gebelik kesesi gelismiyor

EU5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
11
2
34
selam arkadaslar bir kimyasal dusugum var 7 haziranda dusuk yaptim hic adet olmadan hamile kaldim 6 hafta bugun bitti gec dollenme olmus 5+3ken kese 4 bucuk haftalik olarak goruldu 7 mm idi iki defa kontrole gittim 9 mm olms bir haftada az buyumus 3 gun oncede kontrole gittim gelisimine bakildi 1 mm buyumus 10 olmus ayrintiki ultrasona gonderdi orada 16 mm cikti 5 ve 6 haftaya uygun yolk sac ve embriyo yok yaziyodu kagitta doktora gosterdim yok bu buyumez atla zipla dussun dedi yarin baska doktora gitcem boyle bisey yasayan varmi

konu hakkında bilgim yok ama Rabbim tez zamanda kucağınıza bi bebiş versin hayırlısıyla inşallah

• Beğen
Reactions: EU5
Hakkında hayırlısı neyse o olsun üzme kendini.

• Beğen
Reactions: EU5
selam arkadaslar bir kimyasal dusugum var 7 haziranda dusuk yaptim hic adet olmadan hamile kaldim 6 hafta bugun bitti gec dollenme olmus 5+3ken kese 4 bucuk haftalik olarak goruldu 7 mm idi iki defa kontrole gittim 9 mm olms bir haftada az buyumus 3 gun oncede kontrole gittim gelisimine bakildi 1 mm buyumus 10 olmus ayrintiki ultrasona gonderdi orada 16 mm cikti 5 ve 6 haftaya uygun yolk sac ve embriyo yok yaziyodu kagitta doktora gosterdim yok bu buyumez atla zipla dussun dedi yarin baska doktora gitcem boyle bisey yasayan varmi
atla zıpla düşsün mü????
nasıl saçma bir doktor bu yaa:KK12:

Kuzenimin eltisine de hcg adetten birkac gun once 41 cikti diye hamile degilsin demis simdi karni burnunda nerdeyse ev temizligine kalkisacaktim aradi beni o olumsuz bir doktor dedi. Ama yasayanlar varsa da sormak istedim burda

Doktora gittiginizden emin misin?
Atla zıpla düşsün nedir ya

atla zıpla düşsün ne demek ya çok vicdansız ve duygusuzca. başka bir doktora görünün bence

Ayy atla zıpla duşsun nedir yaa.. Sakın kafanı bulandırmasınlar canım.. Eğer gelişmiosa da duzgun bi şekilde gebeliğin sonlandırılır.. Kendine zarar verirsin

• Beğen
Reactions: anu
Boş gebelik canım bunun adı zıplamayla düşmez ben kürtaj olmuştun embriyo yoksa kese büyüyor sadece

Yarin ogleden sonra gitcem insallah iyi bir doktor vardi bayram tatiline cikmisti yarin hastaneye gelecek mecburen buna gittim gungoren bagcilar safa hastanesind

Doktor ne biçim yorum yapmış öyle. Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bende 4 haftalik ken doktora gittim hersey çok güzel kese gorundu dedi ertesi hafta hiç bi sebep yokken hersey yolundayken birden kahverengi akinti başladı bende lekelenmem arttı hemen doktora gittim 1 hafta da kesem hiç gelismemis düşük yapcaksin sen dedi ama ben inanmak istemedim bi mucize olsun ve bi anda kese büyüsün diye dua ettim ama malesef benim kesem de bozulmuş düşük oluyor dedi ve gerçekten de daha dün temizlendim 1 hafta adet gibi kanamam oldu dusuk yaptım inşallah sen yapmazsin cnm moralin bozulsun diye anlatmadim paylaşmak istedim sadece sen mutlaka başka doktora da görün. ...

Doktor ne biçim yorum yapmış öyle. Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bende 4 haftalik ken doktora gittim hersey çok güzel kese gorundu dedi ertesi hafta hiç bi sebep yokken hersey yolundayken birden kahverengi akinti başladı bende lekelenmem arttı hemen doktora gittim 1 hafta da kesem hiç gelismemis düşük yapcaksin sen dedi ama ben inanmak istemedim bi mucize olsun ve bi anda kese büyüsün diye dua ettim ama malesef benim kesem de bozulmuş düşük oluyor dedi ve gerçekten de daha dün temizlendim 1 hafta adet gibi kanamam oldu dusuk yaptım inşallah sen yapmazsin cnm moralin bozulsun diye anlatmadim paylaşmak istedim sadece sen mutlaka başka doktora da görün. ...
Insan oyle bir psikolojiye geliyorki ne olacaksa olsun diyorum verende allah alanda allah bebek olussa cok uzulurum ama sadece kese olusmus 24 yasindayim bu defa olmaz bidakine olur insallah 1 senelik evliyim. Ama sorun su ne akintim var ne kanamam goguslerim sismis damarlar belirgin 7. Haftaya girdim kurtaj istemiyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende 23 yaşındayım düşük yapmak var dusugu beklemek vaar bu daha acı yaşadım çünkü dur bakalım sende kanama leke yoksa kese bozulmamis bence sen düşük yapmicaksin ama mutlaka başka doktora görün ve o doktora bi daha gitme..

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende 23 yaşındayım düşük yapmak var dusugu beklemek vaar bu daha acı yaşadım çünkü dur bakalım sende kanama leke yoksa kese bozulmamis bence sen düşük yapmicaksin ama mutlaka başka doktora görün ve o doktora bi daha gitme..
Kese normal da hafta 1 mm buyuyo olcumlerde oyle dedi 10 mm cikti son olctugunde ama ayrintili buyuk ultrasonda 16 mm cikti anlamadim bisey

Kendi doktorum bugun izi den geldi gittim muayene oldum karnimdan hic bakmadi alttan bakcam dedi aleti sokar sokmaz keseyi bebegi kalp atisini gorduk :) allah duygusuz doktorun eline dusurmesin nerdeyse bos gebelik olduguna inanip dusmesi icin hareket edecektim

Kendi doktorum bugun izi den geldi gittim muayene oldum karnimdan hic bakmadi alttan bakcam dedi aleti sokar sokmaz keseyi bebegi kalp atisini gorduk :) allah duygusuz doktorun eline dusurmesin nerdeyse bos gebelik olduguna inanip dusmesi icin hareket edecektim
Zaten ilk başta alttan gorunuyor karnından bsksa yok der tabi bende gitmiştim bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi gittim asistan karnımdan baktı hamile değilsin dedi uzman gelmese adam beni inandıracak hamile olmadığıma

X