlıkla büyüt ve doğur inşallah :)

Genel hesaba göre 5.haftadasın yani son adet başlangıcından hesaplıcaksın canım aramıza hoşgeldin sağlıkla büyüt ve doğur inşallah :)

Çok teşekkür ederm canim,ama doktorum 2 haftalik dedi, zaten muayenesi de isik hiziyla oldu kese var evet 2 hafta dedi ve sıradaki hastayi alalım dedi .çok ilgisiz ve kaba bir doktordu. O yuzden 2 haftalik demesine cok da inanamadim acikcasi

Çok teşekkür ederm canim,ama doktorum 2 haftalik dedi, zaten muayenesi de isik hiziyla oldu kese var evet 2 hafta dedi ve sıradaki hastayi alalım dedi .çok ilgisiz ve kaba bir doktordu. O yuzden 2 haftalik demesine cok da inanamadim acikcasi
Canım senın 18 ocak benım 1 ocak ben 8.Hafta içindeyim doktorumun dediği

Benim 13 Aralık ama 9 hafta lık benim eşim 26 Aralık'ta geldi o zaman oldu yani son adet tarîhi bazen işe yaramıyor ona göre olsa bende 11-12 haftalığım

Benim 13 Aralık ama 9 hafta lık benim eşim 26 Aralık'ta geldi o zaman oldu yani son adet tarîhi bazen işe yaramıyor ona göre olsa bende 11-12 haftalığım
Canım bize söyleneni ve heryerde yazanı söylüyorum haftanı en son adet tarihinden hesaplıyorsun ki artısını eksisini doktor söylüyor bebeğin gelişimine göre biz karar veremıyoz :) keşke versek 38. Haftam der. Doğuma girer bebeğime kavuşurdum :anneadayı:

Benim ilk gittiğim dr gibi
gereksiz adam
başından bi an önce göndermek için hareket ederdi, ilgisizin önce gideniydi
sonra doktorumu buldum ve Allah bin kere razı olsun ki
her anımda hep yanımdaydı
hamileliğim harika geçti onunla ve
gece uykusundan uyandırdım hastanede buluştuk,
sabaha kadar yanımdan hiç ayrılmadan doğumumu tek başına yaptırdı
ne ebe ne hemşire kimse olmadan.

Canım son adet tarihine bakma.esinle beraber olduğun günleri tutuyorsundur. O güne 6 ile 10 arasında embriyo oluşuyor ona göre hesap yap.ben 7 gün embriyo oluşsa diye hesap yaptım sonradan hesap doğru çıkıyor. 15 yada 16 hafta oldumu bebek kendini belli ediyor

Kizlar enteresan olan bugün baska bi doktora gittim. Üstten muayene etti ve 6 haftalik oldugumu söyledi. Herseyin yolunda olduğunu , 1.5 cm boyunda bir kese var dedi. Böyle bir sey başıniza geldi mi? Birde 6 haftalik kesede bebek görünür mu?

6 haftalıkken bebek zaten minicik :) kıyamam. Bende görünmüştü. Kalp sesi de duyulmuştu.

X