Gebelik Kesenizi Kaçıncı Haftada Gördünüz

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
864
Merhaba Hanımlar;
ben şuan bat tarihime göre 5 hafta 5 günlük gebeyim ve en son 2 gün önce beta hcg değerim 1146 çıkmıştı.Adetim tam 12 gün gecikti.Bugün Dr. kontrolüm vardı fakat kese neyazık ki görünmedi.Bu benim 4. gebeliğim,2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçirdim ve bir sorun çıkmasından çok endişeleniyorum.Buradan gebelik kesenizi kaçıncı haftalarda gördüğünüzü yazarsanız hem bana hemde benim gibi zor durumda olan arkadaşlara yardımcı olursunuz.
Şimdiden ilginiz için çok teşekkürederim.
SEVGİLER...

Merhaba Hanımlar;
ben şuan bat tarihime göre 5 hafta 5 günlük gebeyim ve en son 2 gün önce beta hcg değerim 1146 çıkmıştı.Adetim tam 12 gün gecikti.Bugün Dr. kontrolüm vardı fakat kese neyazık ki görünmedi.Bu benim 4. gebeliğim,2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçirdim ve bir sorun çıkmasından çok endişeleniyorum.Buradan gebelik kesenizi kaçıncı haftalarda gördüğünüzü yazarsanız hem bana hemde benim gibi zor durumda olan arkadaşlara yardımcı olursunuz.
Şimdiden ilginiz için çok teşekkürederim.
SEVGİLER...

canim benim oncellikle hayirli olsun insallah gorunur kesen.
ben 4.5 haftalikken keseyi gordum.
regl gunu 244 cikti kan da ondan 1 hafta sonra kesem gozuktu.
7 haftalikken bebis ve kalp atisi.
stresten uzak dur birtanem olumsuz dusunme.

canim benim oncellikle hayirli olsun insallah gorunur kesen.
ben 4.5 haftalikken keseyi gordum.
regl gunu 244 cikti kan da ondan 1 hafta sonra kesem gozuktu.
7 haftalikken bebis ve kalp atisi.
stresten uzak dur birtanem olumsuz dusunme.
Benimde regl gunü beta hcg 17.97 cikmistı.Geç döllenme mi acaba bilmiyorum.Bugun cok agladim.Sinirden tum evi kaldirdim ve temizlik yaptim.2 gun nasil gececek bilmiyorum.Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :):KK36:

Benimde regl gunü beta hcg 17.97 cikmistı.Geç döllenme mi acaba bilmiyorum.Bugun cok agladim.Sinirden tum evi kaldirdim ve temizlik yaptim.2 gun nasil gececek bilmiyorum.Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :):KK36:

ah canim ya neden evi kaldirip temizlik yapip yoruyorsun kendini ya bebege bisi olsa :/ yanlis hareketler bunlar.
gec dollenme sanirim insallah gorursun kesecigi :KK66:

ah canim ya neden evi kaldirip temizlik yapip yoruyorsun kendini ya bebege bisi olsa :/ yanlis hareketler bunlar.
gec dollenme sanirim insallah gorursun kesecigi :KK66:
Kendimi temizlige verdim yoksa aglamadan duramiyorum.Ne olacaksa hemen olsun düsukse düsük, dış gebelikse dış gebelik cünkü beklemek cok zor

Kendimi temizlige verdim yoksa aglamadan duramiyorum.Ne olacaksa hemen olsun düsukse düsük, dış gebelikse dış gebelik cünkü beklemek cok zor

sabir birtanem sen boyle yaparsan saglikli gebelikse bile dusurursun allah korursun sabir hersey bende o evreden gectim ve bir suru insan var bekliyor sende az beklemeyi ogreneceksin daha dur bismillah.
sen bebisi goruncede bir an evvel dogsun da dersin artik :KK53::KK59:

sabir birtanem sen boyle yaparsan saglikli gebelikse bile dusurursun allah korursun sabir hersey bende o evreden gectim ve bir suru insan var bekliyor sende az beklemeyi ogreneceksin daha dur bismillah.
sen bebisi goruncede bir an evvel dogsun da dersin artik :KK53::KK59:
Evet benim derdim hic bitmez :110:Takintılı biriyim biraz ne yapalim:oops:Ama dediginiz gibi beklemeyi öğrenmem lazim.Yorumunuz icin cok tesekkur ederim:KK39:

Ben 5+2 de görmüstüm ama 10. haftada kalbi durdu civcivimin.
Bir arkadasim 7. haftada gördü ilk keseyi suan cok saglikli bir oglu var.
Yani demek istedigim endiselenmemeye calis, biliyorum cok zor.
Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

X