gebelik kesesi gördükten sonra lekelenmeler

ERSU

05.11.2015
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
1.685
1.058
gebelik kesesini transferin 14. gününde görmüştük bu çarşamba tekrar bakılacak ama bu arada cuma günü ve pzt. sabahı kahverengi lekelenmem oldu çok korktuk kese gördükten sonra lekelenmesi olup bebeğini kucağına alan varmı çok tedirginim düşük belirtisimi lekeler

Telaş etme. Ben senin haftalarında kanama yaşadım.şükür Dinlendim iki hafta simdilik sıkıntı yok.lekelenme ,kahverengi kahve telvesi gibi akıntı yasayan çok. Stres yapma sadece artarsa hemen bir doktora git kalp atışına baksın..inşallah geçecek bu günlerin.

Telaş etme. Ben senin haftalarında kanama yaşadım.şükür Dinlendim iki hafta simdilik sıkıntı yok.lekelenme ,kahverengi kahve telvesi gibi akıntı yasayan çok. Stres yapma sadece artarsa hemen bir doktora git kalp atışına baksın..inşallah geçecek bu günlerin.
inşallah canım çok sağol zor bulunca birde geçmişte 9 gebelik kaybı olunca insanın içi içine sığmıyorki insanın rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Haklisin insan panik oluyor ama yalniz degilsin tup bebek yaptiran bircok kişi yaşadı kanama lekelenme durumu..seninki yerlesmedendir. Kendini yorma isler beklesin.kalp atisini duyunca rahatlarsin.Allah eksiksiz kusursuz kucağına almayi nasip etsin. Hepimize inşallah.
Merak etme annesi sana tutundu ins.

X